MY FIRST ETSY ORDER

Tenk at jeg ikke har oppdaget Etsy før nå? For en fantastisk kul og annerledes nettbutikk 🙂 Og med tanke på at jeg er blogger, så er det vel nå jeg skulle linket til selgerne jeg kjøpte dette av? Men det får jeg altså ikke til, fordi jeg har glemt hva de heter… Minus i bloggboka til frøken Andersen, haha! Uansett så jublet jeg litt av glede når dette endelig landet i postkassen min – den fineste planleggeren jeg har sett og en stor bukett med konfettiballonger. Oh the joy!

Disse skal jeg fylle opp på bursdagen min, og jeg gleder meg allerede!

2016 – 2017 PLANNER

Denne planleggeren er helt perfekt for meg! Kjøpte den som en liten motivasjonsboost til meg selv, er det bare jeg som syns det er så innmari gøy med nye ting som dette? Haha! Her kan jeg notere alt fra planer for dagen, til to-do ved siden av. I tillegg er det egne sider med mål for måneden, viktige ting jeg ikke må glemme og oppgaver jeg må utføre. Så fin og fresh! Etsy har masse fint altså, og ikke minst så er det jo enda gøyere når man kan bestille hjem ting som ikke alle andre har 🙂

25 kommentarer på “MY FIRST ETSY ORDER

 1. Tine skriver:

  Så gøy å se at du har bestilt en planner, vi er mange i Norge som elsker planners og alt som følger med 🙂 #planneraddictsnorge er en tag på instagram vi bruker!

 2. Marie Vigebo skriver:

  FOR en fin liten planlegger, den nettsiden må jeg virkelig ta en titt innom 😀
  Ønsker deg en nydelig onsdag, håper den blir akkurat slik du har planlagt! 😀

 3. anja skriver:

  Så gøy! Den skal jeg sjekke Ut! Idag har jeg bursdag, og det er jo selvfølgelig årets beste dag! Hehe. Ha en koselig dag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Kristina Andersen skriver:

  anja: Har du bursdag, Anja? Gratulerer så mye med dagen til en av de skjønneste leserne jeg har! Håper dagen din blir alt du ønsker deg + enda litt til <3 Stor klem!

 5. Mona skriver:

  Du logger bare inn på Etsy for å finne igjen linker. Trykker på «You» oppe i høyre hjørne og velger «Purchases and reviews» 🙂 Farlig gøy nettsted for lommeboka!

 6. Ada skriver:

  Hei Kristina, kan du legge ut den linken som Linn over har lagt ut. Har så lyst å bestille boken men får ikke til å klikke på linken 🙈

 7. Kristina Andersen skriver:

  Elise og Emilie: Usikker angående toll, det kommer vel en regning senere evt 🙂 Husker ikke frakt, men begge dise tingene ble kjøpt av forskjellige selgere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *