PERFEKT SØNDAGSKVELD

THE BEST WAY TO SPEND A SUNDAY NIGHT

Noen blinkskudd fra gårsdagen, hvor kveldsmat med tre gode venner stod på planen Det er så kjekt å samles på denne måten, helt uhøytidelig og bare kos. Det var i hvert fall koselig og rolig stemning, helt til jeg fant ut at Stian og Magnus skulle til Lofoten i dag – og jeg ikke ble invitert med. Da kan dere tro det ble høylytt klaging rundt bordet! Altså, Lofoten?! Det stedet står på listen min over steder jeg få sett i år! Hadde liksom håpet jeg skulle få snike meg med på turen da, men neida – ikke denne gangen. Haha! Jeg satser virkelig på å få tatt en tur der i løpet av året, aller helst i vinter. Det ser jo helt magisk ut der!

28 kommentarer

 1. Og der var extentionsene på plass igjen ja. Told ya

 2. Du må absolutt komme til Lofoten. Det må rett og slett bare oppleves. Anbefaler deg å lage en liste over alt du vil oppleve her, for det kan være så mangt. Og du bør i værtfall være her i en uke for å få sett og gjort alt 🙂

 3. Kristina Andersen

  Anonym: At du orker å bry deg så innmari mye om hvordan jeg går med håret? Hjelpes :p Det er vel mildt sagt opp til meg. Og som jeg har sagt, jeg kommer til å variere på kort og langt hår fremover. I går var faktisk første dagen jeg hadde langt igjen etter at jeg klippet meg 🙂

 4. Kristina Andersen

  Anja: Ikke sant! Håper virkelig å få det til i slutten av året 🙂 Bor du der Anja? Heldige deg 😀

 5. Charlotte Tunes

  Så koselig! Slike dager er gull verdt <3 Lofoten er virkelig et sted jeg kunne tenke meg å oppleve også – det ser sååå vakkert ut! PS: hvorfor skal man bry seg om håret? altså.. Alt kler den smukke! Og man skal da få gå sånn som man vil, uten at noen MÅ henge seg opp i alt… hah!! Ha en superfin mandag <3

 6. Kristina Andersen

  Charlotte Tunes: Takk Charlotte, så snill du er 😀 <3

 7. Cathrine

  Åh , hørtes ut som en skikkelig koselig kveld 😊

  Når det gjelder håret ditt så må jeg si , at du er helt nydlig med det lange mørke håret 👍🏻😊😊Har ikke sett deg med kort , men er helt misunnelig på det lange ..

  Men som sagt alt kler den smukke ,:) Så du er sikkert kjempd fin med det korte også :):)

  Hilsen en som vil sparespare til langt …

 8. Kristina Andersen

  Cathrine: Takk Cathrine! Så skjønn du er 😀 Langt hår er fiiiint! Men må prøve å lære meg til å gå med det korte også.. Haha! Ønsker deg en fin mandag skjønna <3

 9. amalieshus

  åååå du har det så fint hos deg! 😀 Eg har ein give away på spørsmålsrunden min. Der kan du vinne ein veldig fin vase (glass med sølvkant øverst). Den hadde passa fint inn hos deg:) Heng deg med da vel!

 10. Camilla Acklam

  Så utrolig mye god mat! 🙂

 11. Så kjekk han med capsen! 😍 Omringet av kjekkaser du 😉

  Lofoten ja, ser helt nydelig ut! Skal dit en gang selv…

 12. Kristina Andersen

  Anonym: Haha! Fine gutter alle sammen 🙂

 13. Hvor har du kjøpt de hay-stolene? 🙂

 14. Ville satset på Lofoten til våren igjen jeg, er jo mørketid der om vinteren 😛 Ikke mye du får sett da…

 15. Lofoten er vakker uansett årstid, anbefaler deg absolutt å ta turen å få sjekket den helt spesielle naturen og omgivelsene! ps: anbefaler deg resten av nord-norge også, om du ikke har vært her før 😉

 16. Marianne

  Lofoten! Vært en drøm for meg i mange, mange år, og på fredag drar jeg og mamma dit! <3

 17. Litt dårlig gjort å sitte i armen på bestevennen til Stian?

 18. Kristina Andersen

  Janne: HAHA! Altså, du ser på bildene at vi alle ler oss ihjel? Det var kun en fleip, nettopp fordi det er bestevennen til Stian :p

 19. Kathrine Skaug

  Såå koselig! 😀 Og kjempefine bilder 🙂

 20. Hvorfor vil du ikke vise den nye frisyren din?:) Ble det så ille?

 21. At du ikke har vært i Lofoten enda, er jo bare helt sykt! Foreldrene mine bor ca. 4 timer unna, og vi er der hver sommer! Så utrolige mange fine småplasser langs sjøen, god mat, og syke omgivelser! DRA!! 🙂

 22. Vi dro fra lofoten på søndag. Vi var der en uke(skulle hatt to) og hadde en fantastisk tur. Vi bodde i telt og to netter sov vi rett ved stranden, så fint til kveldssola. Anbefaler hauklandstranda på Leknes og alle de små plassene på veien til Å. Bare sitte på bryggen, gå på strendene eller ta en topptur. Tur til trollfjorden, båttur, fisketur osv. Anbefaler tur til Lofoten på på sommerstid. Såå nydelig når sola skinner i den blå himmelen. Da ser du alle de syke fjellene!

 23. Synes du kledde det korte håret veldig godt!:-) Kjempefint! Vurderer å klippe det kort selv før skolestart…

 24. Mariann

  Så fint du har fått det hjemme hos deg 🙂 hvor har du kjøpt den brune jakka du hadde på deg går? Den var knalltøff 🙂 (såg den på snap)

 25. Så ut som en herlig søndag! 🙂

  Hvor er chokeren fra?

 26. Jeg har akkurat vært i Lofoten! Altså…jeg er helt satt ut. Så utrolig vakkert der! Hadde knallvær da, det hadde nok mye å si. Men likevel…reis!!

 27. Må si jeg er heldig som faktisk kommer derfra! Det er et utrolig vakkert sted, uansett årstid! Men hvis jeg skal anbefale deg en måned å dra dit på, er det nok på våren/sommeren. Prøv også å reis dit når det er godt med sol! Når det først blir kveld der, blir det skikkelig kaldt, så ha med godt med klær! Det jeg mener med at du burde dra dit når det er litt varmere i været og sol, er fordi du kan få øye på fjellene mye mer enn når det er dårlig vær og fjellene der er fullt med tåke!

 28. Cassandra Lysgård

  Koselig da. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *