DOUBLE 0% SMOOTHIE

annonse

Dere skal selvfølgelig få en solid oppdatering fra bursdagsfeiringen min, men først tenkte jeg å starte min første onsdag som 26åring med å dele en superdigg og sprek smoothie med dere! Denne er perfekt både etter trening eller også som frokost, for å få godt påfyll med næring og energi 🙂 Smoothien har digg smak av vanilje og jordbær – en himmelsk kombinasjon!

 

what you’ll need …

DOUBLE 0% VANILJE YOGHURT EN HALV AVOKADO 200 G FROSNE JORDBÆR OG BRINGEBÆR EN HALV BANAN VANN + SUKKERFRI SAFT  

MMM ..

You know the drill! Ta alt i en blender, smoothiemaker eller bruk stavmikser – hva enn du foretrekker for å blande smoothien din perfekt sammen. Denne er så god! Jeg slumper alltid med vann og litt sukkerfri bringebærsaft, slik at smoothien ikke blir så innmari tykk. Yoghurten jeg har som base i denne smoothien er fra Yoplait, min favoritt-yoghurt så lenge jeg kan huske. Denne er så god, med helt ekte vanilje! Den er 0% tilsatt sukker og inneholder 0% fett – så av denne kan du med andre ord nyte så mange beger du bare vil av, med den aller beste samvittighet. Jeg toppet min med oppkuttet banan, og litt granola.

6 kommentarer på “DOUBLE 0% SMOOTHIE

 1. Martine skriver:

  Hei!
  Jeg bare lurer på om du har lest på pakning på 0% yoghurten? Jeg ble faktisk veldig overrasket når jeg gjorde det selv. Det står jo at den ikke inneholder tilsatt sukker, og man får et inntrykk av at den inneholder lite sukker. Men når man ser nøyere etter, inneholder den egentlig ganske mye, selvom det ikke er tilsatt noe..
  Et beger i blant er nok ingen fare, men så mange beger man vil, er nok mer sukker enn man tror dessverre 🙁

 2. Kristina Andersen skriver:

  Martine: Hei Martine! Jeg tror nesten du må forveksle Double 0% med et annet merke? Det er absolutt ingenting sukker i disse yoghurtene, what so ever 🙂

 3. Anonym skriver:

  Så at du slapp ballonger på snapchat, og håper du vil lese ballongvettreglene og unngå å gjøre det i fremtiden 🙂
  http://holdnorgerent.no/2016/08/vis-ballongvett/
  «Ballonger som kommer på avveie i naturen er et alvorlig problem. Ballongene og ballongrestene forurenser miljøet og kan påføre dyrelivet i havet og på land store skader, lidelse og død.»

 4. Siri skriver:

  Hei Kristina. Gratulerer så mye med vel overstått bursdag! Det er så moro å følge deg, du er virkelig en gledesspreder! Har jeg en kjip dag, går jeg alltid innom bloggen din 😊 Denne smoothiemixen så forresten herlig ut. Og kjøkkenhåndklet falt jeg helt for. *dååne*. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det? God klem til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *