A LITTLE SOMETHING

A TRUE CLASSIC

Dette fine armbåndet er endelig mitt 🙂 Jeg har siklet på det i over ett år, og prøvd å få tak i det flere ganger. Sist jeg var i Cannes hadde de det inne i fargen jeg ville ha, men ikke størrelsen. Så når jeg endelig fant både riktig farge og size i Oslo, var det ingen tvil om at denne lille skatten måtte bli med hjem. For meg som er relativt enkel i klesstilen, passer det perfekt med små detaljer som piffer opp antrekkene mine litt. Dette fine armbåndet i hvit og gull har allerede blitt min nye favoritt

22 kommentarer

 1. Marlene Nilsen

  Elsker det 😀

 2. Hei 🙂

  Kjempefint armbånd 😀 men hvor er smykket fra?

 3. Camilla Acklam

  Så nydelig!

 4. nydelig armbånd:D

 5. Utrolig lekkert 😀

 6. johanne

  Ååå det er så fint! Kan jeg spørre hvor mye det koster?

 7. Enkel i klesstilen..?

 8. Cathrine

  Jeg har det samme 😀 Jeg bare lurte på om du kjøpte det i PM eller GM? Har mitt i PM, og det sitter fint, lurer på om jeg skal ha mitt neste som jeg tror blir i oransje i GM for at det skal sitte enda løsere :p

 9. Hei Kristina! Bleket nettopp tennene med tannblekinga du anbefalte for ikke så lenge siden og ser nå at jeg ikke fikk fordelt «gelen» jevnt på den øverste platen hvis du skjønner. Har du opplevd det samme? Hvis du var meg, når ville du utført neste behandling – er ikke veldig gøy å gå med to kritt hvite fortenner mens de ved siden av er gule – hehe! Klem <3

 10. Sunniva

  Hvilken serie ser du fortiden? 🙂

 11. Hege Kristin

  så nydelig armbånd <3

 12. NYDELIG.

 13. Victoria

  Å det armbåndet har jeg sett på i evigheter hehe, det er virkelig fint! Og det fortjener du 🙂

  Jeg kommenterer ikke så ofte, men jeg har lest bloggen din gjennom et par år nå, og jeg ser virkelig opp til din personlighet og væremåte, du burde være stolt av deg selv! 🙂 Håper du har en fin dag, klem!

 14. Så utrolig fint! 😀

 15. Hei Kristina 🙂 Dette er ikke relevant for dette innlegget, men veit du om noen gode steder i Kristiansand for hårvoksing og fiksing av øynebryn?

 16. Kamilla Haaland

  Åh, de der er så fine! Har de Hermés i Oslo? Hvor mye måtte du gi for det? <3

 17. Kristina Andersen

  Maren: Anbefaler Miabell Hudpleie 🙂

 18. Kristina Andersen

  Kamilla Haaland: Ja, det har de 🙂 Jeg ga rett over 5000 for det.

 19. Kristina Andersen

  Sunniva: Heart Of Dixie og Pretty Little Liars 🙂

 20. Kristina Andersen

  Victoria: Så god du er Victoria! Tusen takk <3

 21. Kristina Andersen

  June: Du skal jo ha flere behandlinger, så da er det bare å kjøre på igjen 🙂 Et lite tips er å fordele gelen over platen med en q-tips, slik blir det jevnt 🙂 Klem tilbake!

 22. Kristina Andersen

  Tonje: Kjøpt på en butikk som heter Image 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *