Kosttilskudd som virkelig funker

annonse

Nå har jeg brukt HairCare fast så ekstremt lenge, at jeg kan nesten ikke huske når jeg begynte. En ting er sikkert – jeg kommer aldri til å kutte ut dette fantastisk geniale kosttilskuddet! Og altså, hvor mange av dere lesere er det som også går på dette nå? Det må jo være flere hundre av dere, og det er så sykt gøy å høre at såpass mange er like fornøyde som meg! Det er sjeldent jeg blir helt crazy fangirl av nettopp kosttilskudd, men av HairCare kan jeg faktisk ikke få skrytt nok. Et kosttilskudd som faktisk fungerer? Ja! Jeg heiser flagget for disse tabelettene any day.

HVORFOR BRUKE HAIRCARE?

Her er det flere gode grunner, men jeg kan jo remse opp grunnene til at jeg sverger til dette 🙂 Hver morgen starter jeg med to HairCare tabeletter, som jeg tar sammen med frokosten – da er det lettere å huske på. Dette er et kosttilskudd som består av flere ingredienser som bidrar til økt hårvekst – blant annet ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber. Her får du masse riktig næring, som gir deg et sunnere hår fra innsiden. Det er dokumentert virkning på HairCare, så det er ingen tvil om at det faktisk fungerer! Selv merket jeg at håret begynte å vokse fortere etter cirka åtte uker, samtidig som jeg også merket at jeg mistet mye mindre hår. Samtidig som at du får lengre og sterkere lokker, syns jeg selv at håret i tillegg blir mye mer fyldig. Sistnevnte er jeg skikkelig glad for, da fyldig og sunt hår er noe av det fineste jeg kan tenke meg!

CARE AND REPAIR

Nå klippet jo jeg av meg halve lengden på håret mitt for rundt en måned siden, og allerede nå har det vokst såpass at Marianne mente vi måtte klippe det igjen på neste frisørtime. I like! Jeg elsker virkelig håret mitt akkurat nå, alle lengdene er helt like og det er så ekstremt solid. Skikkelig sunt og friskt – uten at det brekker eller ser slitt ut. Dette vet jeg at jeg kan takke HairCare for, jeg har aldri hatt så fint hår som etter at jeg begynte å ta disse. Om du ikke er en av de mange som allerede bruker HairCare, burde du virkelig prøve det ut! Eneste som er viktig er at du husker å ta tabelettene hver eneste dag, da dette alt å si for at du skal oppnå effekt så fort som mulig. Minst like viktig er det også at du fortsetter på tabelettene etter at du har oppnådd ønsket resultat, for å holde både lengde og fylde ved like.

HairCare kan du bestille HER  til 149,- for første pakke

34 kommentarer på “Kosttilskudd som virkelig funker

 1. Anonym skriver:

  Helt enig med deg! Jeg har også brukt hair care kjempelenge og komme aldri til å slutte på det fordi jeg får så mye kommentarer på hvor fint håret mitt er <3

 2. Lene skriver:

  Nydelige bilder av deg her Kristina, så naturlig og ekte. Du stråler som en sol 🙂 Håret ditt er blitt så flott! Virkelig tykt, tett og blankt, ser rett og slett kjernesunt ut.

 3. Ellen skriver:

  Det du skriver der er helt riktig .Vitaminene betyr alt for å få Et sunt og fint vakkert hår og god hårvekst . Håret ditt er nydelig og ser såå friskt og sunt ut . Kjempefin blog post 😘💫hilsen frisør med mange års erfaring . Vakkert sunt hår =Gode Vitaminer og frisør shampoo og gode produkter og jevnlig hår trim 💇🏻 have a Nice day😀💋💖

 4. Trudebr skriver:

  HERLIGHET så nydelig du var med kort hår! Håper du har hatt ei superfin helg <3 vi er akkurat kommet hjem fra Rhodos, nå begynner hverdagen igjen! Goooood klem!

 5. K skriver:

  Prøvde dette for et års tid siden etter mange omtaler på div blogger. Merket ingen forskjell, annet enn at håret på kroppen plutselig vokste fortere. Har helt lyse hår på bena, som kommer ut myke etter barbering. Etter at jeg startet på Haircare ble de plutselig mørke og helt stive. Håret under armene ble også taggete når de kom ut igjen. Håret på armene gikk fra helt lyse til mørke. Sluttet å ta tablettene, og etterhvert gikk håret tilbake til normalen. Vet de påstår at det ikke påvirker håret på kroppen å ta disse, men det virker ikke akkurat tilfeldig det som skjedde med meg.

 6. Emma skriver:

  Skulle så gjerne ha prøvd HairCare, men som student har jeg dessverre ikke sjangs til å betale for det.. Den første måneden er grei, men etter det syns jeg at det er veldig dyrt 😔

 7. Kristina Andersen skriver:

  K: Så merkelig! HairCare skal virkelig ikke gjøre at kroppshår vokser fortere, det har ikke skjedd på meg eller noen andre jeg vet om :/

 8. Kristina Andersen skriver:

  Trudebr: Tusen takk vennen! Håper dere har kost dere MASSE på tur, så helt nyyydelig ut på snap 😀 Kommer snart til Bergen, da må vi få til en date! Gigaklem <3

 9. Kristine skriver:

  Så på noen gamle videoblogger du hadde og må si at du kler sååå mye bedre ditt kortere hår 🙂 Lurte også på om du kan filme leiligheten din?

 10. Kristina Andersen skriver:

  Kristine: Hei Kristine! Ja, det kan jeg 🙂 Men må få hjelp til å gjøre det, så kan ikke love når det skjer. Men det står på planen 😀

 11. K skriver:

  Syns det var merkelig jeg også, men siden jeg ikke tok noe annet nytt av kosttilskudd etc på den tiden virker det som at min kropp overhodet ikke ville ha noe haircare. Men godt det funker for andre 🙂
  Men sånn bortsett fra det: du har en super blogg, syns du skal være stolt over alt du har fått til i såpass ung alder! 🙂

 12. Andrea skriver:

  Dette er et produkt helsekontrollen på TV2 burde teste ut!
  Man forventer at håret skal vokse fortere og derfor føler man at det gjør det. Typisk eksempel på forventningeffekten!
  Blir skuffa når jeg ser deg og andre bloggere som reklamerer på slike produkter.

 13. Therese skriver:

  Hei Kristina:) Jeg lurte på om du kunne begynne å legge ut faste youtube videoer en gang i uken eller noe? Du er jo så artig!
  Du hadde nok gjort det bra på youtube:)

 14. amalieshus skriver:

  Herregud så utrulig glansfult hår du har!! 😀 Du kler skikkelig godt kort hår! Sjølv har eg nett klipt av meg 30 cm med hår og det føles digg! Uvant i starten, men du er jo heilt nydelig med det! 🙂

 15. Kristina Andersen skriver:

  Therese: Det var egentlig planen min, men jeg syns ikke det er superlett å lage video når jeg er alene. MEN, jeg skal prøve å få det til så ofte jeg kan 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *