DU OCH JAG, MOMMO

VERDENS ALLER BESTE

Lite bildedryss fra gårsdagen, da var det kvalitetstid med verdens beste Mommo  Jeg er så utrolig glad i henne, og kan aldri få sagt nok hvor viktig det er å ta vare på besteforeldrene våre. Jeg snakker med Mommo hver eneste dag på telefonen, og ser henne som regel alltid minst en gang i uka. Ikke fordi jeg føler jeg må, men fordi jeg vil – Mommo betyr virkelig verden for meg. Samme med resten av familien, de er vikelig det aller beste jeg har 🙂 Det ble en superfin bylørdag, hvor vi hygget oss med tapaslunsj, shopping, crépes og et besøk innom Bondens Marked. En alle tiders formiddag!

Jeg ble sittende med hjemmekontor til langt over midnatt i går, deilig følelse å få unnagjort jobb som har hopet seg opp. Planen var egentlig å dra ut med venner, men noen ganger må man bare prioritere 🙂 Planen for søndagen er å få unnagjort siste rest med arbeid, min lillebror kommer straks på besøk for å hjelpe meg – før vi sikkert skal hjem til the parents på middag senere. Er ikke det fast søndagstradisjon da? I think yes! Sees igjen om litt, godtfolk

16 kommentarer på “DU OCH JAG, MOMMO

 1. anja skriver:

  Så koselig med Mommo!!
  Og så fine bilder! Vi pleier også ha søndagsmiddag hos mamma og pappa, det er kjempe koselig synes jeg. Og det er noe med maten mamma lager på søndager, den er ekstra god!
  Så at du ville ha en oppdatering på hvordan kkmila gikk, og den gikk overraskende bra. Jeg et kjempe stolt og glad, og litt slitne ben nå. Klarte å løpe hele veien og tikket inn på 55 min. Ekstra fornøyd med at jeg følte at jeg klarte å gi på i bakkene!! Yeah!!
  Ha en kjempe koselig søndag. Nå må jeg ut å restituere før jeg skal spille kamp i kveld!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Charlotte Tunes skriver:

  Så herlig! Vi er så heldige som har besteforeldre.. De er absolutt noe av det kjæreste jeg har! I dag skal jeg på bowling med mamma og mine søstre, før vi skal på middag hos nettopp mormor og morfar. Gleder meg! Det er noe av det fineste og beste jeg vet å bruke tiden på – mennesker man er glad i <3 Ha en fin søndag, vakre!

 3. Kristina Andersen skriver:

  anja: 55 minutt? WOW, du er jo helt rå Anja! Fy søren for en friskus 😀 Godt jobbet altså. Kos deg kjempemasse i dag, og lykke til med kamp ikveld <3

 4. Kristina Andersen skriver:

  Charlotte Tunes: Så herlig Charlotte! Det høres ut som den perfekte søndag 😀 Kos deg en haug, stor klem <3

 5. Ellen skriver:

  Wow såå nydelige deg og mommo er .og så gøy dere alltid storkoser dere så sammen 👭🛍👜👛🌺🌹💄💋👒💫💖meg og min bestemma (farmor )har alltid hatt samme forhold som deg og mommo og vi gjorde akkurat de samme ting som dere og det er ingen ting i verden som er gøyere enn å tilbringe kvalitetstid med kule vakre bestemamma som hun var 😀Jeg ringte og henne og hver dag og var på de beste middager hos henne etter jobb og vi var alltid på loftet hennes og fant kule klær og sko som hun hadde der som hun hadde kjøpte i USA på alle de reiser hun hadde hatt der til datter og barnebarn og vi hadde mannequing oppvisning der og jeg fikk masse second hand klær fantastiske skatter .knall rosa Dior pumps og 60 tall solbriller og de kuleste kjoler 👗👠🕶og vi var på byturer og reiser .bestemma ble 94år og hun var like kul og stilig og så ut som hun var 65 -70 💃🏻 Og hun var humørspreder for alle som du er og din mommo .Mommo din er nydelig . stilig pen dame og alltid så elegant .dere to er så gøy å se sammen . Synes dere er så like 😊Såå fine bilder . koselig å se . skjønner godt den nydelige mommo betyr hele verden for deg . og såå snill du er som tar henne med på alle de koselige plasser . Min bestemma elsket det og 👒👜👛🌺🌹. Bestemamma tok alltid på kokkelua en liten hatt og laget de beste crêpes pannekaker 🍓Og hun og elsket og gå på kafé å spise crêpes og vaffelkaker ute ☕️Og når hun vari USA likte hun pinacolada 🍹På restauranter der med gode middager .kos dere masse dere to og såå viktig det du gjør og gir henne et ring hver dag( de skjønne besteforeldre liker å være udates ) koselig tradisjon å skrive om. Have fun dere to beautiful girls 💃🏻💄

 6. Ellen skriver:

  Ops en liten skrivefeil jeg måtte rette opp i . de skjønne besteforeldre liker å være
  *updates. skulle det stå over her 😀

 7. Tina Marie - Livet mitt med Asperger syndrom skriver:

  Å ta vare på besteforeldre er så viktig <3 Blir så glad når jeg ser andre gjør det også. Den ene min har blitt dement, og det går nedover og nedover, så er viktig å ta vare på de mens man har de.

 8. Ellen skriver:

  Tusen takk M😀❤️Det er for Kristina alltid skriver så bra og alltid har så fine bilder og jeg blir litt reven med og mange gode minner kommer 😀 Kristina er ei utrolig nydelig superflink humørspreder jente som made my day 👌🏻💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *