50 TING SOM GJØR MEG GLAD

En produktiv og fin dag på jobb.

Fotografering med mitt kjære Canon 6D – det å forevige gode minner betyr mye.

Milo – min minste, men skjønneste bestevenn.

Sjokomelk, aller helst de bittesmå kartongene med sugerør.

Når jeg sykler til trening og vinden røsker i kinnene.

En alenekveld med favoritt tv-serien og snacks på bordet.

Hjemmelaget middag og rødvin sammen med noen jeg er glad i.

Minnet av min kjære Mofar, det går ikke en dag uten at jeg tenker på han.

JUL! Desember er uten tvil årets fineste måned.

Knollen – av en eller annen merkelig grunn… Haha!

Hvetebakst, spesielt kanelboller – det aller beste jeg kan tenke meg!

Nyvasket sengetøy, som er druknet i det mamma sier er alt for mye tøymykner (haha!)…

Roadtrips med musikken på full guffe og crappy synging.

Følelsen av å jobbe med noe jeg virkelig elsker.

Varm kako med krem – mmmm!

Struktur, orden og følelsen av å ha kontroll på de viktige tingene i hverdagen.

Gode og dype samtaler.

Norske jordbær!

Leiligheten min – hver eneste dag må jeg klype meg i armen over at jeg faktisk bor her.

Familie, har jeg de – så har jeg alt.

That ´Friday feeling´.

En rykende varm kopp kaffe på morgenkvisten.

Følelsen av at noen er glad i meg og setter pris på meg.

Hunder – jeg er crazydoglady nr.1!

Spennende dokumentarserier/filmer.

Mennesker som setter pris på de samme tingene som meg.

Snø, vinter og fine turer på langrenn!

Den faste fredagsbuketten med friske blomster.

Brownies, sjokoladekake og alt som har med bakst å gjøre.

Vannscooter og all slags vannsport – jeg digger det!

Følelsen av å gjøre en forskjell for mennesker eller dyr som trenger det.

https://www.kristinaandersen.no/wp-content/uploads/2016/09/1730243-1-1379653633165.jpg?fit=840,560&quality=90

Søtpotetfries med cheeseburger fra min favoritt restaurant.

Gamle mennesker, spesielt de som er imøtekommende og har mye på hjertet.

Iskald pepsi max med isbiter og sitron.

Kveldstur, jeg elsker en lang spasertur mens det enda er passe mørkt ute.

Tanken på fremtiden – the best is yet to come!

Venner – hva skulle man gjort uten?

To-do-lister og følelsen når jeg snart er ferdig med den.

Hoppet på et fly og dra avgårde til sol, varme og ferie.

En lang dusj i glovarmt vann.

Reising og opplevelser.

Latterkramper.

Inspirerende quotes som gir meg lyst å jobbe og stå på.

Blogge, skrive for leserne mine og få tilbakemeldinger på det jeg gjør.

Familiemiddager hvor alle av oss er samlet – det er det beste jeg vet!

Sene kvelder med levende lys, kos i sofaen og en god film.

Skalldyr på en varm sommerdag – blåskjell dampet i hvitvin slår aldri feil.

Den Franske Riviera – Cannes og Monaco i mitt hjerte.

Duftlys, grønne planter og generelt koselige ting til hjemmet.

Celebrations – ja til å feire det som feires kan!

Følelsen av frihet.

24 kommentarer på “50 TING SOM GJØR MEG GLAD

 1. Sofie skriver:

  For en fin liste å lese! Merker at vi er ganske like når det gjelder familie. Har selv mistet min kjære morfar, og setter stor pris på alle minner fra tiden han var med oss. Man setter enda mer pris på de som er igjen etter at man mister noen som står så nærme 🙂
  Ha en fin dag videre !

 2. Mari skriver:

  Flott innlegg 🙂
  Viktig å være takknemlig og sette pris på også hverdagslige gleder også <3
  Lykke er noe man skaper selv, og alle er sin egen lykke-smed, mener jeg da.

 3. Ellen skriver:

  Denne blog post gjorde meg glad å lese! Alle de ting som alltid har gjort og gjør meg like glad 🎶😄fine bilder 💘🐶 wow så fin du er . Og såå heldige de er alle som møter deg på din vei 💃🏻💖viktig å å feire det som feires kan med familie og friends all around the world. Å feire selve livet og det er du såå flink til !👑🎈 Og du smitter andre til å gjøre det samme som er en veldig god ting 😀Det er derfor du har den beste bloggen ever . Have a Nice day🎉

 4. Emma skriver:

  For et utrolig fint innlegg, Kristina! Du virker så utrolig jordnær, og setter helt tydelig pris på de viktige tingene i livet. I tillegg tar du ikke for gitt at du har det så bra som det du har, og det er så godt å se ❤️

 5. Nina skriver:

  Fin liste 🙂 kunne du kanskje laget et eget innlegg med dokumentarfilmer/-serier som du kan anbefale? Om du ikke har laget noe lignende tidligere 🙂

 6. Kristina Andersen skriver:

  Mari: Jeg er så enig, Mari! Man har ansvar for sin egen lykke, så hvorfor ikke gjøre livet så fint som mulig? 🙂 Ønsker deg en fin tirsdag <3

 7. Rebecca skriver:

  For et fantastisk innlegg – jeg leste gjennom hele innlegget met et STORT smil rundt munnen! De fleste tingene du listet opp gjør meg kjempe glad også! 🙂 Videre vil jeg bare si at jeg blir så inspirert av deg som både person, med-menneske og blogger. Jeg elsker å titte innom på morgenen med en kopp kaffe/te, da du alltid sprer positiv energi gjennom skrivingen din. Er dagen litt tung, er det godt å kunne «rømme vekk» litt til et bedre sted og din blogg er en av disse stedene. Takk Kristina! <3

 8. Anonym skriver:

  Mine ting er .jenta mi,dyr i alle fasonger,moreller,interiør og interiørblader,reiser,familie,vennskap,hunden min,lukten av grantrær hogst i skauen,første sneen,bare bein på strand ,vann,gynge i Hagen ,kaker ,espresso ,fine vesker og sko/klær ,hjelpe dyr. TiPSER forresten om side med interiør som gir 10% til Hunder.fant selv det nettstedet og håper fler vil handle der de som elsker dyr.boldandhumble.no :))))

 9. Heidi skriver:

  Hei Kristina! Har ikke lest bloggen din så mye før, og ble så glad av å lese det du skriver. Synes du virker som et godt og sunt forbilde, som deler gode verdier og holdninger! Var ekstra morsomt å lese dette innlegget, for jeg blir også glad av alt på listen din. Lykke til videre!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *