IT'S MY BIRTHDAY

26 ÅR

I dag har jeg bursdag, og det er så gøy! Tenk at det er hele 26 år siden jeg kom til verden? Jeg føler virkelig livet flyr avgårde i rekordfart, og kan nesten ikke tro selv at jeg nå er over halvveis til femti…. Haha! Men tiden flyr når man har det gøy, så jeg nyter hvert eneste sekund 🙂 Og vet dere hva? Det har vært 26 år fylt med så innmari mye glede, jeg er takknemlig hver eneste dag jeg våkner opp for livet mitt – så her er det ingenting å klage på. Jeg har verdens beste familie og verdens flotteste venngjeng – og masse annen fin bonus som jeg også setter stor pris på. Måtte de neste 26 årene bli like fine som det disse har vært

Dagen skal brukes på den måten jeg liker det best, med nettopp venner og familie. Det er gøy å være bursdagsjente, altså! Stor klem til dere alle, og takk for at dere lar meg gå inn i mitt tiende år som blogger med verdens største smil. Dere er BEST!

42 kommentarer på “IT'S MY BIRTHDAY

 1. Martine Ellefsen skriver:

  Gratulerer med dagen, skjønne deg!! Bursdag er alltid gøy 😀 Gleder meg allerede til bursdagen min 9 november, haha!

 2. anja skriver:

  Gratulerer med dagen din, skjønne deg. Håper du får en fantastisk dag og koser deg max. Jeg er veldig glad for at nettopp du blogger, og du er et flott menneske. Kos deg. Livet smiler til flotte jenter som deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. LiseBenedi skriver:

  Hei skjønne Kristina og gratulerer med dagen. Håper den blir fantastisk. Kos deg med familie og venner, det er det aller viktigste, og ikke minst må jeg får si at du har en nydelig leilighet. Skjønner at du har det godt i livet for tiden. Klem til deg fra meg 🙂

 4. Helene skriver:

  Gratulerer så mye med dagen, nydelige Kristina❤️ idag er det din dag, og du må nyte den til det fulleste, det tror jeg du klarer! Du virker som en fantstisk snill og god jente! Stå på videre!❤️

 5. Lene E skriver:

  Gratulerer SÅÅÅÅÅ masse med dagen din, kjære Kristina!!! Håper dagen din blir helt fantastisk, for det fortjener du virkelig <3
  STOOOR bursdagsklem!

 6. Anonym skriver:

  Gratulerer så mye med dagen vakre Kristina! Håper du får en helt fantastisk dag, det fortjener du! Bloggen din er helt fantastisk, du er så utrolig motiverende, og sprer mye glede gjennom bloggingen din!! 🙂 nyyt dagen sammen med venner og familie 🙂

 7. Anonym skriver:

  Gratulerer så mye med dagen, Kristina! ❤️ Håper dagen din har vært fin og at du storkoser deg resten av dagen 🙂
  Stoooor klem ❤️

 8. Leena skriver:

  Hei og gratulere så mye med dagen du har fineste Kristina❤ Eg elske bloggen din og må bare stikke innom kvær mårran og iløpet av dagen! Du e dyktig og du e en stor inspirasjon for mange! I dag på dagen din ønske eg deg alt godt no og i framtida og eg håpe du har en flotters dag, d fortjene du! Go klem!😄❤

 9. Ellen skriver:

  💞💞❤️❤️Du er BEST Kristina !! Happy birthday 🎶🎉💃🏻🎈🌹 gratulerer med dagen og kos deg med verdens flotteste venne gjeng og beste familie . Ønsker deg en superbursdag for du er ei super jente . Og du ser ut som ei supermodel i dag på bilde . du er såå pen og vakker . Og bloggen din er såå gøy å motiverende å lese med ditt herlige humør og såå sprudlende jente som du alltid er . Og de fine tips du alltid gir oss alle . Have a Nice day . Kult med alle ballonger 🎈🎈🎈💫😘💖

 10. Sara Kristine skriver:

  Åå! Gratulerer så mye med dagen Kristina:)) Håper du blir gjort stor stas på i dag, du som hele tiden er så flink til å tenke på og overraske andre! Kjenner jeg er så glad og imponert på dine vegne for alt du har fått til i livet i en alder av 26, og blir inspirert av gleden din for framtiden:)
  Nyt dagen din masse! Klem fra meg:)

 11. Caroline skriver:

  Gratulerer så mye med dagen kjære Kristina 💜 Ser ut som du har hatt en fantastisk dag, og det fortjener du så inderlig 🎈🍾🎂🎉🍸

 12. Marte skriver:

  GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN PÅ ETTERSKUDD NYDELIGSTE KRISTINA!! DU ER EN STOR INSPIRASJON OG HUMØRET DITT SMITTER ALLTID OVER SELVOM JEG KUN LESER BLOGGEN DIN <3 HÅPER DU HAR HATT EN SUUPER DAG!!

 13. Silje skriver:

  Husker jeg startet å følge deg når du bodde i en sokkelleilighet eller noe, er kanskje ikke 10 år siden det da, men er søren meg noen år siden det også! Du er flott :- )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *