UKEN SOM GIKK

UKENS MOTIVASJON:

Det er ingen tvil om at jeg er i en sykt god periode for tiden, på alle mulige måter egentlig. Og da snakker jeg ikke om at humøret er på topp, men jeg snakker om at jeg er god mot meg selv. På søndagsmorgen våknet jeg av at mobilen min peip, og da var det appen min som ville fortelle meg at jeg hadde vært snusfri i hele 28 dager. Det er en måned uten snus, det! Og det rareste av alt, er at det har vært overraskende lett. Say whaaat? Altså, jeg tenker ikke på snus lengre i det hele tatt, og det er så digg! I tillegg er det to måneder siden jeg i det hele tatt har rørt alkohol, noe som også er en bra følelse. Da vet jeg at kroppen min har det fint! Jeg skal selvfølgelig slå ut håret igjen snart altså, men etter en heidundranes sommer – har det bare vært veldig deilig å roe ned litt, finne tilbake til rutiner og legge partyskoa på hylla for en liten periode 😉

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Det er ingen tvil om at dette innlegget mitt om løvene som avles opp i fangenskap, før de selger som jaktbytter i industrien «canned hunting» – var mitt mest leste innlegg. Jeg er utrolig stolt av nettopp dette innlegget, jeg hadde brukt ekstremt mye tid på research og brukte flere timer på å formulere meg best mulig. Og responsen var enda bedre enn jeg hadde håpet! Jeg vil si takk til Sophie Elise og Marthe Borge som har vært to av bloggerne som har reist ned til Afrika for å «jobbe med løver» i regi av reiseselskapet GoXplore, som også bestemte seg for å spre ordet om nettopp canned hunting. De ble begge lurt trillrundt av både reiseselskap og gårdene de jobbet på. Så, nå har jeg en oppfordring til alle mine lesere! Jeg har allerede sendt blogginnlegget mitt og fortalt om saken til TV2 Hjelper Deg for å tipse de om dette, og jeg håper så inderlig at alle mine lesere kan gjøre det samme! Om bare ti av dere gjør det, så er det gull verdt. Fortell om GoXplore, Canned Hunting og hvordan hundrevis av frivillige har blitt lurt til å støtte denne grufulle industrien…. Mailadresse er hjelperdeg@tv2.no

UKENS BESTE DAG:

Jeg klarer faktisk ikke bare si en dag, for hele forrige uke var helt nydelig! Det har vært sol og skyfri himmel, deilig temperatur og bare glede. Og ikke minst, min aller siste uke som 25´åring. Yayy!

UKENS TRENING:

Forrige ukes trening var superbra! Jeg er full av overskudd og energi om dagen, så da er det vel bare å kjøre på? Jaaa! Det ble totalt fem supergode treningsøkter – og det sier jeg meg strålende fornøyd med 🙂 Løpingen er fortsatt dødsgøy, styrketreningen går som alltid strålende fint – så jeg kan absolutt ikke klage!

UKENS TOPP 3 LÅTER:

Alesso Vs. OneRepublic – If I Lose Myself Jessie J – Wild Lea Michele – Cannonball

UKENS KVALITETSTID:

Lørdagens skalldyrkveld sammen med familien var bare helt amazing. Mamma hadde stelt så fint i stand med hvitvinsdampede blåskjell, reker, scampi, krabber og hjemmebakt fletteloff. Helt fantastisk hyggelig!

12 kommentarer på “UKEN SOM GIKK

 1. :) skriver:

  Nå er jeg så dum og både røyker og snuser og har gjort det i godt over et år. Jeg brukte snus for å klare å slutte å røyke og klarte det i en periode men nå sitter jeg altså her med 2 stygge vaner:( å jeg er super motivert til å slutte men jeg vet ikke hvordan jeg skal starte dagen uten , får liskom ikke motivasjon til å ta dagen fatt før jeg har fått tatt min første røyk eller snus. Er veldig opptatt av trening og trener 5 dager i uken men jeg må alltid ha røyk eller snus først , veldig dumt . Så derfor lurer jeg på om du har noen gode tips til å få en stressfri fin morgen uten nikotinen 🙂 håper du kan lage et innlegg om det for du er kjempe flink som har sluttet, jeg syns du er veldig inspirerende ☺️☺️ Håper du har en fin start på uken 😊

 2. Kristina Andersen skriver:

  :): Både røyker OG snuser du? Hjelpees! Skal komme med et eget innlegg om snusslutt ganske snart, må bare få tatt bilder osv først 🙂 Koselig du leser bloggen min, snille! Klem

 3. Frida skriver:

  Har sendt e-post til Tv 2 Hjelper deg 🙂 Tusen takk for at du har brukt din blogg å din makt, til å skrive om Blood lions å Canned hunting. Du har åpnet øyene for mange der ute å hjelpt til å gjøre vår planet til det bedre! Tusen takk! 🙂

 4. Ellen skriver:

  Din mor dekker alltid de fineste og mest fristende bord 🐚🌸🍓du er superflink Kristina !! Jeg kan se det på deg på bildene at du har sluttet med snus og ikke drukket alkohol . for du er vakrere og vakrere på bildene , en kan se det såå godt . Du ser sunnere ut og yngre 😊 Det er en grunn for at modeller blir anbefalt å holde seg vekke fra snus og røyk og alkohol og legge seg tidlig å få nok søvn og rent vann . Jeg har sett det på de siste bilder veeldig godt . Det er og en god grunn for at mange slutter med begge deler . Det samme skjedde med ei jeg jobbet med hun sluttet å røyke og du kunne se forandring på ansiktet fra dag til dag så hun yngre ut og folk ga henne konpliment og lurte på hva det var for hun så så annerledes ut , hun var mye vakrere . Hun så mye yngre ut og mildere i ansiktet . Og penere . Noen trodde hun var forelsket eller noe og var glad på hennes vegne . hun var godt gift . Hun ble så pen for hun sluttet og røyke og en utståler sunnhet innenfra en får det bedre på alle måter som du sier . og Du var vakker før og men nå er du vakrest . skjønner det nå , for jeg har sett den store forandringen og hadde glemt bort du hadde sluttet med snus . Så BRA .fint at du føler deg mye bedre og sunn og det er det viktigste . Beautiful inside and outside . Det er du . 😊Ingen ting er bedre en det .

 5. Linda skriver:

  Hei 😉 Så utrolig fin den svarte genseren er ❤️ Hvor har du kjøpt den? Elsker sånne gensere 🙂 Gratulerer så mye med dagen 🎉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *