UKENS FILMTIPS: PANIC ROOM

Denne filmen er det faktisk flere år siden jeg så, men jeg kom plutselig til å tenke på den og den er såpass bra at jeg bare må tipse dere om den 🙂 Panic Room er spekket med gode skuespillere, og er en amerikanske thrillerfilm som rett og slett er helt sjukt spennende! Filmen kan forresten sees både på TV2 Sumo og Viaplay

SØNDAGENS FILMTIPS

Filmen handler om nyskilte Meg, som kjøper et fantastisk flott hus til seg selv og datteren Sarah på Manhattan. Hun fikk masse penger fra skilsmissen, så hvorfor ikke? Den forrige eieren av huset var en rik og merkelig mann, som bestemte at huset skulle bygges komplett med et eget panikkrom – et rom som består av fire betongvegger og er utstyrt med overvåkingskameraer, egen telefonlinje og overlevelsesutstyr i tilfelle en nødsituasjon skulle oppstå. Dette skal altså være det beste stedet å være i tilfelle det verste skjer. En natt blir det innbrudd i huset til Meg og Sarah, tre menn tar seg inn i deres nye hjem på jakt etter den gamle rikmannens millioner. Meg og Sarah låser seg inn i panikkrommet, men uheldigvis for dem viser det seg imidlertid at de tre mennene er mer enn vanlige innbruddstyver… Og det de vil ha tak i? Det befinner seg nettopp i panikkrommet…

En tanke om “UKENS FILMTIPS: PANIC ROOM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *