BILDEDRYSS: MIN 26ÅRS DAG

Siden jeg hadde bursdag i går, unnet jeg meg en skikkelig fridag uten jobb, kamera og blogg. Det håper jeg dere syns er innafor? Hihi! Jeg delte derimot dagen min ganske hyppig på snapchat, så dere som følger meg der er jo allerede godt oppdatert 🙂 Jeg fikk uansett tatt noen bilder av gårsdagens kakebord, og hallo – har du sett så mye godt? Nammis!

BLESSED, HAPPY AND SO GRATEFUL ..

Jeg hadde en så fantastisk fin bursdag i går, en av de fineste dagene noen sinne! Den beste følelsen i hele verden er virkelig når man føler seg satt pris på, og merker hvor ekstremt mange flotte mennesker man har rundt seg. Det fikk jeg virkelig merke i går, hvor gode ord, fine gratulasjoner og flotte bursdagsgaver kom strømmende. Men viktigst av alt – så fikk jeg tilbringe absolutt hele dagen med de menneskene som betyr alt for meg. Hva mer kan man ønske seg, egentlig? Når jeg skulle legge meg til å sove i går ble jeg helt blank i øynene, rett og slett fordi jeg føler meg så utrolig heldig og var så rørt over all den fine oppmerksomheten jeg fikk på dagen min. Det er ingen tvil om at jeg har den beste familien og vennene i hele verden, samt dere blogglesere som virkelig er den herligste gjengen som finnes. 26 år føles så innmari BRA

25 kommentarer på “BILDEDRYSS: MIN 26ÅRS DAG

 1. Kristina Andersen skriver:

  Henriette: SøgneHome er de runde muffinsene står på fra, kakespaden er fra Hansen & Co, tallerknene er fra Asa Design <3

 2. Ellen skriver:

  Rørende å lese . Du er super skjønn 😍 gøy du har hatt en super bursdag 😄 Skulle vise min mamma dine
  fine bilder på bursdagen av deg i går og jeg leste opp for henne hva du skrev . da ble jeg og så rørt og blank i øynene og det kom en gledes tåre for deg for det er så nydelig skrevet og bildene er så fine . Hun sa så nydelig ei jente og så fint med de ballonger sa hun . Skjønner godt du liker hennes blogg såå godt sa hun . for hun har og lest den mye å sett bilder. Det viser hvor god blogg du har at vi blir glad i deg som person for du er så ekte . Begynte å le når gledes tåren kom for det var så fint du rørte oss så med dine fine tekster og ballonger og ditt Gode humør .
  Så du tar oss med på feiring på ekte vis . 🎈💫🎈🎈 gøy du har hatt en kjempe fin bursdag . Yummy 🍰🍡🍬🍓💫såå mye godt . Fine bilder . 😊💃🏻🌹

 3. Rikke skriver:

  Hipp hurra for deg i går 🙂 er det ikke fantastisk når man har så fine mennesker rundt seg <3 ønsker deg alt godt for dette året.

 4. Kristina Andersen skriver:

  Rikke: Det er det så absolutt <33 Tusen takk Rikke, det var fint sagt av deg! Håper du har hatt en fin onsdag?? 🙂 Klem fra meg!

 5. Synne skriver:

  Gratulerer så masse med gårsdagen Kristina!! Du virker som et herlig menneske med masse omsorg, latter og moro som fortjener å bli feiret ordentlig!!
  Men du den frostingen oppå kaken, brownien kanskje, erru keen på å dele den å en gang? det så dødsdigg ut!!

 6. Cornelia skriver:

  Ååå gratulerer så mye med dagen som var Kristina!! Du gir meg så mye inspirasjon og glede i hverdagen!!
  Kan du legge ut oppskriften på den bollekaken ?? Så nydelig ut!!! Klem

 7. Kristina Andersen skriver:

  Synne: Tuuusen takk Synne, så snill du er 😀 Blir så glad av å få så fin kommentar <3 Det er jeg, skal be mamma om oppskrift og vise dere 😀 Klem!

 8. Kine skriver:

  Håper du hadde en super dag !! Her er en skikkelig godsang du må høre: Madden – Alive <3 Den går på repeat dagen lang her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *