SPA-SØNDAG

RELAXATION SUNDAY

Varmen i Oslo har vært helt insane i dag, så etter en powerwalk på morgenkvisten – hadde vi egentlig tenkt å dra til sjøen for å bade. Men så fort vi ankom havet var det ikke bare oss der, men sikkert hundrevis av turister og mennesker som opptok all plass. For å ikke snakke om de som spiller pokemon, altså – det tar jo helt av? Jeg vurderer nesten å begynne med å spille selv. Men bare nesten. Er jeg den eneste som ikke er bitt av basillen eller? Haha! Anyways, det var for varmt til å gjøre noe som helst annet, så da bestemte vi oss like godt for å sjekke inn på spa! Flaks som vi hadde var det kun oss der mesteparten av tiden, så i tre timer plasket vi rund i vannet, tok badstu og boltret oss som vi ville. Så fantastisk deilig å få slappet skikkelig av!

I kveld blir det maraton på The Fosters og bare enda mer avslapping. Skikkelig søndagskos

11 kommentarer

 1. Hege Kristin

  så herlig ut <3

 2. Kristina Andersen

  Hege Kristin: Det var det virkelig 🙂 Håper du har en fin søndag, Hege Kristin <3

 3. Charlotte

  Synes virkelig du fortjener å være på førsteplass! Alltid et smil på deg, du er motiverende og alltid positiv! Du har også alltid fine bilder. Er lei bloggere som kun blogger om sminke, klær , botox og det rike liv.. Stå på, du er fantastisk!<3

 4. Så deilig ut!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Marlene Nilsen

  Digg 😀

 6. Kristina Andersen

  Charlotte: Så søt du er Charlotte! Takk for fin kommentar 🙂

 7. LisaLDN

  Haha, berre å begynne å laste ned Pokemon, det er so kjekt! 🙂 Ser ut som de har hatt ein heilt fantastisk dag på spa!

 8. Hei 🙂 bare lurte på hvilken str du har i den blomstrete bomberjakka di fra nelly som var utsolgt? Har funnet den på en annen side, og ble såå glad😀 Men usikker på hvilken str jeg skal velge. Men tror vi bruker ca samme str😊

  Ha en fiiin dag!

 9. Kristina Andersen

  Line: M 🙂 Klem!

 10. Camilla Acklam

  Åh så deilig! Skulle gjerne hatt en sånn dag selv! 🙂

 11. Når kommer the fosters ses 3 på norsk Nettflix?? Peiling ??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *