EN SPENNENDE DAG

HAPPY THURSDAY

Jeg har allerede vært på trening, jobbet litt og spist en rask frokost – så her har det vært en pangstart på dagen 🙂 Planen min var egentlig å løpe intervaller, men i dag var jeg helt tett i pusten og følte jeg skulle krepere for vært drag jeg løp – så det ble heller 40 minutter med powerwalk i stigning på mølla. Fint det også, jeg ble både svett og sliten, så da sier jeg meg fornøyd!

Jeg har gledet meg sånn til i dag, det er nemlig min aller første dag med jobb som frivillig på sykehjemmet. Jeg er skikkelig spent, det skal bli så fint å komme i gang med dette! Jeg blir der noen timer, før jeg skal videre i to møter og deretter lage middag for kvelden – da kommer nemlig Hilde på besøk. Nå har hun kommet hjem etter to uker på ferie, så jeg gleder meg en haug til å se henne igjen! Og i morgen, da går turen til Oslo for jobb og møter – før jeg flyr hjem igjen for helg. To hektiske dager med masse spennende planer, akkurat slik jeg liker det! Ha en super torsdag, jeg stikker innom her litt senere

acne jeans / hm genser / louis vuitton veske / adidas sko / nixon klokke

31 kommentarer på “EN SPENNENDE DAG

 1. anja skriver:

  Så flott at du jobber frivillig på sykehjemmet. Det sier så masse om deg, og eldreomsorg er så viktig. Skulle ønske at de eldre hadde det mye bedre. Har du hørt om Manglerudhjemmet. Der serverer de vin, har spa og pub. Synes det er så flott!!
  Ha en koselig dag, og så kult høst antrekk. Jeg har fri idag, og etter en kjempe koselig dag i går med kake på jobb, og middag hjemme hos foreldrene mine med mye famile, så skal det trenes og ordnes litt hjemme i leiligheten idag. Det er jo helt strålende vær her i Oslo, deilig!!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Line skriver:

  Flott antrekk Kristina,genseren var råtøff.
  Likte også den Nixon klokken.
  Er de klokkene store og ha på håndleddet?
  Hvor mange klokker har du?

 3. Martine skriver:

  Kos deg masse på sykehjem! Jeg har begynt å jobbe der, og jeg går hjem med dårlig samvittighet hver eneste dag. Vi er to personer på jobb, og 30 stk som bor der. Skal dusje og vaske rom, lage mat, vaske kopper, og det dukker alltid opp småting. Får liksom aldri tid til å sette seg ned å prate. Så fint at du tar deg tid til det!

 4. Astrid skriver:

  Hei! Kunne du skrevet litt om hvordan der er å jobbe som frivillig når du har fått litt erfaring? Og hvem/hvilken organisasjon du kontaktet? Det du skal høres utrolig koselig ut og givende, og kunne tenkt meg å gjøre det samme, så hadde vært supert å fått litt informasjon om det!:-)

 5. Jenny skriver:

  Hei! Så flink du er som har startet som frivillig på et sykehjem. Sikker på at du klarer det med glans. Ønsker deg en fin dag og helg etterhvert 🙂

 6. Anonym skriver:

  Hei Kristina:) jeg skal på mitt første møte med frivillighetssentralen imorgen, og lurer litt på hvordan din første dag som aktivitetsvenn var? Klem 🙂

 7. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Første dagen var vanskelig, da personen jeg fikk var veldig dement.. Men ettervært som tiden gikk og jeg hadde vært der flere ganger, gikk det fint! De fleste som ønsker seg aktivitetsvenn vil GJERNE ha besøk, så jeg er helt sikker på at det vil gå superfint for deg 🙂 Stor klem <3

 8. Kristina Andersen skriver:

  Astrid: Jeg kontaktet ingen organisasjon, men selve sykehjemmet 🙂 Skal love å dele mer med dere når jeg har fått litt mer erfaring <3

 9. Kristina Andersen skriver:

  Martine: To på jobb på 30 stk? Herregud, det skulle ikke vært lov å i det hele tatt :/ Uansett så har du et fantastisk flott yrke, ingen tvil om at dere sykepleier / hjelpepleiere gjør så godt dere kan + enda litt til <3

 10. Kristina Andersen skriver:

  Line: Jeg har alt for mange klokker, hehe… Klokkedilla 😀 Denne klokken er den største og tyngste jeg har, men jeg digger den. Annereldes og cool 🙂

 11. Linda skriver:

  Hei verdens søteste Kristina 😀 jeg trenger sykkelråd. Jeg har fått meg ny jobb og dit går det ikke buss så jeg må gå til innkjøp av en sykkel så jeg kan bruke den til og fra. Jeg var på xxl i dag for å sjekke litt men herregud så mye å velge i. Jeg blir jo helt ør. Har du et tips til en OK sykkel jeg kan kjøpe??
  Klem klem

 12. Oda skriver:

  Jeg dro på hm etter at du la ut bilde av den genseren der og ble sååååå skuffa når den ikke satt fint på meg 🙁 genseren er jo SÅ fin! Og den virka virkelig god og varm da jeg prøvde den, men men sånn er livet haha..

 13. S skriver:

  Du er herlig:) men lurte på en ting, bruker du og Stian samme tannbleking? Og hvilken er det? Vanvittig hvite tenner begge to!

 14. Tonje skriver:

  Takk gud for at det finnes mennesker som deg! Jeg jobber på sykehjem og er dessverre vitne til at nedskjæringer fører til NULL aktivitet og stimuli blant de eldre. Vi skulle hatt flere som deg! Tusen takk skal du ha <3

 15. Sigrid skriver:

  Hei Kristina! Kjempefin blogg! Du inspirerer meg masse om dagen 🙂 Jeg lurer på en liten ting, hvilket oppsett har du på bloggen? 🙂

 16. synnøve skriver:

  Hei! Prøvde å finne den fine genseren på hm sine nettsider, men finner den ikke. Du har ikke tilfeldigvis linken?
  Superfin 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *