VELKOMMEN HJEM TIL MEG

Jeg har gledet meg så mye til å vise dere mitt nye hjem! Det er ikke helt ferdig her enda, men likevel er det ferdig nok til at jeg vil vise dere 🙂 Jeg er så fornøyd med leiligheten min at jeg nesten må klype meg i armen hver gang jeg kommer inn her. For meg er dette drømmestedet, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd Leiligheten jeg bor i ligger i toppetasjen, er på cirka 100 kvm og ligger plassert midt i hjertet av Kristiansand-sentrum. Jeg har prøvd å få med alt på bildene, og jeg håper dere liker det! Eneste som mangler er vaskerommet, men det jeg har der er kun tørketrommel og vaskemaskin – enda litt ting jeg vil gjøre der, så det får komme ettervært. Uansett, velkommen hjem til meg!

GANG

Det første du ser når du kommer hjem til meg, er en lang og stor gang. Her har jeg en stor skyvedørsgarderobe rett ved døren, hvor jeg har alt av sko og jakker. Deilig med så mye skapplass!

GJESTEROM

Gjesterommet mitt er overhodet ikke ferdig, her skal jeg nemlig bygge kontor. Men det kommer med tiden, satser på at jeg får gjort det ferdig ila august 🙂 Her har jeg egen garderobe til gjestene mine, seng og litt slike ting. Gleder meg masse til å få kontor her, kjenner det skal bli skikkelig deilig å ha et eget sted jeg kan være for jobb.

SOVEROM

Soverommet mitt var veldig vanskelig å knipse bilder av pga dagslyset som kommer gjennom vinduene, men jeg prøvde så godt jeg kunne. Her har jeg malt veggene i fargen deco blue, og den er så latterlig fin! Mørk og dyp blåfarge, som gjør det til en fryd å sove der. På den ene siden har jeg walkin-garderobe, som er kledd igjen med fronter og speil i midten, fordi jeg ikke takler rot…. Haha! Her mangler det enda taklampe, nattbord og slike ting – men det viktigste er på plass.

SPISESTUE

Spisestuen min er jeg så happy med! Stolene er fra Hay og selve bordet er fra Bolia 🙂 Ved siden av har jeg peis, som du også ser fra stua. Gjett om jeg gleder meg til høst og vinter, da skal jeg ha så mange koselige middager her!

CHILLZONE

Liten ekstrastue, hvor jeg har valgt å plassere daybed med masse puter, lykter og kos. Her slapper jeg skikkelig av! Daybeden fikk jeg i innflytningsgave fra mine foreldre, og jeg elsker den. Her er det enda ikke ferdig, jeg skal få på plass et lite bord, samt bilder til begge veggene.

TOALETT

Badet mitt er jeg så sinnsykt happy med! Litt vanskelig å få frem fargene på bildet, men flisene er i en helt nydelige beigefarge – som gir en skikkelig lun og digg følelse. Her har jeg pyntet med produkter fra Voluspa og Meraki, samt detaljer fra VIPP.

STUE

Jeg er ikke ferdig med stua, så jeg tok ikke bilder av hele området til dere. På andre siden står tv’en min, hvor jeg enda mangler bilder. Det er en eviglang hvit vegg, så jeg må virkelig finne noe jeg kan henge opp der.. Haha! Ikke lett å skulle innrede så stort merker jeg, men det får komme med tiden. Sofaen min er fra Muuto og stuebordet er Ox Denmarq om noen skulle lure.

KJØKKEN

Kjøkkenet er uten tvil min favorittplass i leiligheten! Det er fra KVIK, og jeg er så vanvittig fornøyd med det 🙂 Så mye skapplass at jeg ikke en gang får til å bruke alt, haha! Her ser du også rett over til spisestuen, noe jeg syns er veldig hyggelig når jeg f.eks har besøk – da blir det mye mer sosialt når jeg står å lager mat.

HOME SWEET HOME

Jeg tenkte jeg skulle få lage en homevideo også til dere, hvor jeg viser leiligheten på film. Men, jeg må bare få hjelp til filmingen av noen som kan det først 🙂 Uansett, nå fikk dere endelig sett nesten hele leiligheten. Her vil jeg bo for alltid

127 kommentarer

 1. Kristina Andersen

  christina: Ikea 🙂

 2. Siv Renate

  Oh my!! Sykt fint:-) gleder meg til å få kjøpt noe eget jeg å etterhvert,.,,

 3. Hei😊 ser mange spør ang teppet. Under matten er det en stor etikket med farge og navn😉 Mvh Rose

 4. Vendela

  Råstilig, og sykt mye boltreplass for en person!! Her bor vi to voksne og tre barn på 127 kvadrat, går heldigvis overraskende bra 🙂 Eneste som var litt «nedtur» med leiligheten din var det kjipe dusjkabinettet, men det er jo kun fordi resten av leiligheten er så stilren og elegant. Jeg er også en som hater rot og elsker rene linjer, du har det virkelig lekkert 🙂

 5. katrine

  FYFELA!!!!!!!!! SJUUKT FINT, e du gira på besøk eller??

 6. Hei! Så utrolig flott 😊!! Lurer veldig på hva fargen du har på kjøkkenveggen heter? 🙂

 7. Hei 🙂 Flott leilighet! Jeg lurte på hvor hyllene eller boksene på veggen bak spisestuen var fra og hvor vasene på spisebordet er fra?

 8. Nydelig!! Lurer på størrelsene på bildevegg over sofa? Hvilke størrelser har du? Er det største 70×100, og de mindre 50×70? Eller er det største 50×70 og dem mindre 30×40?? 😀 Holder selv på å skal innrede nybygd hytte på fjellet, ser for meg at det hadde vært lekkert med fjellrelaterte motiver 😀

 9. Kristina Andersen

  Helene: Størrelser står lengre opp her i kommentarfeltet, Helene 🙂

 10. Hei, veldig fin leilighet. Jeg har akkurat samme lampe over spisebordet. Hvilke str har du på pærene? Mener ikke i vatt da. Er de så store som muutopærene eller str under som kjøpes i lampebutikker.

 11. Sabrina

  Hvor har du kjøpt de som du har marshmallowsene og oreosene i? de har fantastisk fine! <3

 12. Wow, for en fin leilighet! Lurer på hvor lampen over spisebordet er fra?

 13. Herreguud for en fin leilighet du har!! Kjempefin stil over hele <3 Klem!

 14. For et nyyydelig hjem du har fått til! Tipper du er veldig stolt. Jeg lurer på hvor du har fått tak i bildene på den bildeveggen din? Klem 🙂

 15. Helt nyyydeeeliggg leilighet altså!!!falt virkelig i smak hos meg! Lurer på hvor su har kjøpt det «coffee» bildet du har på kjøkkenet?har lett lenge etter et å ha på mitt eget kjøkken,men har ikke funnet noen jeg liker enda :/ synes det er SÅ vanskelig å finne fine bilder til en OK pris..

 16. Kristina Andersen

  Linda: Hei Linda! Jeg fikk det av mamma, ås jeg er dessverre usikker :/

 17. Kristinalb

  For en nydelig leilighet, drømmeleiligheten! Lurte på hvor brettet med oljer, krydder osv på kjøkkenet er fra? Og brettet med såpe på badet? 😀 Evt merke om det er fra en lokal butikk i Kristiansand? Klem!

 18. Kristina Andersen

  Kristinalb: Alt dette er fra Hansen & Co i Kristiansand 🙂

 19. Hei ☺ hvor er lysene på

  soverommet fra?

 20. Smashing leilighet🙌🏼👌🏼 det brettet du har på kjøkkenet med Nicolas vahé stasjet på, hvor er det kjøpt? Leter etter et sånt!

 21. Kristina Andersen

  Renate: Tusen takk! Kremmerhuset 🙂

 22. Dette er vel egentlig ikke lov å spørre om, men foreldrene dine må da ha en vill inntekt?? Daybed til 18000(!!!) kr i innflyttningsgave!! Du er heldig hehehe, veldig fin leilighet:))

 23. Hei:-) hvor er stuebordet og stolene fra?😊Veldig fint😃

 24. Marianne

  Hei!! Du har det såååååå flott hos deg!! Jeg lurer på hvor de sekskantede hyllene over spisestua di er fra…. ?!! Kan du hjelpe meg…. 💕

 25. Litt gammelt blogginnlegg, men håper du ser kommentaren allikevel 😀 Jeg skal innrede leiligheten min i København, og holder på med badet nå. Hvor er det fine hvite fatet fra, hvor du har såpe og håndkrem på?

 26. Hei! jeg lurer på om du vet hvor mange kvm walk-in garderoben din er på? 🙂 jeg lurer også på om du har noen bod inne i leiligheten?

 27. Kristina Andersen

  Malin: Jaa, jeg har bod som er større enn gjesterommet mitt 🙂 Ellers er det to garderober her, en i gangen og en på soverommet, begge to har såpass god plass at jeg ikke en gang har fått fylt opp alt. Jeg aner ikke størrelse dessverre :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *