PULLED PORK NACHOS

Hvis du har lyst å lage noe ekstra digg til middag i kveld eller i helgen, må du love meg at du prøver ut denne oppskriften. Pulled pork nachos gratinert i BBQ-saus, hvorfor har jeg ikke prøvd dette før nå? Et ord: NAM!

TIL 4 PERSONER TRENGER DU:

To esker med pulled pork – BBQ saus – En pose ostechips – En pose chilichips Jalapenos – Mais – Cheddarost

SLIK GJØR DU:

Legg kjøttstykket med pulled pork i en ildfast form, og stek på midterste rille i ovnen på 180 grader i 25 minutt. I mens kan du gjøre klar formen med resten av maten. Start med å legge chips i bunnen, fyll på med mais og jalapenos og så raspet cheddarost. Når kjøttet er ferdig stekt tar du det ut av ovnen, river det fra hverandre med to gafler og legger det i en bolle med BBQ-saus. Hvor mye BBQ-saus du vil ha over er helt opp til deg, men gjerne kjør på – det er jo så sykt godt! Når dette er gjort legger du kjøttet på toppen av chipsen, og steker på nytt i ovnen til cheddarosten er smeltet. Cirka ti minutter 🙂

TILBEHØR:

Hjemmelaget guaccamole – Salsa – Rømme – Lime

HÅPER DET SMAKER ♥ 

27 kommentarer på “PULLED PORK NACHOS

 1. Helene skriver:

  Dette skal jeg definitivt prøve i kveld, tusen takk for tips! Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din, du er helt rå<3 du har alltid vært favoritten min. Du inspirerer meg sånn, både når det gjelder mat, mote og trening. Det skulle vært flere bloggere som deg! God helg, nyt den! Stor klem fra Bergen<3

 2. Ragnhild skriver:

  Kjære Kristina. Jeg må bare uttrykke min frustrasjon over dette med kjøtt… du er så glad i dyr, og jeg vet at du er det på ekte. Og da er det så feil å spise dem. Alle innleggene du skriver om dyrevern, de er så fine og jeg vet at de kommer fra hjertet. Jeg er ikke her for å si at du ikke kan være glad i dyr eller noe slikt… det er jo «alle». Men det blir bare … feil. Jeg håper du etter hvert vurderer å legge fra deg den animalske maten. Jeg er SIKKER på at du hadde likt det. Vi kan «beskytte» oss selv med «jammen de dyrene blir jo til mat, det blir noe annet en annen tortur». Men hvordan egentlig? Vi er mennesker, som overlever FINT uten animalsk mat (snakker av erfaring her, vegetarianer siden 12 år. Veganer siden 18, er 28 nå. Og fostrer opp to barn vegansk). Og da er det ingen grunn til å utnytte dyr for å spise dem. Jeg håper du vurderer det.
  Ellers liker jeg bloggen din så godt! 🙂

 3. Kristina Andersen skriver:

  Ragnhild: Jeg har brukt så mye tid på å svare på slike spørsmål, at jeg rett og slett «gidder» ikke mer. Så dette blir svaret du får fra meg 🙂 God helg Ragnhild, og hyggelig at du ellers liker bloggen min 🙂

 4. anja skriver:

  Det såå helt utrolig godt ut. Skulle gjerne lagd det i helgen, men får spare det. Reise nemlig på telttur i ettermiddag etter en deilig fridag med motbakkeløping. Hehe. To venninner og meg tar med oss telt, superundertøy, grillmat, vin og tenner opp bål og skal kose oss i skogen til imorgen. Blir spennende!! Ha en god fredag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. dinematvaner skriver:

  Dette så godt ut! Har du hørt om jackfruit? Med det kan du lage tilsvarende rett men helt vegetarisk:) Godt, sunt og uten det mettede fettet:)

 6. Grete skriver:

  Var absolutt nødt til å lage dette til fredagsmiddag da det poppa opp i feeden min på jobb i dag tidlig! Det var såå digg! Takk for alle de fine tipsene du kommer med. Ha en ellers fin helg 🙂

 7. Alex skriver:

  Jeg kom inn på bloggen din via sophie elise til ditt innlegg om dyr som avles opp til å bli drept i Afrika. Du vet at akkurat det samme skjer med det stakkars dyret du har brukt til denne retten? De har det kanskje til og med en god del verre en hva de Afrikanske dyrene har.
  Se litt mer innover i deg selv og ikke bare bry deg om noe som ikke krever at du endrer din adferd.

 8. Ida skriver:

  Hei. Vet ikke om du har fått det med deg, men en jente i Bærum er savnet siden torsdag morgen. Tenker at du som har en så stor blogg kanskje ville være til hjelp om du fikk formidlet det videre til alle leserne dine. Det ligger artikler om det på nett. Bilde av Matilde som er savnet kan også postes, det henges iherdig opp plakater av henne overalt og blir delt på facebook.

 9. Anonym skriver:

  Så veldig godt ut! 🙂 men herregud, hvor mye folk gnåler om vegetar her inne! Ser ikke det samme hos andre bloggere. Skjerp dere!
  Hva folk spiser er ikke deres sak… Synes det er ganske frekt.

 10. Kristin skriver:

  Så digg ut! Jeg lurer på om About a Chair er gode å sitte i? Jeg har SÅ lyst på de, men vil vite hvordan de er å sitte i først 🙂

 11. Marit skriver:

  Ragnhild: herlighet, for en tåpelig kommentar. Jøss som folk maser om vegetar her inne! Dere fremstår som utrolig fanatiske og selvopptatte bare så dere vet det! i stedet for å bli så frustrert på hva Kristina spiser, hva med å bruke energien din på barn som sulter til døde i Afrika og litt norsk kurs i når og hvordan du skal bruke anførselstegn….

 12. Ragnhild skriver:

  Marit: sitter igjen med mange spørsmål etter å ha lest kommentaren din. Hva får deg til å sette likhetstegn mellom å være veganer og å være selvopptatt? Jeg ser det motsatt. Jeg ble veganer fordi jeg er glad i dyr (ikke selvopptatt). Jeg kan fremdeles etter så mange år vurdere å spise ost fordi jeg savner smaken (selvopptatt).
  Ang barn i Afrika. Jeg har to halvt afrikanske barn selv, og de sulter iallefall ikke 😉 Forstår ikke arrgumentet. Ikke mange av oss har mulighet og økonomi til å reise til Afria og hjelpe. De aller fleste av oss har mulighet til å velge hva vi spiser. Og er vi opptatt av disse barna i Afrika hjelper det iallefall ikke å spise kjøtt. Forstår ikke logikken din.
  Jeg skrev ikke kommentaren til Kristina for å være teit. Jeg liker bloggen hennes. Men synes akkurat dette med kjøtt bør pekes på fordi hun er så opptatt av dyrevelferd.

 13. Live skriver:

  Har ikke du tatt denne oppskriften fra Lene orvik? Som la denne oppskriften ut for typ 1 år siden. Hva med litt cred til bloggkollegaer…

 14. Kristina Andersen skriver:

  Live: Tuller du med meg? Google pulled pork nachos, og du vil få opp oppskrifter flere år tilbake 🙂 Søker du på pintrest, vil du få tusenvis av oppskrifter. Skal jeg kreve at Lene Orvik gir meg cred for speltlompe-oppskriften med kylling som hun la ut for to dager siden, fordi jeg la den ut for ett år siden – altså før henne? NEI. Man kan ikke kreve cred eller gi cred for å blogge oppskrifter, da må man gi cred til flere hundre når man først er i gang 🙂 Det blir for dumt.. Må noen av dere alltid finne feil på alt?
  Er det noen som heier på og løfter frem bloggkollegaer, så er det vel meg! Lene Orvik har jeg blogget egne innlegg om HVER gang hun slipper ny kolleksjon, hun er så flink og jeg DIGGER henne. Samme med de andre bloggjentene! Vi støtter hverandre alle sammen, så hvorfor prøve å fremprovosere drama som ikke en gang eksisterer? :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *