ET SMART LITE TIPS

I dag tenkte jeg å komme med et aldri så lite tips til dere! Nemlig et supersmart rengjøringsmiddel, som brukes til fjerning av vann- og oljebaserte flekker på alle tekstiler. Sofaen min fra Muuto er uten tvil mitt største kjøp her i leiligheten, men en ting som er litt kjipt med den – trekket kan ikke tas av for å vaskes. Slik er det ofte med designmøbler, noe jeg selvfølgelig var klart over når jeg bestilte den. For noen uker siden var jeg innom Bolia, hvor jeg spurte om jeg kunne få tips til rengjøring av sofaen min. Og da viste hun som jobbet der meg denne lille saken, som uten tvil ble med hjem 🙂

TEXTILE CLEANER

– KRISTINA TIPSER –

En supersmart og effektivt pleiemiddel, som fjerner det meste av flekker på tekstiler. Det inneholder ingen blekemidler, og er virkelig helt genialt! Her sprayer jeg rett på flekken jeg ønsker å fjerne, aktiverer vaskemiddelet med en svamp for å danne et lett skum. Så tørker jeg forsiktig over med en helt tørr fille, og voila – flekken er borte! Så om du også har sofa eller noe annet hvor trekket ikke kan vaskes, ville jeg absolutt prøvd ut denne sprayen! Love it

32 kommentarer på “ET SMART LITE TIPS

 1. Anonym skriver:

  Åh gu så likt du har det til Eirin Kristiansen. Fint er det, men hvorfor ikke gjøre hjemmet ditt personlig, i stedet for å kopiere både store og små detajler?

 2. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Altså, what? :p Eneste jeg og Eirin Kristiansen har samme i leilighetene våre, er bildet over sofaen min av Kate Moss – som hun kjøpte to måneder ETTER meg 🙂 Og hva så, egentlig? Siste jeg bryr meg om er vel om jeg har samme ting som andre, eller om de har samme ting som meg 🙂

 3. Ellen skriver:

  Er såå glad å se Fine søte milo er helt fin igjen . Han er så fin der han ligger sofaen . 😊 Du har det såå fint . Perfekt !!💫 sofaen er såå lekker og resten av interiøret

 4. Kristina Andersen skriver:

  Anne-Sofie: Verken sofa, bord og pynt er samme som Eirin. Vi har ikke en gang samme merke på disse tingene 🙂 Hvor vil dere med dette, egentlig? :p

 5. Helene skriver:

  Du har det virkelig helt nydelig hjemme hos deg😍 skjønner ikke hva som er problemet med at du og Eirin har det likt, dere liker den samme stilen, og det gjør vel ingenting.. Godt å høre at alt er bra med Milo igjen! Ha en fortsatt fin kveld❤️

 6. Anonym skriver:

  Herregud, er det mulig. «Alle» har jo denne typen stil for tiden. Det er jo umulig å ikke ha noe som er likt det mange andre har.

 7. Lilla skriver:

  Vil virkelig si at leilighetene til Kristina og Eirin er to vidt forskjellige leiligheter 🙂 Noen lignende gjenstander, men forskjellig stylet, og når det gjelder den grå sofaen, som også er i to vidt forskjellige utføringer, så må du nesten arrestere hele Norge for å «lik» sofa ;p
  Kan også tipse om et annet produkt, nemlig Flekkfjerner fra Bioguard. Den heter bare Flekkfjerner og er helt naturlig. koster bare rundt 50 lappen for en stor flaske, flasken er riktignok ikke like fancy som den fra Bolia :p Kan fås kjøpt på møbelringen, rema etc.

 8. Anonym skriver:

  Helt enig i at Kristina og Eirin har noen likheter med interiøret sitt, men hvem har vel ikke det? Grå sofa + marmorbord er ikke akkurat sjeldent nå til dags, ei heller lysestaken. Personlig digger jeg den stilen, og synes den passer til folk flest! Skjønner ikke helt hvorfor enkelte her er ute etter å «ta» Kristina for å herme etter Eirin, eller hva vil dere egentlig få frem? Eirin har ingen unik smak når det kommer til interiør og klesstil – fantastisk flott stil, misforstå meg rett, men den er jo ikke unik. Dersom dere tar en titt på @mija_mija på instagram vil dere skjønne hvor Eirin får inspirasjonen fra, så hvis dere skal peke finger er det noen andre enn Kristina dere burde peke på 🙂 Samtlige ting/bilder/oppsett Mija har lagt ut har også Eirin kommet med i ettertid. Armbåndet fra Celine, solbrillene, veskene, oppsett av kaffekopp og lommebok etc etc..
  Fortsett med den gode jobben du gjør, Kristina! <3 Klem.

 9. Anette skriver:

  Hei! Du har det så fiint!! Hvor er bordet fra? Og husker du ca. pris? Holder på å flytte inn i ny leilighet, og finner masse inspirasjon hos deg og dine bilder! Bare elsker stilen. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *