OSLOHELG

REUNITED WITH BESTIE

Det er så koselig å våkne opp i Oslo hos Idaen min! Jeg landet halv ni i går kveld, hoppet rett i taxi, la fra meg baggen og dro ut for å spise med bestisen. Jeg føler nesten jeg er i Barcelona på langweekend, det er så fint vær her – så jeg koser meg maks! Haha.. Vi spiste nydelig thaimat, tok ett par øl og klarte faktisk å komme oss tidlig i seng. I dag blir det lunsj og shopping, før det braker løs med bursdagsfeiring i kveld 🙂 Jeg er litt sånn om jeg bare skal drikke brus, de siste gangene jeg har vært ute har jeg liksom oppført meg som en apekatt rømt fra dyrehagen. Og vi husker jo alle hva som skjedde sist jeg var i Oslo? Da sov jeg jo utenfor blokka til Wulffen, med jakka mi som dyne….. Altså, nei! Nei, nei nei. Det kan ikke skje igjen, så vi får se hva jeg ender opp med å gjøre. Men en ting er sikkert – kjekt skal vi uansett ha det! Ønsker dere alle en superfin start på lørdagen

11 kommentarer

 1. Hei Kristina! Jeg lurer på om du kunne velge understell på hay stolene dine ? Ser at man noen steder kan velge mellom ben som er lakket og ben som er oljet. Ser for meg at de som er lakket er litt glattere og de som er oljet kanskje litt mer matt ? Vet du hvilket understell du har ? Og hvor bestilte du dine ?

 2. Marlene Nilsen

  Kos dere masse 😀

 3. Kristina Andersen

  Mari: Hei Mari! Det er jeg usikker på.. Jeg fant bare fargen og modellen jeg likte 🙂 Jeg tror ikke mine er oljet, mine er veldig matte og fine på bena. http://kristinaandersen.blogg.no/1463819955_help_a_girl_out.html – denne modellen har jeg, altså den hvite 🙂

 4. Kristina Andersen

  Marlene Nilsen: Takk Marlene! 😀 <3

 5. Marianne Magnussen

  Hvor spiste dere hen? 🙂 Kos dere!

 6. Kos dere masse idag. Oslo er fint nå. Kanskje jeg dulter borti deg, men Oslo er stort!! Hehe. Her er det radio, frokost og kaffe på balkongen mens jeg planlegger den første feriedagen!! Null planer 😊 klem fra meg til deg, hilsen Anja

 7. Kristina Andersen

  Marianne Magnussen: Mr Bay 🙂

 8. Kristina Andersen

  Anja: Kos deg masse Anja og nyt! <3

 9. Hege Kristin

  kos deg masse i bursdag <3

 10. Kristina Andersen

  Hege Kristin: Takk søta!

 11. Jeanette

  Kos deg masse 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *