VI TO

ME AND MY BESTFRIEND

Jeg har aldri sett et bilde som beskriver meg og Nina bedre enn det over…. Og best av alt, det er tatt en av forbipasserende som var så snill at han spurte om vi ville at han skulle ta bilde av oss. Og det ville vi selvfølgelig 😉 Haha! Hodet bakover, full latterkrampe og bare glede. Nina ass, denne jenta er jeg så glad i! Vi hadde en så fin kveld i går, en skikkelig helaften! Først spiste vi god middag – jeg hadde indrefilet med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og soppstuing – helt fantastisk digg! Etter et par timer tok vi turen videre på kino, hvor vi hadde bestilt billetter til Bad Moms. Skikkelig feelgood film, jeg lo så tårene trillet! Anbefales virkelig hvis du vil bli i godt humør og få deg en heftig latter 🙂 Og Mila Kunis? Fy søren, den dama er jo helt nydelig! Føler det har vært mangel på gode komedier den siste tiden, men denne slo virkelig ann. Yey!


Nå har jeg muffins i ovnen, tenkte jeg skulle overraske familien med noe skikkelig godt til senere. Jeg hadde så lyst å prøve ut den nye KitchenAiden min, så det første jeg gjorde når jeg våknet var å begynne på baking… Haha! Vi skal passe mine fettere i dag, så jeg vil tro det er flere som blir glade for rykende ferske gulrot-cupcakes 😉

32 kommentarer på “VI TO

 1. Anonym skriver:

  Vil du gi oss oppskriften? Skal i babyshower til søsteren min, og tenkte å lage nettopp gulrot cupcakes med blå kremost frosting 🙂 ha en super dag, fine deg!

 2. Kristina Andersen skriver:

  Silje: What? Nei.. Merkelig greie, fordi jeg får stadig spørsmål om det :p Men jeg har ikke botox og ser heller ingen behov for det. Jeg er jo bare 25, ingen rynker enda :´)

 3. Silje skriver:

  Gratulerer du er forlovet leste det på bloggen til marteborge virkelig gald på dine vegne!! Kristinemor

 4. Siv Renate skriver:

  Helt nydelig rosa farge på den jakka <3
  Har du link til den? Og gleder meg til du legger ut oppskrift på cupcakes 🙂

 5. Kristine skriver:

  Hvilken restaurant spiste dere der?:D
  Lurte på om du har noen anbefalinger til god biff i Kristiansand? Andre steder enn Egon og bighorn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *