GOOD MORNING

COFFEE IN ONE HAND ..

.. CONFIDENCE IN THE OTHER

God morgen, godgjengen min! Hvordan har dere det? Herlig å se at flere av dere reagerte på innlegget i går. Jeg er utrolig takknemlig for å blogge for en gjeng som bryr seg om andre ting enn bare klær og sminke. Her kan jeg skrive om alt, og de gangene jeg tar opp noe samfunnsrelatert som er viktig for meg – får jeg alltid god respons. Det viser at dere er en voksen og oppegående gjeng, som tenker litt lengre enn nesa rekker 😉 Det gjør meg glad!

I kjent bloggerstil måtte jeg selvfølgelig ta bilde av frokosten min før jeg spiser den, i dag ble det rett og slett en biolabowl! Her finner du biola, cottage cheese og alt jeg hadde lyst på ved siden av – tørket banan, vanlig banan, kiwi og druer. Skikkelig digg! Nå skal jeg jobbe litt her hjemme, før jeg tar turen til eldresenteret. Gleder meg så til å se alle de gamle igjen! Mommo har vært så skjønn å lage hjemmelaget sviskedessert som jeg skal ta med, slik man alltid spiste til dessert «før i tiden» – håper det kan gjøre de ekstra glade denne torsdagen 🙂 Dette blir en fin dag, det er det ingen tvil om

13 kommentarer på “GOOD MORNING

 1. Cecilie skriver:

  Åh, blir så glad når jeg leser at du jobber som frivillig/besøksvenn i eldreomsorgen. Jeg er selv utdannet sykepleier med videreutdanning i geriatri (videreutdannelse i eldre og aldring), og vet hvor godt pasientene mine kan ha av besøk, en liten tur, litt miljøterapi osv. Vi har mange ganger forsøkt å få til besøksvenn gjennom ulike organisasjoner, men det er vanskelig, ofte på grunn av at jeg arbeider ved en demensavdeling, en sykdom du selv har erfart kan være med på å gjøre en usikker i ulike situasjoner som kan oppstå. Jeg syns du fortjener en stor klapp på skulderen, for at du velger å gjøre en forskjell i noens liv! Og jeg er skråsikker på at sviskedessert blir en suksess, tror knapt jeg har møtt en eldre pasient som ikke liker det 🙂 Ha en flott dag! 🙂

 2. anja skriver:

  Synes det er fint også å lese sånne innlegg som du skrev i går. Viktig og bra at du retter søkelyset mot det, for det er så mye man ikke vet når man lever i en litt naiv verden. Men dette er så viktig. Bra Kristina.
  Ha en kjempe koselig dag, og snill Mommoen din er. Dere er utrolige. De er heldige som får deg på besøk.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Kristina Andersen skriver:

  Cecilie: Takk for gode ord, Cecilie 🙂 Det gjør meg virkelig glad! OG ja, sviskedesserten ble virkelig en stor suksess, alt ble spist opp 😀 Herlig!! Ha en super dag <3

 4. Anita skriver:

  Flott at du engasjerer deg, Kristina. Men er det så mye verre med noen løver enn de tusenvis av kyr og kyllinger som står i norske fjøs for å bli mat? Eller har du full kontroll på at de som har sydd klærne dine er trygge og har en akseptabel lønn? Selv spiser jeg kylling og kjøper billige klær, så jeg mener ikke at du skal slutte med alt mulig. Jeg bare synes det er litt merkelig å skrive om løver offentlig, når man egentlig ikke er så innmari nøye på det i det daglige.

 5. Kristina Andersen skriver:

  Anita: Menner som deg Anita, som alltid skal finne feil eller gi beskjed om «noe mer man kunne gjort» – er en stor grunn til at de fleste ikke gjør noe, fordi ingenting føles godt nok. Slutt med slike kommentarer, det blir ingenting annet enn irriterende og slitsomt 🙂

 6. Ellen skriver:

  Koselig snille Kristina . Ja mommo din er verdens beste. 😍Hun er så snill som laget den beste sviskedesserten som fins , som du kunne ha med å glede alle med i dag . Min verdens beste bestemamma laget og alltid den sviskedesserten til alle og alle vi Elsket å få den desserten .hun gikk på gamlehjemmet hver dag en periode til sin gamle onkel og hun spredde glede til de alle som var der . Jeg Så akkurat Madonna Facebook og hun er min favoritt nr 1 og mitt store forbilde og icon .hun akkurat har lagt ut en fin video som du må se . Hun har et stort hjerte som deg Kristina .❤️❤️du er og min favoritt nr 1 og store forbilde . dere gjør verden til et bedre sted 🌍🙏🏼.dere hjelper alle og dere sprer masse glede og lykke 💫💃🏻🎶💖😍 dere er best !! Ønsker deg fin kveld .

 7. frkbipolar skriver:

  Til Anita over her: Med den tankegangen så kan vi likegreit bare legge oss ned å gi opp. En person kan ikke redde verden, men hvis alle gjør noe for å bedre den så kommer vi ganske langt! At Kristina da setter søkelys på en horribel industri som man ikke får noe som helst ut av (verken klær eller mat) er kjempe positivt, til tross for at hun spiser kjøtt å bruker «billige» klær. Var ikke selv klar over dette og syns det er kjempefint å bli informert slik at jeg da kan ra et standpunkt og vite hva jeg evt går til hvis jeg selv skulle finne på å gjøre dette en gang (noe jeg IKKE kommer til å gjøre) mange ting jeg ikke har vært klar over med tanke på dyr i utlandet som jeg har lært gjennom oppslag som dette. Hvis da så mange som mulig får det med seg og boikotter industrien så mister næringen ressurser og forhåpentligvis kan det ta slutt. Markede styrer og så lenge vi pøser ut ned penger så fortsetter næringen å drive med denne grusomheten som ikke hører hjemme i et sivilisert og moderne samfunn. Så kan man gå videre til kjøttindustrien og bedre den gjennom opplysning og handling osv. Men en ting av gangen tenker jeg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *