EN NYHET TIL BRØDSKIVA

annonse

Nå som jeg har sommerferie, er det så utrolig deilig at jeg plutselig har så mye tid! Tid til å nyte og ta seg ekstra god tid til hva enn jeg måtte ønske. Her om dagen stod lunsj med lillebror på planen, så da var det bare å dekke på med masse godsaker.

RØDBET SALAT MED COTTAGE CHEESE

En nykommer på lunsjbordet mitt, er Denja sin rødbet-salat med cottage cheese. Herregud, den er jo supergod! Jeg slår alltid en slag for sunnere varianter av matvarer, så hurra for Denja som har erstattet 2/3 av majonesen med cottage cheese. I tillegg har de fylt boksen med enda mer råvarer og salat, så her får du en skikkelig smaksbombe som gjør brødskiva til en liten fest 🙂 Jeg kjøpte fersk leverpostei, toppet med rødbetsalat og wow – det var dødsgodt! Absolutt noe dere burde prøve. Neste gang skal jeg teste ut i varm bagel med røkt kyllingpålegg – det tror jeg også vil smake superdigg!

Denja sin rødbete salat med cottagecheese finner dere hos alle Meny, de fleste Coop Extra, Coop Mega og på alle Coop Obs.

8 kommentarer

 1. Hege Kristin

  nam 😀

 2. Marlene Nilsen

  For en frokost 😀

 3. Hvilket glutenfritt brød spiser du? Lager du selv? Det så så godt ut, og jeg sliter med å finne gode glutenfrie alternativer til brød.

 4. Åh, elsker den e typen pålegg! Det bare suger sånn at det aaaalltid er tilsatt sukker 🙁 Men er ikke så vanskelig å lage selv da, heldigvis!:)

 5. Kristina Andersen

  Marlene Nilsen: Namnam!! 😀

 6. Kristina Andersen

  Anonym: Dette kjøpte jeg på dagligvare butikken.. Var sykt godt og supergrovt 😀

 7. så godt ut!

 8. Denja salaten så god ut.Skal prøves.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *