DEN FINESTE BUKETTEN

AND JUST WHEN I THOUGHT IT COULDN’T GET ANY BETTER

I GOT THESE DELIVERED TO MY DOOR ..

Rett etter at jeg hadde publisert gårsdagens siste blogginnlegg om bursdagen min, ringte det på her hjemme. Når man tror at ting virkelig ikke kan bli bedre, så kan man tydeligvis ta feil! Haha.. På callinganlegget ser jeg en mann med den største rosebuketten ever, og jeg kunne nesten ikke tro på at den skulle være til meg?! Tror aldri jeg har løpt ned trappene mine såpass fort, haha! Men jammen var den til meg – med det skjønneste kortet og bamsen, samt masse sjokolade. Den fineste (og største..) blomsterbuketten jeg har sett i hele mitt liv, som var fra en av de aller beste personene jeg vet om

Jeg er så heldig at jeg har ikke ord, og jeg er så glad at hvis det hadde vært mulig – så hadde smilet mitt uten tvil gått helt rundt… Livet er så sjukt bra altså! Og vet dere hva jeg skal nå? Torsdagen er her, og den skal selvfølgelig brukes på eldresenteret. Gleder meg masse til å se mine gamle venner igjen! Stikk gjerne innom bloggen igjen litt senere, da blir det bursdagsvideo med den godeste Knollen i hovedrollen, som mente videoblogg (og en annen merkelig greie..) var den perfekte bursdagsgaven til meg. Snakk om å vite sin egen markedsverdi, haha! Ønsker deg en super start på dagen 🙂

20 kommentarer på “DEN FINESTE BUKETTEN

 1. Camilla skriver:

  FOR en bukett! NYDELIG var den 😀 velfortjent også vil jeg nok si <3 men, HVEM er den fra? jeg d-ø-r av nysgjerrighet! Hihi

 2. Rikke skriver:

  Herrrguuuuud så heldig du er! Det er den fineste blomsterbuketten jeg har sett noen gang. Sånne blomsterbuketter blir jo nesten bare gitt bort på film 😀 må ha vært et herlig øyeblikk da du fant ut at de faktisk var til deg:) håper de holder seg fine lenge <3

 3. Ellen skriver:

  Den fineste buketten jeg har sett noen gang 🌹🌹🌹🌹🌙💖wow så vakker bukett . Skjønner godt smilet ditt nesten gikk rundt . Den buketten fortjente du virkelig. og så greit du skulle besøke dine venner på eldresenteret i dag . De er verden heldigste som har deg som kommer til dem . Du er såå snill og BEST !!
  ❤️❤️Sånn et nydelig syn å se den buketten . ✨som å se på på film ja som Rikke sier . La de stå kaldt i gangen om natten . Da holder de seg leenge . 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *