UFLAKS PÅ SØNDAGSTUR

GOD SØNDAG, DERE!

Dagen min startet med lang søndagstur i sola sammen med Celina og lille Noah  Men på vei hjem igjen ble det en brå slutt på idyllen. Stakkars Milo hylte plutselig til, og dro opp beinet sitt i smerter. Jeg ble redd han hadde tråkket i glasskår, men til slutt fant jeg en brodd i poten hans og en halvdød veps rett ved siden av, så vi fant fort ut at han hadde blitt stukket. Så nå ligger min lille bestevenn her ved siden av meg med en skikkelig klumpfot – poten han ble stukket i har hovnet opp til dobbel størrelse og han klarer heller ikke gå på beinet sitt. Off! Jeg har googlet litt rundt på nettet, og det skal etter hva jeg har lest ikke være farlig, men jeg blir jo litt engstelig likevel. Er det noen av dere som har noen tips til meg, eller har opplevd dette med hunden sin før? Jeg håper så inderlig hevelsen kan gå bort til i morgen, og at han da kan klare å gå normalt igjen. Stakkars lille vennen, ingenting som er mer trist enn når dyr har smerter, de kan jo ikke snakke eller si i fra..

Resten av søndagen min skal jeg derfor bare være hjemme sammen med Milo, hygge meg med ost og kjeks, få unnagjort litt jobb og garantert se en film når kvelden kommer. Hvordan har helgen din vært?

38 kommentarer på “UFLAKS PÅ SØNDAGSTUR

 1. Silje skriver:

  Huff, håper det går bra med Milo! Hunden min prøver alltid å spise vepsene, så vi må alltid være veldig på vakt når vi ser noen..

 2. anja skriver:

  Det går nok bra med lille vofsen. Men ja, det er så vondt når de har det vondt. De er jo en del av familien og bestevenn! Helgen har vært kjempe fin. Etter en koselig telttur ble det sofa, pizza og skal vi danse i går og tidlig kveld. Som resulterte i at jeg våknet 07 idag, og da så jeg de siste episodene av Gilmore Girls og filmen Footloose.. Og deretter vasking, støvsuget, inviterte en venninne på smoothie på balkongen og nå har det vært trening. Puh. Taco søndag!! Og fotball på TVen.
  Ble en skikkelig oppsummering det der, håper du synes det er kult, for jeg elsker å kommentere her. Håper det ikke blir for mye liksom. Men du spurte!! Hehe.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Anonym skriver:

  Bare følg litt med, men vil tro at det kommer til å gå over av seg selv etter noen dager.
  Har ikke erfaring med hund og vepsestikk, men katten min ble stukket i halen og da var halen helt «død» i noen dager. Gikk over av seg selv 🙂
  God bedring til Milo, og god søndag til deg 🙂

 4. Ella skriver:

  Stakkars Milo! Valpen min ble stukket på magen tidligere i sommer. Det hovnet skikkelig opp og var sånn i tre-fire dager, men hun merket ikke så mye til det annet enn når vi rørte ved det. Så jeg håper det går like fint med Milo som det gjorde med henne. Se litt an, og hvis det blir verre, ville jeg tatt en tur til dyrlegen 🙂

 5. :) skriver:

  Hei 🙂 har opplevd det selv med min lille hund, han gjore akkurat det samme og hylte til og haltet. Vi visste ikke det var veps han hadde tråkket i før vi var på vei opp igjen og så at han hadde tråkket i et jordvepsebol og da fant vi brodden. Dyrlegen sa at dette ikke var noe farlig og at vi bare skulle se det sn og han ble helt fin av seg selv 🙂 håper det går fint med lille <3 stor klem

 6. Ida-Katrin skriver:

  Huff! Ikke gøy når noe skjer med kjæledyret nei! Vår llille frøken fikk brått dobbelt ansikt og øynene va nesten igjen Haha! Vise seg å være et stikk det også. Vi dro til dyrelegen siden vi ikke visste hva det var med det første, husker ikke om hun fikk noe medisin, men farlig var det ikke😄
  Ha en fin søndagskveld:)

 7. Kristina Andersen skriver:

  :): Stakkars lille <3 Men så godt å høre at det ikke var farlig! Da satser jeg på at Milo blir fin igjen asap 🙂 Stor klem tilbake <3

 8. Kristina Andersen skriver:

  anja: Så herlig Anja! Og jeg lei av kommentarene dine? Aldri! Det er koselig hver gang du legger igjen noen ord her 😀 Du har jo hatt tidenes mest produktive søndag! Kos deg det som er igjen av kvelden, klem tilbake <3

 9. Birgitte skriver:

  Hei! Huff, stakkars Milo 🙁 Får håpe det går bedre med han fort! Forresten, hvor er genseren din fra? Den var utrolig fin!!

 10. Iselin skriver:

  Off stakkars lille Milo :,( kjente jeg fikk vondt inni meg når jeg leste det, håper alt går bra med lille vennen <3
  Hvor er gensern fra? 🙂

 11. Ingrid skriver:

  Huff da. Det går nok bra!
  Hvor har du kjøpt teppet forresten? 🙂 Det var utrolig fint. Har nettopp flyttet inn i ny leilighet og finner masse inspirasjon herfra <3

 12. Marie skriver:

  Det går nok fint med han, men følg godt med spesielt det neste døgnet 🙂 Hunder kan, på lik linje med oss mennesker, være allergiske mot det ene og det andre, så derfor er det greit å holde et lite øye med han! Ring eventuelt veterinæren så har de nok noen gode/beroligende ord å komme med!
  Fortsatt fin kveld 🙂

 13. Pacey skriver:

  Jeg tok med min til veterinæren med en gang etter at hun ble stukket, visste ikke om hun var/allergisk eller ikke. Fikk en sprøyte og hevelsen gikk over. Håper Milo føler seg bedre.

 14. Ellen skriver:

  God bedring til søte milo . Ring dyrlegen og snakk med han så har han sikkert noe du kan smøre på som renser stikket . han sier til deg hva du skal gjøre , om du skal ta en tur til han i kveld , så han ser på milo eller om han skal skal bli hjemme å ta det med ro . Dyrlegen sier med en gang hva du skal gjøre . Det går nok kjempefint med milo som de andre sier men jeg hadde ringt for sikkerhets skyld . Så milo kan bli superfrisk fort . Dyrlegen er der for milo om det er søndag . Spør iallefall dyrlegen så vet du at du har gjort riktig . Kos dere massr dere to søte . Fine bilder. du er såå vakker og fint interiør du har 💖

 15. Mari skriver:

  Hunden min på 3 kg gravde opp et jordvepse bol i sommer, fikk sikkert 5 stikk og hadde enda fler tulla inn i pelsen som jeg måtte grave ut. Det var helt forferdelig. Ho hylte til og jeg fikk helt panikk, da ble jo ho enda reddere stakkars. Etter stikka var ho helt utslått, var livredd for ho. Begynte å Google (ikke alltid så lurt) trodde jo stakkaren skulle dø! Men det gikk heldigvis raskt over. Tror det er verst om de blir stukket på halsen eller snuten..
  Håper det går bra med lille milo, god bedring <3

 16. TM skriver:

  Håper Milo slipper å ha smerter lenge, at dyra har smerter er det verste som er 🙁 Mine har vært gjennom så mye, håper det har vært nok sykdom for en stund nå.
  Forresten, digget vinglasset! Ser at det er Eva solo, men hvor har du kjøpt de? 🙂

 17. Lizbeth Osnes skriver:

  Stakkar liten! Forhåpentligvis går hevelsen ned igjen av seg selv 🙂 Voffsen jeg hadde da jeg var liten ble stukket på nesen, som igjen hovnet såpass opp at det var fare for kvelning. Det tok heldigvis ikke lange stunden før en sprøyte fra veterinæren gjorde susen, og lille Bonzo ble fin igjen 🙂

 18. Kristina Andersen skriver:

  Mari: Herregud, får helt vondt!! Og ja, google skal man seriøst passe seg for – da tror man døden er på vei alt for fort :p Haha! Håper du har en fin kveld Mari <3

 19. Camilla Acklam skriver:

  Stakar! Jeg ville nok ventet et døgn, for å se om hevelsen ble borte eller mindre på den tiden. Vepsestikk er ikke så farlig, men noen hunder er allergiske på lik linje med mennesker. Hunden min ble bitt av huggorm på tur, noe som heller ikke er så farlig for store hunder (min er på 24kg), men hun ble bitt i munnen, så det var ganske stor fare for at hun skulle miste luftveien sin. Det ordnet seg heldig vis, noe jeg er sikker på at det gjør for lille Milo også! 🙂

 20. Lotte skriver:

  Hey! Er vild med din blog, men nu har jeg set klistermærket på vinglassene mere end én gang, og jeg kan simpelthen ikke dy mig 😀 Det er ikke meningen, at man skal lade dem sidde O:) Lige som at man klipper mærket på en dressjakke af – ret der ved håndleddet 😀 Krummer bare tær når jeg ser det, hahaha!

 21. Rikke Tansøy Johansen skriver:

  Haha, jeg må le! Valpen min på 6 mnd. har både fanget veps i munnen og stukket hodet ned i ett jordvepsbol. Jeg ble stressa, men gikk heldigvis helt fint 🙂 Noen hunder kan reagere skikkelig, og andre ikke, og heldigvis gjorde ikke min Marve det! Hvis du får tatt ut brodden, og kanskje tatt en kald klut rundt vil hevelsen gå ned forholdsvis fort. God bedring til Milo. 🙂

 22. Anniken Gaka Tronstad skriver:

  Hei Kristina,
  Har nå vært fast leser i mange mange år men har aldri kommentert? :O Hjelpes, jeg skjemmes! Men ville bare nå bruke noen minutter på å takke deg for en fantastisk fin blogg, det fine smilet ditt som smitter over på meg hver eneste dag og så må jeg si god bedring til lille Milo <3
  Stor klem Gakaa

 23. Marit skriver:

  Stakkar Milo! Da poten til hunden vår var hoven etter stikk ble vi tipset om å legge is på for å dempe hevelsen. Dette virker også smertelindrende og var veldig effektivt! Bare et lite tips 🙂 Håper det går bedre med han fort!
  Klem <3

 24. ThereseJ skriver:

  Helgen startet med friskmelding av min hund 😊 Han sluttet å spise for noen uker siden. Så fant dyrlegen ut at han hadde knekt en tann. Så for 10 dager siden ble han operert. Fredag var det kontroll: alt var grodd fint og ingen betennelse. Så ble det avslapping.
  Lørdag var det besøk for hunden min, med Playdate med sin bestevenn. Ellers fikset vi til besøk på søndag.
  I dag har vi hatt familiebesøk for meg 😊 Så har vært en fin helg 😊
  Masse god bedring til Milo❤️

 25. Kristina Andersen skriver:

  Anniken Gaka Tronstad: Så koselig at du la igjen en kommentar her nå, Anniken! Takk for at du følger med her 😀 Klem tilbake!

 26. Lotte skriver:

  Ah, nej, men hvis du vil have det af, må du næsten «tage/rive» det af … 🙂 (Det var mig med klistermærker på vinglas, haha)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *