SUSHI HEAVEN

BLOGGERS NIGHT OUT

MMM ..

Altså, har dere sett for en drøm av en sushiservering? Jeg og Marthe var så sultne i går, at vi kunne ikke annet enn å bestille denne gigantiske greia med over 30 biter sushi. Og alt ble spist, i rekordfart! Haha.. Det var skikkelig etterlengtet og koselig med en kveld sammen med denne fine jenta igjen, og vet dere hva? Marthe har begynt på sykepleierutdannelse siden sist, og det gjør meg så uendelig glad! Nå går hun første året, så hvor hun ender opp etter ferdig utdannelse aner jeg jo ikke – men jeg skal lett innrømme at jeg håper det blir i eldreomsorgen. Jeg kan ikke tenke meg en mer flink, omsorgsfull og god jente som hadde passet perfekt inn der. Uansett hva hun ender opp med – vet jeg at hun vil gjøre en fantastisk jobb 

GOOD MORNING

Nå sitter jeg her med kaffekoppen min, og trenger at det kan slutte å regne. Sånn med en eneste gang, hehe! På planen min står nemlig utendørs bildeknipsing, men hvis ikke dette været gir seg – så får jeg heller bytte dag til i morgen. Har du noen spennende planer for lørdagen din? Her blir det skalldyrfest når kvelden kommer, gleder meg masse!

22 kommentarer på “SUSHI HEAVEN

 1. ThereseJ skriver:

  I dag blir det en liten feiring av hunden min sin 7 års dag der han får besøk av sin bestevenn 😊 Og så blir det å fikse huset og gjøre alt klart til familiebesøk for meg i morgen 😊 Takk for gratulasjon foresten. Ønsker deg en god helg 😊

 2. Kristina Andersen skriver:

  Kine: Hadde dette vært en sushibuffet, hadde jeg også gjort det. Med andre ord så kunne jeg lett spist opp hele dette brettet alene, uten problemer :p

 3. Christiane skriver:

  Hei Kristina! Du virker så utrolig skjønn og god❤️
  Bare lurte på hva denne restauranten het? Så skikkelig godt ut😃
  Klem:-)

 4. anja skriver:

  Det så godt ut. I dag skal jeg prøve å få ut bål lukten av alle klærne mine etter et helt fantastisk døgn på telttur. Kanskje en liten shopping tur og så skal jeg kose meg inne med skal vi danse og strikke litt på skappelgenseren min. Kos deg masse.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Lisa skriver:

  Hei! Har ingenting med dette innlegget å gjøre, meeen jeg bare lurte på, den siden du ser serier på, er det noe virus der? 🙂

 6. Ellen skriver:

  Såå koselig dere har det og såå nydelige dere er begge to 💫💖fantastisk fin reportasje Fædrelandsvennen skrev om deg og ditt engasjement for å hjelpe løver. du er en god talsperson for de vakre løver 🐅🐆💖 du er helt fantastisk godhjertet Kristina❤️💫. Såå bra på Skavlan i går. Fergie duchess of York 👑 engasjement for elefanter for at skal ha det bra . og hun har veldedige ball. the elephant ball i Sverige de samlet inn penger for å hjelper de vakre elefanter og hun er en god talsperson for elefanter sammen med andre som Linda evangelista også er . 🐘🐘💖dere er fantastiske allesammen . 👏🏼👏🏼kos deg masse og ha en fin kveld 💖🎶🌸hun sa så mye fint Fergie hos Skavlan . det gjorde de alle ❤️🙏🏼rørende å se .og de som ikke har sett Skavlan MÅ se på NRK . No der ligger episoden fra i går .

 7. Lene skriver:

  Fantastisk å høre om Marte som vil bli sykepleier. Har stor respekt for de som jobber med omsorg for andre, enten det gjelder kreftsyke barn, eldre på dødsleie etc. Utrolig viktig arbeide og så givende.Har inntrykk av at du også kunne passe til det Kristina, kanskje du henger deg på? Gøy med vesker og andre overfladiske ting for en kortere tid, men litt synd når man nærmer seg slutten av livet og lurer på om man brukte talenter og egenskaper riktig den tiden man var her?

 8. Camilla Acklam skriver:

  Dette høres så utrolig koselig ut! Har store planer om å dra ut med en venninne om ikke alt for lenge, dessverre er ikke sushi aktuelt da, haha!

 9. Savannah skriver:

  Føler at du begynte å blogge langt mindre nå som sommerferien din er over? Jeg begynte å lese bloggen din fast på tidlig våren, så jeg har ikke mye å sammenligne med. Men savner rett og slett flere innlegg. Liker bloggen din svært godt, derfor jeg spør 🙂
  Også håper jeg veldig på noen bilder med den nye YSL vesken din snart. Har sett meg ut en veske i samme farge lenge, men vil gjerne se hvordan YSL er «til hverdags».

 10. Kristina Andersen skriver:

  Savannah: Absolutt ikke. Dere har 2-3 innlegg her i alle ukedager, mens en dag eller to i helgene blogger jeg når jeg føler for det – da jeg også trenger litt fri 🙂 Om det blir kun en oppdatering på en lørdag, så syns jeg det er helt greit.

 11. Kristina Andersen skriver:

  Lene: Tenk deg om før du sier sånt, Lene. Det å drive eget firma som omsetter for millioner i en alder av 25 år, er ikke overfaldisk. Det er hardt arbeid, og jeg er så stolt av det! I tillegg jobber jeg som frivillig på eldresenter, samt at jeg har vært frivillig i Blå Kors i snart ett år. Jeg har også laget egen julaften for rusmisbrukere på Frelsesarmeen, jobbet med barn i Afrika og støtter hver måneder opp viktige organisasjoner med både tid og penger. Så om du mener jobben min er overfladisk, da får det bare være. Men er det en ting som er sikkert, så er det at livet mitt ikke er det 🙂

 12. Lene skriver:

  Beklager Kristina, det kom litt feil ut det jeg skrev. Var ikke meningen å kritisisere deg for bloggvirksomheten for den gjør du veldig bra! Tanken var mer at når du er 40 er kanskje ikke blogg tingen blant folk mer og hva da? (TV2 sier jo opp mange kjente fjes for tiden, fordi tv er litt ut -netflix in) Marthe er jo også kjent og dyktig blogger men tar likevel utdannelse, er ikke det smart av henne? Uansett bruker du som du sier tid og penger på mye flott arbeide, og det kunne du ikke gjort uten blogginntektene og hvem vet kanskje det ene fører til det andre og snart får vi høre om Kristina og Marthe som har grunnlagt et barnehjem i Romania, så stå på jenter 🙂

 13. Ida skriver:

  Hvorfor svarer du alltid leserne som er litt kritiske så frekt? Du er den eneste bloggeren jeg ser som aldri klarer å svare på en litt ålreit og proff måte.

 14. Ellen skriver:

  Du er superflink Kristina .jobben du gjør er fantastisk!! I tillegg til alt det fine du gjør for eldre og blå kors og barnehjem og dyrevern . Så motiverer du og oppmuntrer nesten hele Norges land hver dag og de som er i utland og , med dine fantastiske gode tips om helse og trim og god mat og interiør og mote og reisetips og mer og du oppmuntrer alle med å motivere andre til å strekke ut ei hand , med de gode viktige innlegg om eldreomsorg og dyrevern . Og du tar fantastiske bilder som er nydelige å se . og gøye videoer som vi alle storkoser oss med . Alle trenger å le og smile og det er dere gode å få oss til å gjøre😄det du gjør er såå bra!! med å skrive din blogg er alle får en god dag og kveld og . Det er alle som følger deg . Noen er ensomme, noen er syke, noen er superfriske og noen trenger bare en pause i den tøffe hverdag å se de fine bilder og videoene dine og alle blir glade og oppmuntret av deg. Ingenting er bedre enn det . Så du gjør en jobb soM er helt fantastisk . Du nåår ut til såå mange for at alle skal få en god dag og det er hardt arbeid som ligger bak det .tror ikke alle Skjønner at jobben din er mer enn 💯% prosent stilling . Bare å ta et bilde du gleder alle med tar lang tid å ta . planlegging til innlegg tar tid . Du er såå kreativ alene . Bare til et mote Bilde i et blad for eksempel . Da er det hårstylist makeupartist fotograf director og producer de som sier hvordan bilde skal være og hvor det skal taes Og en som skriver tekst til bilde. En stylist som tar ut klærne til modellen . Det er såå mange i jobb for et bilde .og mye av dette klarer du alene sammen med en fotograf og bildene blir såå fine.alle jenter og gutter liker å se noen fint på bilder . Dette var bare et lite eksempel hva arbeid som ligger bak et style bilde . For det skal jo være et bilde som gir noe og det er du flink til . Både med fashion og humørspreder er du. Alle spør hvor du har kjøpt de fine ny tingene du har på . Alle trenger inspirasjon til klær og hår . Det elsket jenter og å Gutter. Og tenk på alt det alt det andere du og gjør . Det tar tid å planlegge og være kreativ som du er . å innrede en leilighet som inspirerer såå mange er det hardt arbeid som ligget bak .det siste nye fine innen interiør . Du svarer på alle spørsmål hvor du har kjøpt de forskjellige fine tingene dine så andre slipper å bruke tid i sin travle hverdag .kanske du har hjulpet sykepleieren eller barnehagetanten eller kokken eller ingeniøren og fler som har lest din blogg så de kan løpe avsted på jobb med smil om munnen for de har blitt oppmuntret av deg, så de har mye å gi i sin jobb for de har lest din blogg og blitt oppmuntret av fine ord og bilder fra deg . Og de er superheldige på eldrehjemmet som har deg der 😊Og Du gjør en fantastisk jobb for alle i de tusener på tusener hjem med å oppmuntre med din blogg . Tenk langt på ettermiddag kan noen skrive til deg og spørre om oppskrif og du svarer så fint og de blir glade . Dette er bare noe av det fantastiske du gjør . Kunne skrevet 1000 andre ting og men alle som leser og følger sin blogg vet hva jeg mener . du fortjener å ha litt fri i helger . Holder mer en nok med et innlegg på lør og søn . Og søndag har du alltid fler innlegg . Og alt dette gjør du som regel alene og du har med fotograf . Så Det er ikke bare å gå med fine vesker i den jobben du gjør . Og Fine Vesker fortjener du i gaver til deg selv for du gjør en fantastisk god jobb .så kjøp så mange vesker du vil . Vi har glede å se deg med de og det gjør oss glade . Gutter elsker å kjøre fine biler og jenter elsker å gå med fine vesker .Sånn er det bare. du svarer alltid Ærlig og fint på kommentarer . Det er det som er så fint med deg for du er deg selv helt fullt ut .og alle liker ærlige svar . Du har et hjerte av gull og alle er heldig som har deg og kan klikke seg inn på din blogg hver dag . Du er det beste forbilde for alle og du bruker din stemme såå godt med å formidle alle og fortelle om dyrevern og eldreomsorg og å hjelpe barn i Afrika og mer som du motivere alle til å strekke ut en hand for å hjelpe andre som trenger det . Alle trenger en motivator som deg til å strekke ut en hand å hjelpe . alle hører på deg for du er såå oppmuntrende å fortelle Hvordan andre kan gjøre en liten forskjell slik at det blir en bedre verden og det er derfor du har den beste bloggen . For det gode du gjør for andre får alle og lyst til å gjøre . Og jeg ser allerene mange skriver du har fått de til begynne som frivillig .det er takket være deg som motiverte dem og du gjorde de glad med å hjelpe de igang . Såå forsett med det alltid med det du gjør for du hjelper alle mennesker som trenger oppmuntring og et puff bak og alle elsker din blogg . måtte bare skrive dette til deg når jeg så Noen av kommentarene på din blogg . 🌺Ønsker deg God kveld en kjempe fin uke 💃🏻🎶🐶 kos Deg masse med søte milo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *