Er det dette som kalles blåmandag?

Oisann, her våknet jeg plutselig etter ei litta times powernap på sofaen, gitt! Jeg aner ikke hva det er med meg i dag, men jeg er bare så innmari trøtt. Kanskje det er dette folk kaller for blåmandag? Jeg elsker jo vanligvis ukens første dag, så jeg blir sånn smått bekymret for om jeg begynner å bli syk… Haha! Jeg er heldigvis ferdig med jobb for dagen, i tillegg til at jeg har trent både intervaller og styrke – så den powernappen gir meg ikke dårlig samvittighet ass 😉 Derfor skal jeg kose meg her på sofaen resten av dagen, spise masse jordbær, plommer og vaniljekesam, og selvfølgelig skal jeg se Jakten På Kjærligheten. Gleder meg en haug, endelig har verdens skjønneste (og flaueste…) program startet igjen! Hvordan har mandagen din vært?

acne skjerf – louis vuitton veske – quay solbriller – lindex genser – gina tricot jeans – bianco sko

17 kommentarer på “Er det dette som kalles blåmandag?

 1. Eline skriver:

  Hvordan klarer du å holde den høye halsen hvit gjennom dagen?😳🙄 Det gjør nemlig aldri jeg,dersom jeg har sminke på..😬 Ha en fin kveld!☺️

 2. Kristina Andersen skriver:

  Maria: Helt enig, hihi! Mandag er den beste tv-kvelden 😀 Kos deg masse i kveld Maria, håper mandagen din har vært fin?

 3. Kristina Andersen skriver:

  Eline: Den er ikke hvit gjennom hele dagen, hehe. Vasker den etter hver gang jeg bruker den nettopp pga sminke :/ Håpløst :p

 4. Ellen skriver:

  Masse god bedring hvis du blir syk . Men det ordner seg nok etter masse gode c – vitaminer i frukt og koselig program med jakten på kjærligheten 🍓💖 Så er du helt frisk I morgen .

 5. anja skriver:

  God bedring. Håper formen kommer seg. Jeg er så sliten etter både løping og kamp i helgen, så kvelden tilbringes med avslapping på sofaen.
  Jakten er selvfølgelig på, og synes det er helt sykt at jrg har vært med. Men samtidig så kunne jeg ha vært med engang til, om den flotte mannen kom med!! Hehe.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 6. Ellen skriver:

  Takk snille du😊 Du har valgt de beste frukter 🍓 Google . plommer – KK .no eksperter sier at plommer er smekkfulle av sykdomsbekjempende anioksidanter og gode vitaminer som bekjemper sykdom. 1 plomme er som en håndfull blåbær som og er full av antioksidanter og gode vitaminer .og jordbær er det masse gode c – vitaminer i. Kos deg ( ha ha . Uff nå følte jeg meg som han jon Almås i side om side serien
  på NRK. som alltid kommer med gode råd til de naboene og han sier alltid at i amerika er det sånn😀 😄elsker den serien og de gode skuespillere. er vel som han ,som ikke kan ikke la vær å si noe som jeg synes er bra 😀Du visste sikkert alt med de gode frukter men synes det var interessant å lese om superfrukten plommen i KK som jeg så for en stund siden .kos deg med jakten på kjærligheten og jeg har kost meg før i kveld
  med den siste nye episode av keeping up with the kardashian på daileymotion .Com . Elsker den serien og alt ved de .skjønne er de inside and outside som du og er Kristina 😊 Kos deg med kardashian hvis du ikke allerde har sett episoden og side om side . Knallgøy å se 💖

 7. Hege Kristin skriver:

  kos deg <3
  fint antrekk!
  har vært på jobb i dag, så har jeg trent:) nå har jeg fri resten av uken, unntatt lørdag 😀

 8. LH skriver:

  Nei! Dette kan ikke kvalifiseres som en blåmandag, haha 😉 1 time powernap er jo bare deilig, spørs om det ikke blir en blå-tirsdag i stedet pga det? Hehe

 9. Anonym skriver:

  Konstant sulten og kjempe trøtt?? Hmmmm kanskje det er en Reinhartsen Andersen baby on board??:-D 😀 😀 KNIIIS 😀 😀

 10. Kristin skriver:

  Den baby on board kommentaren skulle ikke være anonym, vet ikke hva som skjedde.. kommenterer så å si aldri så kan ha noe med det å gjøre,glemsk vettu:-D Hahahaha:-D jeg bare tulla, er så mye stianprat i kommentarfeltene dine at jeg klarte bare ikke dy meg, hahaha! håper du har en finere dag idag og får en flott uke videre,fine du <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *