ENDELIG SKJER DET

Nå sitter jeg spent å tripper her hjemme, i dag blir det nemlig siste levering av møbler til leiligheten! Noe som betyr at jeg endelig kan vise dere den, jeg håper jeg kan få knipset alle bilder ferdig og vise den frem allerede i morgen hvis ting går etter planen 🙂 I august/september skal den nemlig ut i hele fire interiøraviser, så da er det viktig for meg at dere får se den før dette skjer. Dere er som alltid første prio, derfor må jeg bare henge i! Hihi.. Ellers er været grått og litt trist på sørlandet i dag, men vet du hva? Det føles faktisk helt greit! Jeg begynner å bli litt småklar for høsten, gleder meg så til å fyre i den nye peisen min at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg…. Haha! Sees igjen litt senere i dag, enn så lenge må du ha en super onsdag

vero moda kjole / aldo sandaler / michael kors klokke / ysl veske

26 kommentarer

 1. #kvalitet (ironi)

 2. Det blir spennende 🙂 Gleder meg til å se leiligheten din. Drn blir helt sikkert kjempefin. Har du forresten fått kofferten din tilbake? Har selv opplevd at kofferten ble borte, men med et annet flyselskap

 3. Lavinia

  åhh elsker den kjolen…har den selv men den er så gjennomsiktig føler jeg. Bruker du noe under den? 🙂

 4. Haha, selvsagt er det grått vær den ene dagen jeg skal på roadtrip til Kristiansand! Utrolig fin du var i den kjolen forresten :-))

 5. Kristina Andersen

  Lavinia: Akkurat her hadde jeg ingenting under… Men det var frem til min lillebror sa at du kunne se fargen på undertøyet mitt :p Haha! Så fremover blir det hvit underkjole tenker jeg 🙂

 6. Kristina Andersen

  Anette: Neii, så kjedelig! Men nå har det sluttet å regne, da! Og så er det god temperatur, så håper du får det fint her likevel 😀

 7. Kristina Andersen

  Anonym: #solstråle (ironi)

 8. Kristina Andersen

  Anonym: Ja, den kom i går heldigvis! 😀

 9. Lizbeth Osnes

  Åh, så spennende! Jeg gleder meg masse til å se leiligheten; jeg trenger litt inspirasjon på den fronten for tiden 🙂

 10. Kristina Andersen

  Lizbeth Osnes: Gleder meg til å vise, Lizbeth 😀

 11. liveterherlig93

  fine bilder av deg 🙂 forresten hvordan får du så fint hår? altså ikke så stivt og tørt og fett? 🙂

 12. Camilla Acklam

  Gleder meg masse til å se leiligheten! 🙂

 13. Vet du, vi har faktisk sett vesken din før, den forandrer seg ikke for hvert innlegg, i motsetning til antrekket, som er interessant å se. Virker bare så overdrevent og unødvendig å ha minst 1 zoom in bilde på samme vesken hver gang. Ellers er jeg uenig med solstrålen, som du så fint kalte vedkomende;D Er ingenting gale med kvaliteten på innlegget, jo! KNALLkos at leiligheten din skal vises i interiøraviser:D Gleder meg kjempemasse til å se bilder av den, er så lykkelig for deg med den, føler slik på gleden din:D

 14. Camilla

  «Anonym: #solstråle (ironi) »

  Haha, du er genial Kristina. Fantastisk comeback, lo godt for meg sjæl der ja! Ha en strålende dag videre <3

 15. Kristina Andersen

  liveterherlig93: Jeg gjør veldig lite.. Bruker god shampoo og balsam, retter håret minst mulig 🙂

 16. Kristine

  Så vanvittig fin den kjolen var på deg! Gleder meg veldig til å se leiligheten din. Hittil syns jeg du har fått det veldig fint der 😀

 17. Kristin

  Fytti rakkern du er så vakker! <3 Hvordan hud-sminke bruker du her? Gleder meg supermasse til å se leiligheten!! 😀

 18. Når ble denne kjolen kjøpt ? ♡

 19. Hege Kristin

  gleder meg til å se!

  nydelige bilder av deg <3

 20. Til anonym rett over her.Hadde du vært såå heldig å eie design vesker så hadde sikkert du også brukt de om igjen…Å zoome inn vesker er også endel av antrekket som også kan bli zoomet inn opptil flere ganger.Så anonym over her,lukter litt missunelse.Stå på videre Kristina.

 21. Kristinsand er jo fantastisk. TUSEN TAKK for supre tips, de kom veldig godt med 🙂 Nå vurderer vi nesten å flytte dit. Vi fikk jo det nydelige været også, må være Kristiansand på sitt beste <3

  Så bra å høre at kofferten din kom til rette 🙂 Du stråler, gleder meg til å se leiligheten din. Ha en nydelig kveld videre, Kristina! 🙂

 22. Hvor lenge har du «sommerferie» egentlig?:)

 23. Ny veske?

 24. Kristina Andersen

  Kine: Slutten av august 🙂

 25. Marlene Nilsen

  Jeg gleder meg til å se 😀

 26. Lenge siden du kjøpte den nydelige kjolen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *