VI TO

ME AND MY BESTFRIEND

Jeg har aldri sett et bilde som beskriver meg og Nina bedre enn det over…. Og best av alt, det er tatt en av forbipasserende som var så snill at han spurte om vi ville at han skulle ta bilde av oss. Og det ville vi selvfølgelig 😉 Haha! Hodet bakover, full latterkrampe og bare glede. Nina ass, denne jenta er jeg så glad i! Vi hadde en så fin kveld i går, en skikkelig helaften! Først spiste vi god middag – jeg hadde indrefilet med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og soppstuing – helt fantastisk digg! Etter et par timer tok vi turen videre på kino, hvor vi hadde bestilt billetter til Bad Moms. Skikkelig feelgood film, jeg lo så tårene trillet! Anbefales virkelig hvis du vil bli i godt humør og få deg en heftig latter 🙂 Og Mila Kunis? Fy søren, den dama er jo helt nydelig! Føler det har vært mangel på gode komedier den siste tiden, men denne slo virkelig ann. Yey!


Nå har jeg muffins i ovnen, tenkte jeg skulle overraske familien med noe skikkelig godt til senere. Jeg hadde så lyst å prøve ut den nye KitchenAiden min, så det første jeg gjorde når jeg våknet var å begynne på baking… Haha! Vi skal passe mine fettere i dag, så jeg vil tro det er flere som blir glade for rykende ferske gulrot-cupcakes 😉

29 kommentarer

 1. Vil du gi oss oppskriften? Skal i babyshower til søsteren min, og tenkte å lage nettopp gulrot cupcakes med blå kremost frosting 🙂 ha en super dag, fine deg!

 2. Hvor har du kjøpt jakken?

 3. Katrine

  Hvor er den rosa jakken fra? 🙂

 4. Har du begynt med botox?

 5. Hege Kristin

  så koselig <3

  maten så herlig ut 😀

 6. Therese

  Hvor er jakken din fra? Den var så fin 😀

 7. Hei!

  Kommer snart spørsmålsrunden din ut?😄

 8. Camilla Acklam

  Så koselig! Og det er jo så herlig med sånne forbipasserende! 🙂

 9. Hei, blir det noe reising på deg framover?

 10. Kristina Andersen

  Therese: Tusen takk Therese! Jeg kjøpte den på Zara :)) Klem

 11. Kristina Andersen

  Ada: Ikke før senere i år i så fall 🙂 Må prioritere leiligheten nå 🙂

 12. Kristina Andersen

  Anonym: I will! Kommer til uka 😀

 13. Kristina Andersen

  Katrine: Zara 😀

 14. Kristina Andersen

  Silje: What? Nei.. Merkelig greie, fordi jeg får stadig spørsmål om det :p Men jeg har ikke botox og ser heller ingen behov for det. Jeg er jo bare 25, ingen rynker enda :´)

 15. Kjære vene,så vakker du er,du stråler jo på bildet.

 16. Kristina Andersen

  Anni: Snille deg, tuusen takk!! <3

 17. Så fine da! 🙂 Elsker den rosa veggen også!

 18. Vet du om jakken du har på deg på disse bildene er «Løs Bomberjakke» eller «Bomberjakke» ?

 19. Gratulerer du er forlovet leste det på bloggen til marteborge virkelig gald på dine vegne!! Kristinemor

 20. Katrine- kosthold & trening

  dere to er herlige altså, utfyller hverandre bra! 🙂

 21. Nydelig, som alltid <3

 22. Kristina Andersen

  Katrine- kosthold & trening: <33

 23. Kristina Andersen

  Anonym: Aner ikke ..

 24. Kristina Andersen

  Silje: Haha, det er nok ikke meg! Bestevenninna til Marthe heter Kristine 🙂

 25. Botox i panna?

 26. Så glad i deg, vennen ❤️

 27. Siv Renate

  Helt nydelig rosa farge på den jakka <3

  Har du link til den? Og gleder meg til du legger ut oppskrift på cupcakes 🙂

 28. Hei, kan jeg spørre hvor i byen den rosa veggen dere har tatt bilde foran er? 🙂 Såå fine bilder!

 29. Kristine

  Hvilken restaurant spiste dere der?:D

  Lurte på om du har noen anbefalinger til god biff i Kristiansand? Andre steder enn Egon og bighorn 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *