TYPISK MEG

HISSIGPROPPEN

Jeg er alltid i godt humør, men er det noe jeg også er – så er det hissig. Både venner og familie sier at jeg er den personen som er mest lett å fyre opp i hele verden. Typisk meg er å si at jeg ikke bryr meg, men så gjør jeg egentlig det og hva skjer da? Jo, jeg får en liten klikkings… Haha! Heldigvis er jeg aldri langsint, så om jeg blir hissig – er jeg like glad fem minutter etterpå. Jeg klarer aldri gå rundt å være sint! Må bare le av alle hissigpropp momentsene mine, de er det mange av…

RASTLØS

Jeg kjeder meg ekstremt lett, og liker at det skjer noe rundt meg. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg klager til f.eks Hilde om hvor kjipe jeg syns resten av gjengen er… Hva da god venn? Ler meg ihjel! Greia er at jeg liker å tro at livet er en fest, så her i gården skal det helst skje noe helt sykt hver eneste dag. Men det gjør det jo naturligvis ikke, til min store fustrasjon. Det gøyeste jeg vet er nemlig å gjøre morsomme ting, jeg lever ikke for helgene – jeg lever for hver eneste dag. Samme om det er tirsdag eller lørdag – gøy skal jeg ha det. Uansett! Haha..

UTÅLMODIG

Jeg liker helst å få det som jeg vil, og er en ekstremt utålmodig sjel som ikke liker å vente på noe som helst. Så, la meg gi et lite eksempel! Når jeg var på visning på leiligheten jeg bor i nå, fikk jeg nok et lite anfall. Jeg var nemlig helt sikker på at jeg aldri kom til å få leiligheten, grunnen var at jeg var den yngste på visningen og alle andre rundt meg var ektepar i 50 årene som sikkert kom til å ta meg i budrunden. Jeg hadde med meg mine foreldre på visningen, og ble så sur når jeg så alle andre som også var der. Så jeg trampet rundt i leiligheten, før jeg fortalte min far at vi bare skulle gå. Dette orket jeg ikke bruke tid på, det var jo bare maks unødvendig følte jeg! Så jeg nektet å se resten av leiligheten, og satt dritsur i bilen på vei hjem. Dette kom jo aldri til å gå min vei! Trodde jeg… Dagen etter vant jeg budrunden, så jeg skulle kanskje smurt meg med bedre tålmodighet når jeg faktisk var på visningen og se ordentlig over hva som faktisk var her. Men neida, det hadde ikke Frk Andersen tid til…. Haha! Note To Self: Man får det som regel som man vil – men i blant må man bare smøre seg med litt tålmodighet 😉

KLØNA

Jeg er tidenes kløne, som alltid havner opp i de rareste situasjoner og klarer de rareste ting. Hver eneste dag skjer det noe som ikke er etter planen! I går skulle jeg gå ned i søppelrommet, og hva skjer? Jeg presterer å skli på noe vann, og tryner rett ned i betonggulvet med hodet først. Er dere klar over hvor vondt det var eller? Jeg så stjerner, og ble faktisk liggende i noen minutter før jeg klarte å reise meg opp. Auu! Og dagen før? Da skulle jeg hilse på en av mine nye naboer, men måtte parkere bilen først – mens hun stod å så på. Sånt blir jeg stressa av! Og når jeg blir stressa, da går ting straka veien… Jeg tenkte jeg skulle prøve å være ekstra flink for å ikke virke som en nyfødt tulling (jeg er den yngste her jeg bor..), men neida – selvfølgelig gikk ikke dette heller etter planen. Jeg rygget like godt ned min egen sykkel når jeg først var i gang 😉 Livet ass..

21 kommentarer på “TYPISK MEG

 1. Rebecca skriver:

  Hei, Kristina!
  Dette var nesten som å lese om meg selv. Kjenner meg spesielt igjen i det å være klønete, er så distre noen ganger at det er flaut. Men man må jo nesten bare flire av det selv..
  Når får vi se bilder av hele leiligheten din? Er så syyykt nysgjerrig!
  Ellers må jeg bare si at jeg synes du virker som en supersøt jente, elsker bloggen din!
  Klem fra meg ^^

 2. Anonym skriver:

  Du høres så sjukt lættis og kul ut. Skulle ønske vi var venner haha. You’re friends are lucky 🙂

 3. Ida skriver:

  Haha, der fikk jeg meg en god latter! Du virker så herlig og kjenner meg godt igjen når man skal vise seg frem og det ikke blir som man tenker. Jeg elsker bloggen din og synes det er utrolig gøy å lese den! Du er en veldig flink blogger som inspirerer mye :))

 4. Kristina Andersen skriver:

  Rebecca: Det kommer asap Rebecca, må bare få på plass noen småting først 😀 Klem, og takk for at du følger med her inne <3

 5. xplor skriver:

  For et morsomt innlegg! Jeg tror kanskje jeg må stjele dette av deg en dag, hvis det er greit for deg selvfølgelig <3

 6. Karolina skriver:

  Må bare fortelle deg om en drøm jeg hadde om deg i natt, haha!
  Du og jeg var bffs og du og Stian (som er drømmeparet mitt) var sammen. Vi, altså du, Stian, meg og resten av gjengen vår var på trening. Du står der svett og rød å squatter og når du er ferdig og snur deg, så står Stian på knær og frir, hehe. MEN det hadde altså da ikke Kristina tenkt og fikk raserianfall og løp, HAHA.

 7. Guri skriver:

  Du har en herlig personlighet! Kan jeg spørre om du fortsatt har dobbeltsyn, siden du ofte havner i små ulykker? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *