EI LITTA JOGGETUR

Jeg må nesten åpne dagens innlegg med å si TUSEN TAKK for alle fine ord om leiligheten i går. Jeg blir jo helt overveldet! Ikke én eneste negativ kommentar har det kommet, og det gjør meg så inderlig glad! Skikkelig gøy og koselig at leiligheten falt såpass godt i smak hos dere også 🙂 Det er jo en fryd å blogge for dere altså, og ta dere med på nok en ny epoke. Tusen takk for at dere er nettopp dere – den fineste gjengen med lesere jeg kunne ønsket meg

GOOD MORNING

Her våknet jeg for ikke så alt for lenge siden, og tenkte å dra meg på en treningsøkt straks. Solen stråler i dag, men det er kald vind – så jeg ser for meg at det blir perfekt med en joggetur i det fine været. Jeg er endelig fin i formen igjen, etter at jeg klarte å dytte i meg dårlig vannmelon hos Hilde i går. Jeg merket det ikke en gang, tenkte bare at det var spesiell smak på den og spiste som en hest. Helt til Hilde også tar et bit, og nesten brekker seg…. Haha! Råtten frukt ass, jeg spyr og dør litt av meg selv som ikke merket den sykt crappy smaken.. Jaaiks! Men anyways, joggeskoene skal straks snøres på og jeg er klar for en frisk start på dagen! Men først – frokost og en episode av Pretty Little Liars. Jeg er helt hekta, jeg! Men lurer egentlig veldig på når de avslører den godeste A? Jeg er på sesong tre nå, og begynner å bli litt småsvett av jentegjengen som lever i det evige stresset 😉

Ha en super start på lørdagen! Stor klem fra meg

44 thoughts on “EI LITTA JOGGETUR

 1. Trudebr says:

  Hahaha, du må vente lenge på A! :'( eg trodde avsløringen var «rett rundt hjørnet», men neida. No er eg på sesong 6.. Men har selvfølgelig komt nokken avsløringer da! Datt litt ut, får ta den opp igjen. Men var veldig avhengighetsskapende de første 3 sesongene 😀
  Ha en fin dag <3

 2. Julie Husvær Madsen says:

  Kos deg med en sprek start på lørdagen 🙂 Kjempefine bilder av deg!
  Skjønner godt at du har fått masse positive tilbakemeldinger på leiligheten din, den var kjempefin! Har selv vurdert å male en vegg i stua med «Deco Blå» – den er sååå fin!

 3. Therese says:

  A avsløres i sesongfinalen til sesong 5. Nå er de halvveis i sesong 7 🙂 Bare å glede seg! Spesielt å gå tilbake og se alt fra starten når du vet hvem A er, for det gir så sinnsykt mening!

 4. Kristina Andersen says:

  Trudebr: Er det saaant? Jeg klikker… Haha! Jaja, greit med litt tidsfordriv, serien er jo spennende 😀 God helg til deg og Marius vennen <3

 5. Kristina Andersen says:

  Therese: What? Er det så mange sesonger?? Hvor finner jeg de siste? For jeg trooor ikke alle ligger på NetFlix:/

 6. Jenny Viktoria says:

  Hvilke punkter i innlegget til Kristin(Styleconnection) er du uenig i? Veldig nyskjerig, siden det er det beste blogginnlegget jeg har lest noen gang, fordi det er jo fakta!
  Isabella Raad burde fått munnbinn, den dama er ikke riktig klok! Hun gir jo deg og alle andre seriøse bloggere et dårlig rykte!

 7. Anonym says:

  Har du begynt på sesong tre av the fosters? Hvor fant du det i så fall? 🙂
  Har så lyst å se videre 🙂

 8. Henriette says:

  Angående PLL – A avsløres ikke heeelt i sesong 5 – det kommer avsløringer underveis ja, men det tvistes videre, og holder på helt til siste episode av sesong 7 🙂 Jeg følger selv serien sånn som den går i USA og er midt i sesong 7 nå. Du kan streame alt fra tvmuse.eu 🙂 Kos deg <3

 9. Silje says:

  Alle de bildene du legger ut av Kristiansand, altså FOR en reklame! Ser ut som en eventyrby, jeg får lyst til å flytte dit hver gang. Hahaha, MEN så kjipe og grå bilder det er av Kristiansand på finn.no, ombestemmer meg på øyeblikket! Haha
  Jeg tenkte å kanskje å ta master der, er det så fantastisk som det ser ut til?

 10. Christine says:

  De siste sesongene av PLL ligg ikkje på netflix 🙁 eg såg dei på vanlig nett. Feks whatchseries.ag ! Bare husk å slå på adblock på macen 😉 eg ser alle reality serier der. Er kjempe seriejunky :p hihi det kommer ut ny PLL episode kvar onsdag no (sesong 7)

 11. Kristina Andersen says:

  Silje: Vet du, Kristiansand er den fineste byen som finnes 😀 Det er absolutt ikke kjipt og grått her! Skikkelig sommerby, men vel så koselig her på alle andre årstider også. Jeg vil ALDRI flytte herfra <3

 12. Maria says:

  Kommentaren din om sraad fikk meg til å smile, godt å se at noen tør å si det! Det er så lite kvalitet over den jenta og bloggen hennes at jeg ikke har ord. Fortsett den gode jobben du gjør med bloggen din, vi lesere ser hvem som er de ekte gode norske bloggerne og hvem som er på topplista fordi folk liker å ha noe å le av 🙂

 13. Julie says:

  Det at du bruker stemmen din til å offentlig stemple en av dine kolleger som dum, forteller meg at du har en kvalmende dårlig moral. Det skal ikke mer til.
  Helt sikkert mange som tenker at du er dum, som spiser kjøtt, kjøper skinnvesker, binder deg opp til et boliglån i et system du tydelig ikke vet noen verdens ting om, ikke aner noe om myndigheters agenda bak såkalte terrorangrep, tror at norge er verdens beste land, idoliserer en gjeng overfladiske «mennesker» som er satt ut i lyset for å definere hva særlig unge mennesker bør se opp til (deg selv inkludert), bruker masse penger på flere typer industri som egenhendig ødelegger store deler av verden og samfunnet generelt, og i det hele tatt. Du svever lykkelig ignorant på en rosabloggersky, bruker masse penger på unødvendig drit, og bruker stemmen din til å fronte helt meningsløse saker som trening og interiør. Som om at du helt og holdent tror på, at dette er noe mennesker ikke kan tenke seg til på egenhånd. Det ikke alle kan tenke seg til på egenhånd, derimot, sier du ingenting om. Du tvert imot beviser at du selv ikke eier kunnskap om elementære ting, som kan få denne verdens bevissthet til et langt høyere nivå enn den befinner seg på idag. Er overhodet ingen fan av isabelsraad.blogg.no personlig, men synes bare det er på sin plass å fortelle at du ikke akkurat er kvalifisert, til å bedømme intelligensen hos andre mennesker overhodet, så lenge du ikke evner å sette deg inn i ting som virkelig betyr noe for resten av verden, ei heller bruker den ufortjent store stemmen du har, til å sette lys på disse tingene.
  Men istedet bidrar til å henge ut en annen blogger, i full viten om at mange svært unge mennesker leser bloggen din. Hykleri er giftig for moralen, og det har du utnevnt deg selv til et eksempel på. Så får en vurdere, om det er viktigere å være et godt menneske, eller et «godt forbilde» for unge mennesker, basert på overfladiske betydningsløse ting. Egentlig litt narsissistisk å ønske og leve av å eksponere livet sitt, for småjenter du vet aldri kommer til å komme dit du er idag.

 14. LH says:

  Julie: Get over yourself. Du fremstår kun som en hipster konspirasjonsteoretiker, sjokkerende at du i det hele tatt tør og etterlate et kommentar på en blogg, hvor ip-adressen din blir synlig for bloggeier. Jeg lurer forøvrig på hvilket grunnlag DU har for å kritisere Kristina for disse punktene du nevner? Har dere hatt en samtale om hennes forståelse for boliglån eller hennes meninger om terrorangrep? Kryp tilbake til den bitre hulen du kommer fra.

 15. Therese says:

  A avsløres faktisk i episode 10 i sesong 6, ikke i slutten av sesong 5 som jeg først skrev 🙂 Blitt så mange sesonger at det er lett å gå i surr! Jeg ser der de er i USA (hver onsdag morgen norsk tid), og samboeren min laster de ned fra et eller annet sted, aner ikke hvor, hehe. Netflix har ikke så mange sesonger nei 🙁

 16. Anonym says:

  Det digger meg at du tørr å skrive hva vi alle tenker om Isabel S. Raad. Jeg kjenner henne ikke, og har kun vært innom bloggen en håndfull ganger, men det var nok til å forstå at hun kun ligger på topplisten fordi hun har mistet all verdighet og selvrespekt. Jeg er ikke spesielt fan av janteloven selv, men det å kaste flere tusen kroner opp i været, legge ut bilder av lønningen sin, legge ut nakenbilder, fronte operasjoner og generelt være et dårlig forbilde er nok til å skjønne at den jenta mangler klasse over seg. Dette er ikke snakk om bitterhet fra min side (har sikret meg drømmejobben og tjener godt selv), men rett og slett sannheten. Den eneste grunnen til at Isabel ligger på topplisten (og holder seg der) er fordi hun provoserer, lurer leserne sine med brudd, graviditet, operasjoner and the list goes on… ikke fordi hun jobber hardt eller er flink! PEACE OUT.
  Forresten; Kristina, takk for at du hver eneste dag inspirerer, sprer glede og latter! Vi trenger flere bloggere som deg <3 Klem

 17. S says:

  Haha Yess!! Helt enig kommentaren om Isabel, har så lyst til at noen skal sette den divaen på plass…. «Divabella» spyr!!

 18. Anonym says:

  Takk for at du setter ord på det alle føler om Isabel, mer tragisk dramaqueen skal man lete lenge etter. Du har en flott og dramafri blogg som jeg klikker meg innpå fordi jeg blir i godt humør av det ☺ Føler du er et mye bedre forbilde enn mange andre bloggere.

 19. Christine says:

  Karoline: nei eg registrerer ikkje meg 🙂 berre ikkje trykk på download. Feks er brae linker innpå der : vshare, openload osv kommer ikkje på fleire i farten men berre å prøva seg fram. Trykk ofte «countinue to watch» aldri der da står download. Berre hugs adblock! Så trykker du berre vekk nye vinduer som popper opp 🙂 om dei ikkje går vekk av seg sjølv.

 20. Anonym says:

  Det er så sant det du skriver om Isabel Raad, det er virkelig ingen som har respekt for den jenta. Ikke er hun en god blogger heller, skrivemåten hennes og bildene hun legger ut er helt latterlige. Snakk om dårlig selvinnsikt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *