HERLIG START PÅ DAGEN

Riktig god lørdag, dere Her startet jeg dagen med en skikkelig fin morgentur rundt Odderøya, og gjett hva jeg så? Rådyr! Jeg fikk se på det i et lite minutt, før det løp tilbake inn i skogen. Rådyr må seriøst være noe av det nydeligste som finnes! Så det var absolutt en helt super start på dagen 🙂 Nå skal jeg avgårde på lunsj med noen venner, før jeg skal hjemover til familien i ettermiddag. Mine foreldre har invitert absolutt hele Andersen-klanen på grilling, og jeg gleder meg så sykt! Beste jeg vet er når vi alle er samlet, så dette blir en alle tiders lørdag! Hva står på planen din? 🙂

zara jeans & skjorte – sapatos sko – michael kors klokke – ysl veske – quay solbriller

20 kommentarer på “HERLIG START PÅ DAGEN

 1. anja skriver:

  Så koselig start, og så herlig med stor koselig familie middag. Dagen hos meg begynte med litt titting i butikker, men ble bare litt helgehandling i matbutikk og kjøpte meg en bok. Elsker å gå rundt i bokbutikk!! Hehe. Kjøpte meg en kaffe, gikk rundt i solen og nå er det hjenmekos på balkongen i sol! Etterpå blir det trening, se på niese spille fotballcup før jeg skal se på skal vi danse i kveld med litt smågodt og et glass rødvin.
  Haha.
  Ha en koselig lørdag, flinke deg.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Jeanette skriver:

  Rådyr er sååå fine! Jeg har vært så heldig å se det to ganger i år 🙂 Ble helt forelsket begge gangene! Håper du får en fin dag videre 🙂

 3. Lillian skriver:

  Nå må jeg bare si det; FOR et classy, comfy og kult antrekk på deg!:)
  Ha en flott lørdag og kos deg masse med familien:)

 4. Kristina Andersen skriver:

  Mari: Det er jeg faktisk usikker på :/ Kommer nok litt ann på hvilken løype du tar, hvor du starter..osv.. Den løypa jeg går tar cirka 40-60 minutter, alt etter tempoet jeg holder 🙂

 5. Kristina Andersen skriver:

  Martine: Troor det er fra Menuu, er litt usikker. Det er kjøpt på Hansen & Co i Kristiansand hvertfall, så de har det der 🙂

 6. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Skrekkbryna fra 90-tallet? Jeg tattoverte meg for tre år siden, med samme teknikk som blir brukt i dag :p Angrer absolutt ikke, bryna mine er noe av det jeg er mest fornøyd med 🙂 Eneste er at jeg skulle ønske de var enda mer fyldig, noe som gjør at jeg pleier å tegne for å få fylden jeg ønsker.

 7. Kristina Andersen skriver:

  anja: Så herlig Anja! Håper du hadde en skikkelig fin lørdag, og at søndagen også vil smile for deg 😀 Stor klem

 8. Caroline skriver:

  I Aarhus, Danmark har de en egen park med tamme rådyr som man kan kose med og mate med gullerøtter! Meg og kjæresten var der i sommer og det var høydepunktet på hele turen 😀 anbefaler deg å reise der!

 9. Hannah skriver:

  Du er så utrolig fin på håret når du har sånn hestehale 😀
  Kan du ikke lage en hår video på hvordan du lager den sånn? Dødsfin <3

 10. Kristina Andersen skriver:

  Hannah: Vet du, jeg bare setter den i strikk som man gjør med en vanlig hestehale.. Haha! Virkelig no biggie 😀

 11. Oda skriver:

  Hei!
  Har du muligheten til å vise hverdagsrutinene dine på håret og sminken din? Synest du har så «naturlig flawless-look» på både hår og sminke! Skulle så gjerne fått noen tips og triks 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *