WOK TIL MIDDAG

Denne middagen her har blitt min nye favoritt! Herlig wok med kylling, crispy grønnsaker og eggnudler. Så godt, og så utrolig enkelt! Jeg hadde faktisk dette til middag hele tre dager forrige uke, så ja – du kan trygt si at det smaker superdigg 😉 Haha! Her kommer oppskrift, dette tar ikke mer enn maks ti minutter å lage.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

200 g eggnudler 450 g grønnsaker 1 dl kokosmelk  5 ss soyasaus 2 kyllingfileter Ønsket krydder, jeg bruker kun salt og pepper.

SLIK GJØR DU:

Fremgangsmåten kan ikke bli mer enkel. Kok opp eggnudlene, og tilsett litt salt. I mens kan du steke grønnsakene, og her må jeg bare si at jeg bruker en pose som heter rock wok fra frysedisken, den er superdigg og inneholder masse gode grønnsaker som gulrot, brokkoli, rødløk, purre, sukkereter og chili. Anbefales! Etter at grønnsakene har stekt i cirka fem minutter, tar du over kokosmelk og soyasaus. La koke i ett par minutter, og ha over eggnudlene – før du serverer.

HÅPER DET SMAKER

8 kommentarer på “WOK TIL MIDDAG

 1. Hanne skriver:

  Skal kyllingen spises rå da eller? 😉 hehe..
  Det så utrolig godt ut! Tror jeg må prøve meg på denne i løpet av uka. Håper du får en fin dag, fineste Kristina <3

 2. Malene skriver:

  Du må teste dette ut med fiskekaker istedenfor kylling, og med ketchup, jeg lover, det er magisk godt! Synd det blir dyrt med den rock wok blandingen i lengden ellers hadde jeg spist det hver eneste dag

 3. Lise Penne skriver:

  TAKK! For at det fins noen som har forstått: enkelt – få ingredienser! 😀 Nå ble jeg glad! Morsomt at jeg kjøpte soyasaus og eggnudler idag før jeg leste dette! Fortsett med gode oppskrifter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *