UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT:

Forrige ukes høydepunkt må ha vært i går, da jeg hadde vært snusfri i to uker. YES! Jeg er så sykt fornøyd og stolt av å være ferdig for godt med snusen. Vet dere hva? På 15 dager har jeg spart 1270 kroner, og unngått å få i meg hele 364 snus. Hvor sykt er ikke sistnevnte? Jeg blir nesten skremt av å tenke på hvor mye jeg faktisk har dyttet i meg av nettopp snus, hjelpes. Jeg skal få til et innlegg om dette til dere asap, da jeg vet det er veldig ønsket fra flere av dere.

UKENS KJIPING:

Når mandagen startet med dyrelegebesøk, huff – det er helt forferdelig vondt å se når dyrene har det vondt. Stakkars lille Milo som kastet opp blod! Heldigvis gikk alt fint, og tassen er i strålende form igjen 🙂 Når slike ting skjer får jeg virkelig en solid påminnelse om hvor utrolig glad jeg er i han, hva skal jeg gjøre den dagen han ikke er med meg lengre? Jeg orker ikke tanken en gang.. Måtte min lille trofaste bestis leve for alltid!

UKENS MEST SPILTE LÅTER:

The Chainsmokers – Closer Adele – Remedy Ed Sheeran – Photograph Alvar & Millas – Chasing Our Future

UKENS SERIE:

Heart Of Dixie. Jeg har hatt lite tid til å se serie den siste tiden, men hvis jeg ser – så er det denne 🙂 Jeg har derimot lurt på om jeg skal begynne på Narcos, da jeg har hørt så utrolig mye bra om den. Er det noen av dere som har sett den?

UKENS CRAVINGS:

Tikkamasala. Jeg eeeeelsker virkelig indisk, og tror jeg kunne spist det hver eneste dag. Og hvis jeg får nanbrød i tillegg? Yes yes yes! Noe av det absolutt beste jeg kan tenke med, perfekt å ha til middag i helgene.

UKENS TRENING:

Her kan jeg ikke skryte på meg for mye. Jeg tror det ble med tre økter, hvis jeg ikke tar helt feil? Timeplanen min har vært ganske full, så jeg har rett og slett ikke funnet tiden til å trene så mye som jeg skulle ønske. Men denne uken satser jeg på at blir bedre! Nå som jeg har sluttet på snus og konstant er sulten – trenger jeg virkelig at treningen går smooth. Haha!

UKENS LATTERKRAMPE:

Hele forrige uke var jo en eneste stor latterkrampe. Så her blir det umulig å velge! Jeg trodde jeg skulle krepere av latter når jeg var på kjøretur med Knollen, og bremsa hans plutselig falt ut av bilen hans. Hvordan er det seriøst mulig? Nå har han fått seg ny bil da, en superfin BMW – så vi får håpe denne bilen levert hakket lengre enn to uker 😉 Ellers fikk jeg helt latterkrampe når jeg skulle kjøre mommo hjem, og vi hadde vinduene i bilen min åpne. Jeg har en dårlig vane med å kjøre veldig nærme sidene, noe mommo plutselig fikk erfare da hun fikk en gren midt i hodet mens vi var i fart… Da kan dere tro jeg fikk en lang preken om hvor uansvarlig jeg var, haha! Jeg lo så tårene trilte.. Og så må jeg jo nevne videobloggen, som falt godt i smak hos dere også. Nei, denne uken har det vært mye glede altså. Og det er ingenting som er bedre enn det 🙂

17 kommentarer på “UKEN SOM GIKK

 1. Linda skriver:

  Hahaha som jeg lo av det mentale bildet jeg fikk av din mommo med ei grein i ansiktet! du altså, haha! 🙂 Narcos er en sykt kul serie! Ble sjeleglad da ny sesong kom nå nettopp, er faktisk snart ferdig med den og! hihi. Anbefales!! 🙂

 2. Kristina Andersen skriver:

  Linda: HAHA! Det var faktisk helt hysterisk morsomt :p Så bra å høre, da må jeg få sjekket den ut asap altså 😀 Ha en fin dag Linda <33

 3. Ida skriver:

  Jeg så ferdig sesong to av Narcos igår, se begge sesongene, du vil ikke angre 😀 Men, hvorfor vil du ikke se Breaking Bad? Det er jo verdens beste serie, haha!

 4. Cecilie skriver:

  Hei Kristina!
  Jeg må bare si at jeg blir i så godt humør av deg. Hjelpes, jeg lo av din videoblogg med Stian. Helt fantastisk! Så vil jeg skryte litt av deg også. Du er en veldig profesjonell blogger i en bransje hvor det er utrolig mye useriøst. Jeg blir faktisk litt sjokkert noen ganger. Men, nok om det 🙂
  Du gjør en fantastisk god jobb! Er så gøy å følge bloggen din 🙂
  – Cecilie

 5. Kristina Andersen skriver:

  Ida: Den har jeg sett litt på, men kom aldri helt inn i den jeg? Haha.. Kanskje ikke helt min type serie 🙂

 6. Anonym skriver:

  Såå godt å se at Milo er i form igjen <3 Han er noe av det skjønneste jeg har sett!
  Ønsker deg en fin uke, Kristina! Håper på føere videoblogger av deg og Stian, eller kanskje Knollen med nybilen sin?

 7. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Takk snille deg <3 Jeg skal prøve å få til en ny videoblogg med en av guttene, det blir nok Stian – da Knollen har slått seg totalt vrang på dette her :p Haha.. Ha en fin mandag søta <3

 8. Elia skriver:

  Heia 🙂 Har du sett the OC ? Jeg trodde jeg hadde sett alt som var noe å se….men så hadde jeg jo ikke fått med meg denne!!! Knallgøy!!!!

 9. Kristina Andersen skriver:

  Elia: Har du ikke sett The OC? Whaaat! Da er det bare en ting å gjøre – SE I VEI! Blir jo nesten misunnelig, The OC er så fantastisk fin serie 🙂

 10. T skriver:

  Narcos anbefales, veldig bra serie! Vil også tipse deg om O.J simpson serien som følger hele livet hans og rettsaken, der er jo pappan til kim kardashian også å se 😉 du finner det på nrk tv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *