VELKOMMEN HJEM TIL MEG

Jeg har gledet meg så mye til å vise dere mitt nye hjem! Det er ikke helt ferdig her enda, men likevel er det ferdig nok til at jeg vil vise dere 🙂 Jeg er så fornøyd med leiligheten min at jeg nesten må klype meg i armen hver gang jeg kommer inn her. For meg er dette drømmestedet, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd Leiligheten jeg bor i ligger i toppetasjen, er på cirka 100 kvm og ligger plassert midt i hjertet av Kristiansand-sentrum. Jeg har prøvd å få med alt på bildene, og jeg håper dere liker det! Eneste som mangler er vaskerommet, men det jeg har der er kun tørketrommel og vaskemaskin – enda litt ting jeg vil gjøre der, så det får komme ettervært. Uansett, velkommen hjem til meg!

GANG

Det første du ser når du kommer hjem til meg, er en lang og stor gang. Her har jeg en stor skyvedørsgarderobe rett ved døren, hvor jeg har alt av sko og jakker. Deilig med så mye skapplass!

GJESTEROM

Gjesterommet mitt er overhodet ikke ferdig, her skal jeg nemlig bygge kontor. Men det kommer med tiden, satser på at jeg får gjort det ferdig ila august 🙂 Her har jeg egen garderobe til gjestene mine, seng og litt slike ting. Gleder meg masse til å få kontor her, kjenner det skal bli skikkelig deilig å ha et eget sted jeg kan være for jobb.

SOVEROM

Soverommet mitt var veldig vanskelig å knipse bilder av pga dagslyset som kommer gjennom vinduene, men jeg prøvde så godt jeg kunne. Her har jeg malt veggene i fargen deco blue, og den er så latterlig fin! Mørk og dyp blåfarge, som gjør det til en fryd å sove der. På den ene siden har jeg walkin-garderobe, som er kledd igjen med fronter og speil i midten, fordi jeg ikke takler rot…. Haha! Her mangler det enda taklampe, nattbord og slike ting – men det viktigste er på plass.

SPISESTUE

Spisestuen min er jeg så happy med! Stolene er fra Hay og selve bordet er fra Bolia 🙂 Ved siden av har jeg peis, som du også ser fra stua. Gjett om jeg gleder meg til høst og vinter, da skal jeg ha så mange koselige middager her!

CHILLZONE

Liten ekstrastue, hvor jeg har valgt å plassere daybed med masse puter, lykter og kos. Her slapper jeg skikkelig av! Daybeden fikk jeg i innflytningsgave fra mine foreldre, og jeg elsker den. Her er det enda ikke ferdig, jeg skal få på plass et lite bord, samt bilder til begge veggene.

TOALETT

Badet mitt er jeg så sinnsykt happy med! Litt vanskelig å få frem fargene på bildet, men flisene er i en helt nydelige beigefarge – som gir en skikkelig lun og digg følelse. Her har jeg pyntet med produkter fra Voluspa og Meraki, samt detaljer fra VIPP.

STUE

Jeg er ikke ferdig med stua, så jeg tok ikke bilder
av hele området til dere. På andre siden står tv’en min, hvor jeg enda mangler bilder. Det er en eviglang hvit vegg, så jeg må virkelig finne noe jeg kan henge opp der.. Haha! Ikke lett å skulle innrede så stort merker jeg, men det får komme med tiden. Sofaen min er fra Muuto og stuebordet er Ox Denmarq om noen skulle lure.

KJØKKEN

Kjøkkenet er uten tvil min favorittplass i leiligheten! Det er fra KVIK, og jeg er så vanvittig fornøyd med det 🙂 Så mye skapplass at jeg ikke en gang får til å bruke alt, haha! Her ser du også rett over til spisestuen, noe jeg syns er veldig hyggelig når jeg f.eks har besøk – da blir det mye mer sosialt når jeg står å lager mat.

HOME SWEET HOME

Jeg tenkte jeg skulle få lage en homevideo også til dere, hvor jeg viser leiligheten på film. Men, jeg må bare få hjelp til filmingen av noen som kan det først 🙂 Uansett, nå fikk dere endelig sett nesten hele leiligheten. Her vil jeg bo for alltid

127 kommentarer på “VELKOMMEN HJEM TIL MEG

 1. Kristina H skriver:

  For en fantastisk fin leilighet! Vet du hva fargen og stoffet på muuto sofaen heter? Ha en fin dag videre😊

 2. Silje skriver:

  Fint innlegg og grattis med leiligheten 🙂 Til neste gang, evt hvis du vil endre: skriv først «gang» deretter bilder og tekst. Da blir det lettere å lese i tillegg til at «gang» er en underoverskrift som starter kapittelet. God helg fra meg:)

 3. Benedikte Deiz skriver:

  Så vanvittig flott du har det! For en lekker leilighet! Kan forstå du stråler av lykke 🙂 Ha en strålende helg!

 4. Marta Alise skriver:

  😍😍 wow det var helt nydelig! Ble helt forelsket i badet ditt jeg ❤ for ett gulv 😢😢😢

 5. Kjersti skriver:

  FOR en leilighet! Du er virkelig heldig – og ikke minst flink! 🙂
  Vi holder på å bygge hus, og min store hodepine for tiden er å velge farger. Dånet litt da jeg så fargen på soverommet ditt, og da jeg leste under at det var Deco Blue ble jeg overlykkelig – er nemlig en av de fargene jeg har plukket ut selv til huset 😀 Så kjekt å se den «i bruk» og ikke bare på et fargekart 🙂 LEKKER

 6. Emilie skriver:

  Herrgud for en nydelig leilighet, hadde aldri sett for meg at den var så stor og fin! Skjønner hvorfor du sprekker av stolthet, der vil jeg og bo for alltid 😉 Ble nesten litt forelsket i den jeg.. hehe

 7. Silje Helen Sjøthun skriver:

  Såå nydelig du har fått det 🙂 Deilig når man får en sånn skikkelig godfølelse hjemme og virkelig slapper av <3 Ha en fin helg!

 8. Anonym skriver:

  så utrolig fint:) du har virkelig god smak. hvor har du kjøpt bildet som henger på kjøkkenet, brettet med ktydder og krukkene med kjeks og snop?

 9. Marte skriver:

  Hei! Dette er en minnesdag; min første kommentar på en blogg ever. Jeg leser mange iløpet av en dag, men har aldri hatt behoved for å kommentere – før nå. Jeg har fulgt deg i flere år nå, og husker godt du flyttet i din helt første leilighet. Og nå må jeg bare si WOOOOW!!! Du har en utrolig fin leilighet, stor og deilig og veldig stilig!! Jeg er såååå misunnelig! Jeg er selv på boligjakt (1 gangskjøper) i Oslo, og det er seriøst helt håpløst:/ Og noe slikt kan man hvertfall glemme med mitt budjett her i byen. Men jeg er glad på dine vegne og skjønner godt at du er stolt – det hadde jeg også vært! 🙂 Gratulerer!!

 10. Hege skriver:

  FOR en fin leilighet!! 😀
  Men jeg lurer, hvor oppbevarer du ting..? :p Typ bøker, magasiner, permer, diverse papirer, gaveinnpakning, vaskeutstyr, elektronikk, rot.. ? Savner å se bilder fra inni hyller og skuffer, som hjelp og inspirasjon til å organisere bedre 🙂 Det ser så »rent» ut når alt er gjemt vekk 🙂

 11. Kristine skriver:

  Wow, her har du virkelig fått det fint! Tviler absolutt ikke på at du trives her 🙂 Såå misunnelig – for denne leiligheten var vanvittig fin!

 12. Annie skriver:

  Lekkert!! Skikkelig fin stil! Kan jeg spørre om hvor lampen og gulvteppet i stua er fra? Er det tilfeldigvis EOS lampen? ELSK!

 13. Mariellle skriver:

  Jeg har vært på jakt etter en fin blåfarge til soverommet. Noterer ned navnet og bruker resten av ferien på å male. Så nydelig!

 14. Mia skriver:

  Virkelig en lekker leilighet og heldig du som har hatt muligheten til å kjøpe den. Du har lykkes med bloggen og jobbet hardt, så vel unt. Lekkert og moderne innredet. Ser at det mangler noen bilder på veggen og eventuelt et gulvteppe for å få det mer lunt, men det kommer kanskje etterhvert.

 15. Kristina Andersen skriver:

  Mia: Så snill du er! Tusen takk Mia 🙂 Og ja, helt enig. Men som sagt, det kommer 🙂 Klem!

 16. Kristina Andersen skriver:

  Christina: Det var egentlig planen, haha! Men du vet, jeg eier ikke tålmodighet.. Kanskje jeg bare må ringe my girl Khloe og be om hjelp :p

 17. Kristina Andersen skriver:

  Hege: Som sagt har jeg ekstremt mye skapplass, så alt av dette er rett og slett i skaper og skuffer 🙂

 18. Kristina Andersen skriver:

  Kjersti: Tusen takk Kjersti! Så spennende med bygging av hus 😀 Og ja, Deco Blue er virkelig en fantastisk fin farge. Så glad jeg gikk for den altså 😀

 19. Kristina Andersen skriver:

  Marte: Blir så glad for sånne kommentarer, tusen takk Marte! 😀 Lykke til med boligjakt og kjøp, kan tenke meg Oslo ikke er det letteste å finne bolig i nei.. Klem!

 20. Ingrid skriver:

  Så fint du har fått det, Kristina! Vel fortjent altså!!
  Lurer bare på hvor den hvite kommoden i gangen
  din er fra? Klem!

 21. Anita skriver:

  Som jeg har sagt før så synes jeg leiligheten er upersonlig og lite kreativ, sett det før liksom. Fargen på soverommet, den elsker jeg! Har også malt soverommet, men spørs om ikke vi må bytte til noe som ligner denne. Lekkert! Men hvordan er det å ha speil ved senga?? Hadde ikke taklet å se meg selv ha sex haha 😂

 22. Malene skriver:

  Så kjekt å endelig kunne få se leiligheten din. Den er bare helt nydelig!
  Har kjøpt ny leilighet (rekkehus) som skal stå ferdig om et år, så etter desse bildene klør det bare enda mer i fingrene.
  Kjekt å se Deco Blue på soverommet ditt. Om eg ikke var i tvil før, vet jeg at det bare må bli den fargen hos meg også.
  Gratulerer med leiligheten, du har gjort en kjempejobb!

 23. Em skriver:

  Fantastisk leilighet! Gratulerer! 😄😋 velfortjent og fiiiin plass! 100 kvm er elsk og! Skulle ønske lik leilighet finnes i et annet sted og 🙂

 24. Silje skriver:

  Så fin leilighet, Kristina! Skjønner godt du koser deg her.
  Kan jeg komme med er tips? Hva med kraftige gardiner på soverommet – gjerne festet i skinne i taket? Vil gi følelse av hotelluksus.

 25. Cecilie A skriver:

  Nyyydelig! Elsker virkelig hjemmet ditt! Virkelig utført stil👍🏻 well done!
  Er det store svarte speilet fra Ikea? Og du husker vel ikke navnet på
  Gulvteppe? 😊 God helg søta😘

 26. Kristina Andersen skriver:

  Malene: Så spennende med nytt rekkehus, lykke til! Og ja, deco blue er virkelig en helt nydelig fin farge 😀 Klem!

 27. Cecilie hvalen skriver:

  Heia. Hvordan kommer man i gang med sin blogg? Kan du beskrive det? Du har den beste blogg. Elsker å følge deg👍

 28. Marte skriver:

  Hei Kristina!
  Du har fått en utrolig fin leilighet! Og bør absolutt være stolt!
  Et lite tips; hvis du finner et teppe under spisestuen, hvor både bord og stoler står på vil det virke mye lunere og mindre tomt når du kommer inn i rommet. En liten huskeregel er at teppet skal være (ca) 70cm ekstra på hver side. Altså hvis bordet ditt er 200x100cm bør teppe være ca 340×140. På denne måten vil det gi en mer pekepinn på sonen «spisestue»
  Et lite tips av en som tegner rominndeling og møblering for kunder 🙂

 29. Elia skriver:

  Åhhh så flott du har fått det 🙂 Gratulerer så masse!!! Jeg ser en annen også lurte på daybed`n. Kan du finne ut av merke på den?

 30. Kristina Andersen skriver:

  Silje: Eirin er superflink med interiør, og hjemmet hennes er superfint 🙂 Men leilighetene våre er vel så ulike som de overhodet kan bli 🙂

 31. Linda skriver:

  Herreguuuud så fint! Elsker kjøkkenet ditt! Jeg har og nylig pusset opp soverommet vårt og malt i deco blue, helt herlig farge! 🙂

 32. Lise skriver:

  Altså, du har jo drømmeleiligheten min!! Så sinnsykt fint du har fått det 😀 Ser du har skrevet at skoskapet er fra ikea, men finner ikke noen som ligner på siden deres :/ er det lenge siden du kjøpte det? Synes det var så minimalistisk og fint, og holder på å bli gal av alle skoene som står i gangen, haha.

 33. Henriette skriver:

  WOW! Skjønner hva du mener med å klype seg i armen!! Gratulerer den så jo helt fantastisk ut 😀 Kan jeg spørre hvor det brettet du har salt og pepper på osv på kjøkkenet er fra?

 34. Linda Kjølsvik skriver:

  For en leilighet!! Men, hvor har du kjøpt det brettet du har såpe og øredobber på? 😀 Elsket det!!

 35. Maren skriver:

  Wow! For en leilighet!!! Den er strøken, og må jo være alles drømmeleilighet! Elsker måten du har innredet den på, du har virkelig et øye for detaljer! Skjønner veldig godt at du trives her! Ha en fin helg! PS. Jeg elsker å titte innom bloggen din om dagen, det stråler av deg, og det du skriver! Keep up the really good work! 🙂

 36. madelen skriver:

  Den er kanskje ikke helt min smak, da det blir for sterilt, men det betyr ikke at jeg ikke liker den. Synes du virkelig har sans for detaljer og får frem leiligheten på en fin måte 🙂

 37. Anonym skriver:

  Gjennomført og clean leilighet. Og veldig fin planløsning. Men så utrolig kaldt depressivt du har det. Eneste stedet det noen helst form for farge er soverommet…trist. Det hadde blitt så fint med mer liv i leiligheten! Så skulle man tro at du som blogger ville gjort noe litt ner spennende for å vise frem…men dette er jo som å se reklame for de mange tusen hjem i Norge. Ganske skuffet, men det er jo du som skal trives! 🙂

 38. Lisa M skriver:

  For en NYDELIG leilighet! WOW sier jeg bare <3 Kjempe fin, mye inspirasjon å hente her. Så glad på dine vegne 🙂

 39. Malin skriver:

  Hei.
  Så fin leilieghet! Hva heter fargen og fargekoden du har på spisestuen/kjøkkenet? Er det Gren eller Sand?

 40. Vendela skriver:

  Råstilig, og sykt mye boltreplass for en person!! Her bor vi to voksne og tre barn på 127 kvadrat, går heldigvis overraskende bra 🙂 Eneste som var litt «nedtur» med leiligheten din var det kjipe dusjkabinettet, men det er jo kun fordi resten av leiligheten er så stilren og elegant. Jeg er også en som hater rot og elsker rene linjer, du har det virkelig lekkert 🙂

 41. Thea skriver:

  Hei 🙂 Flott leilighet! Jeg lurte på hvor hyllene eller boksene på veggen bak spisestuen var fra og hvor vasene på spisebordet er fra?

 42. Helene skriver:

  Nydelig!! Lurer på størrelsene på bildevegg over sofa? Hvilke størrelser har du? Er det største 70×100, og de mindre 50×70? Eller er det største 50×70 og dem mindre 30×40?? 😀 Holder selv på å skal innrede nybygd hytte på fjellet, ser for meg at det hadde vært lekkert med fjellrelaterte motiver 😀

 43. Brit skriver:

  Hei, veldig fin leilighet. Jeg har akkurat samme lampe over spisebordet. Hvilke str har du på pærene? Mener ikke i vatt da. Er de så store som muutopærene eller str under som kjøpes i lampebutikker.

 44. Ida skriver:

  For et nyyydelig hjem du har fått til! Tipper du er veldig stolt. Jeg lurer på hvor du har fått tak i bildene på den bildeveggen din? Klem 🙂

 45. Linda skriver:

  Helt nyyydeeeliggg leilighet altså!!!falt virkelig i smak hos meg! Lurer på hvor su har kjøpt det «coffee» bildet du har på kjøkkenet?har lett lenge etter et å ha på mitt eget kjøkken,men har ikke funnet noen jeg liker enda :/ synes det er SÅ vanskelig å finne fine bilder til en OK pris..

 46. Kristinalb skriver:

  For en nydelig leilighet, drømmeleiligheten! Lurte på hvor brettet med oljer, krydder osv på kjøkkenet er fra? Og brettet med såpe på badet? 😀 Evt merke om det er fra en lokal butikk i Kristiansand? Klem!

 47. Renate skriver:

  Smashing leilighet🙌🏼👌🏼 det brettet du har på kjøkkenet med Nicolas vahé stasjet på, hvor er det kjøpt? Leter etter et sånt!

 48. Anonym skriver:

  Dette er vel egentlig ikke lov å spørre om, men foreldrene dine må da ha en vill inntekt?? Daybed til 18000(!!!) kr i innflyttningsgave!! Du er heldig hehehe, veldig fin leilighet:))

 49. Marianne skriver:

  Hei!! Du har det såååååå flott hos deg!! Jeg lurer på hvor de sekskantede hyllene over spisestua di er fra…. ?!! Kan du hjelpe meg…. 💕

 50. Emilie skriver:

  Litt gammelt blogginnlegg, men håper du ser kommentaren allikevel 😀 Jeg skal innrede leiligheten min i København, og holder på med badet nå. Hvor er det fine hvite fatet fra, hvor du har såpe og håndkrem på?

 51. Malin skriver:

  Hei! jeg lurer på om du vet hvor mange kvm walk-in garderoben din er på? 🙂 jeg lurer også på om du har noen bod inne i leiligheten?

 52. Kristina Andersen skriver:

  Malin: Jaa, jeg har bod som er større enn gjesterommet mitt 🙂 Ellers er det to garderober her, en i gangen og en på soverommet, begge to har såpass god plass at jeg ikke en gang har fått fylt opp alt. Jeg aner ikke størrelse dessverre :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *