NÅR DET ER 24 GRADER I SEPTEMBER

DA MÅ MAN BARE PAKKE TURSEKKEN OG KOMME SEG UT!

For en dag vi hadde her på Sørlandet i går! Solen strålte fra jeg våknet, og etter åtte timer stuck foran dataskjermen – var det magisk når jeg på ettermiddagen endelig kunne bevege meg ut. Jeg og Maren la turen til Odderøya, hvor vi pakket med oss tursekk – som kanskje inneholdt en litt utradisjonel turmat… Hehe! Vi snakker sushi, shashimi og cola zero. Whatever float your boat, right? Vi koste oss en haug nede på svabergene, spiste sushi til det tøyt ut av ørene våre og nøt den fantastisk fine utsikten til blått hav og båter som tøffet forbi. Så idyllisk og fint! Og vet dere hva? På veien hjem møtte vi på hele fire rådyr, og da ble jo virkelig lykkebarometeret vårt spengt i fillebiter.. Finnes det noe skjønnere enn rådyr? De er så nydelige! Ikke ofte man får såpass fine dager som dette i midten av september, så da gjelder det å utnytte de så godt man bare kan 🙂

19 kommentarer på “NÅR DET ER 24 GRADER I SEPTEMBER

 1. etuperfektliv skriver:

  Du stråler om dagen! Digger både deg og det du gjør. Jeg har skrevet et innlegg på bloggen min om et tema som er viktig og som det kanskje ikke blir snakket så høyt om. Ønsker deg en fin dag videre 🙂

 2. Henriette Celin skriver:

  Har selv vært ute å solt meg i dag, og skal ut igjen med kjæresten snart. Er så herlig med så fint og varmt vær 😀

 3. Ellen skriver:

  Nydelige bilder. Så gøy å koselig å høre dere koser dere så med skjønne Milo og de fine rådyra. Ser Milo elsker å være med dere på tur .han er den heldigste . milo er såå søt på bildene med dere. Du bor på den fineste plass . En vakker perle . Wow så fint det er der 🌞🌊⛵️🛥🌅🌺 det er lykke det 💖🎈. tusen takk for du deler så fine bilder og du skrive så bra. akkurat som å oppleve det . Fantastisk !!

 4. Helene Ragnhild skriver:

  Bloggen din er så fin <3 Jeg får bare mer og mer sansen for den! Takk for at du delte innlegget om løvene, og får frem noe veldig viktig! Jeg visste ikke dette selv 🙁 aldri vært der, men jeg trodde det var bare fryd og gammen… stor klem fra meg <3

 5. Henriette skriver:

  Hei 🙂 Lurte på hva sangen du hadde på snapchat videoen din fra denne dagen het? Den var så fin – og det er du også! Ha en flott kveld videre 🙂

 6. ThereseJ skriver:

  I dag har det vært 26 grader og strålende sol utenfor Bergen i dag. Helt fantastisk vær å ha bursdag på😊 Ble 26 år i dag og dagen ble feiret i sol med familie, pizza, kake og trening på kvelden😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *