CANDYFLOSS

God søndagsmorgen, godtfolk Hvordan har helgen deres vært? Jeg har storkost meg, og er glad jeg har to fine dager igjen her før jeg setter snuten tilbake mot Kristiansand. I går koste vi oss masse, startet dagen med parmaskinke-pizza og pepsi max i varmen, før vi la ut på en solid runde shopping. Jeg fikk med meg masse fint hjem, blant annet en liten skatt fra Hermes som jeg har ønsket meg lenge. Viser dere selvfølgelig en av de nærmeste dagene 🙂

OSLOVE

Jeg fant en liten sykkel som solgte sukkerspinn, og måtte selvfølgelig kjøpe med meg et. Vel, det var gøy helt til jeg klarte å dytte megselv inn i utstillingen på sykkelen og fikk sukkerspinn over hele veska og buksa. Haha! Men det var godt da 😉 Kvelden gikk til bursdagsfeiring av fine Ida Helene, sammen med en flott gjeng jenter. En alle tiders helg – nå har jeg det fint altså

17 kommentarer på “CANDYFLOSS

 1. Lise skriver:

  Tørr gjette på likt armbånd som Orviken kjøpte på ferie 😉 Liten pose til en liten skatt. Det er kjempefint, spent på hvilken farge du har gått for 🙂 God Oslodag, det er kokvarmt, så får vi håpe skyene drar fra snart 🙂

 2. Anonym skriver:

  Ser du ikke selv hvor synlig det er at du har extentions? Du er så classy ellers, og det ødelegger sånn med synlig fake hår.

 3. Gry skriver:

  Hei Kristina,
  Har lest bloggen din i mange år.
  Må bare si at du ser utrolig bra ut om dagen:-)
  Elsker stilen din – takk for masse inspirasjon til trening, outfits, oppskrifter ol.
  Fortsatt god sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *