HART OF DIXIE

Denne serien begynte jeg å se sammen med Ida når jeg var i Oslo, og vi ble begge to ganske imponert av den. Av mangel på serier å følge med på sammen, bestemte vi oss for å se en ingen hadde prøvd før – og utrolig nok for to kresne serietryner, falt den godt i smak! Hart Of Dixie er ikke den mest geniale serien som er laget, men disse har vi vel alle sett ferdig uansett vil jeg tro? Men den er oppslukende nok til at man ikke trykker på iPhonen mens man ser, samtidig som den er skikkelig feelgood, søt og koselig. Anbefales hvis du vil ha litt lett underholdning rullende på skjermen!

A GIRLY GUILTY PLEASURE

Hart Of Dixie handler om den superheite og nyutdannede kirurgen Zoe Heart, som er fra New York. Hun forlater storbyen til fordel for lille Bluebell i Alabama, da en ukjent lege ved navnet Dr. Harley Wilkens har etterlatt halve praksisen sin til henne etter at han døde. Zoe er lite optimistisk til livet i Bluebell, men kanskje er det ikke så ille likevel? Det sjarmerende stedet er fylt med fine mennesker, kjekke gutter, nye venner og mye uventet moro – men også en lege som stadig prøver å stikke kjepper i hjulene til Zoe. Videre får vi følge henne på ferden, og jeg gleder meg til å se hva Zoe klarer å få til med praksisen sin i de neste episodene. Superskjønn serie altså! Er det kanskje noen av dere som har sett den allerede? 🙂

27 kommentarer

 1. Hart* of Dixie

 2. Hege Kristin

  den serien har jeg ikke sett 😀 kanskje jeg skal prøve!

 3. Veldig bra serie! Sett alle sesongene. Veldig koslig og jentete serie 🙂

 4. Jeg har sett den, og den er kjempesøt! Blir litt langdryg etter hvert, men alltids noe som skjer 😊 Synd de ikke har sesong 4 på Viaplay…

  Stor klem

 5. Karoline

  Haha,ja, det er den serien jeg spinner til xD krever ikke for mange hjerneceller!;)

 6. Unnskyld meg, men skrivefeil er noko av det eg misliker mest. Serien heiter Hart of Dixie, og ho heiter Zoe Hart (uten e i etternamnet).

  Eg har sett 3 sesonger og deler av den fjerde, og syns den er superkoselig. Rachel Bilson likte eg i The OC og, så det er ikkje feil med ein skjønn serie med ho i hovudrolla 🙂

 7. Den heter Hart of Dixie, fordi hun heter Zoe Hart 🙂

 8. Heilt fantastisk serie <3 husk berre at den heiter «Hart of Dixie» (og Zoe Hart) ikkje «heart» hihi 🙂 tok feil at det først eg og 🙂 kos deg med seien, søta!

 9. Terese Hagen

  Startet å se den for to dager siden og starter snart på sesong 2 😀 Elsker den serien! Det skrives forresten hart of dixie 🙂

 10. Katrinebb

  Jeg har så den for noen år siden, men datt av. Vurderer nå å starte på nytt igjen 🙂

  Ett tips til en annen serie er New Girl, har snart sett alle 5sesongene på 2uker nå 🙂 De har vært fylt med mye latter 🙂

 11. Hvor ser du den? Kom meg til sesong 2 før den ble borte fra Netflix 🙁

 12. Hvor ser du den??? 🙂

 13. Sunniva

  Hvor ser du serien? 🙂

 14. Denne serien er kjempe koselig og veldig søt, veldig synd at den ble tatt av lufta såpass tidlig, fikk en altfor brå avslutning, og jeg hadde gjerne sett at det ble laget enda flere sesonger 🙂

 15. Har sett sesong 1 og 2, synes den var så koselig å se på 🙂

 16. Serien hørtes spennende ut. 🙂 du har en superfin blogg. <3

 17. Har sett denne serien flere ganger allerede! er skikkelig fin og underholdende! Du er heldig som forsatt har mange episoder igjen 🙂

 18. Åh, elsker Hart of Dixie! Den er ikke noe wow-serie syns jeg, men syns den er veldig søt og morsom. Blir veldig forelsket i alle karakterene og handlingen. Ble så lei meg da jeg kom til siste sesong. Kos deg masse med den! Den er så koselig 🙂 men skjer mye etterhvert også da! Så bare å glede seg 🙂

 19. Jeg har sett alle sesongene! Den serien er så søt og koselig å se på! 😀 siste episode i den siste sesongen er litt rar på slutten kanskje, men elsker serien generelt. Har du forresten sett serien Dracula som har gått på Nrk i sommer? Sykt spennende og bra! Du bør også sjekke ut Outcast om du liker litt overnaturlige ting og demoner 😉 12 monkeys er også verdt å sjekke ut!

 20. isabelle

  Har sett alle sesongene, elsker serien.. Og elsker Wade litt også, haha, han er såå kjekk!!

 21. Åå har allerede sett denne! Faktisk en av yndlingsseriene mine! Avslappende serie 😊 liker også st denne serien har en «kjekk» avslutning da jeg føler mange serier ender på en rask og brutal måte. Kos deg med denne 😊!

 22. ELSKER DEN SERIEN 😀

 23. Camilla Acklam

  Jeg har sett den, og falt helt for den, haha! Den er jo så skjønn! 🙂

 24. HArt

 25. Cassandra Lysgård

  Hart Of Dixie er en kjempe søt serie. 😀

 26. Eeeeelsker den serien. Er så feel-good! 🙂 Blir liksom så glad i alle som er med i den! Wayne <3 <3

 27. Hun er lege, ikke kirurg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *