I KVELD SLAPPER VI AV

Det er ingen tvil om hva resten av denne søndagen skal gå til – avslapping! Høyt trengende etter en travel, men helt ekstremt gøy uke 🙂 Nå skal jeg straks avgårde for å hente indisk takeaway, som da blir kveldens middag. Lov å være litt lat på matfronten når det er søndag, sant? Jeg har hatt lyst på skikkelig spicy tikkamasala lenge nå, så gjett om magen rumler av bare tanken! Ellers blir det dyna i sofa, netflix maraton og bare kos frem til det er sovetid

nelly body / lindex jakke / vero moda bukse / sapatos sko / quay solbriller / ysl veske

20 kommentarer på “I KVELD SLAPPER VI AV

 1. KatrineBB skriver:

  Var i babyshower til søsteren min i går og i dag har det blitt totalt avslappende dag 🙂 Kos deg med Netflixen, hva skal du se? Trenger tips 😀

 2. Kristina Andersen skriver:

  KatrineBB og Maja: Dessverre ikke noe nytt å komme med akkurat nå 🙁 Jeg ser Pretty Little Liars 🙂

 3. TM skriver:

  Ble hektet på The Fosters etter at du tipset om den serien. Begynte denne uken, og er snart i gang med sesong 4. Haha :p

 4. Hanne skriver:

  Hei pena 😉 kan du lage sminkeinnlegg snart? Hadde vært så gøy! Kanskje video?? Kos deg masse i sommer snuppa <3

 5. Birthe skriver:

  Fine Kristina, du er så god! Det virker som du har det veldig fint for tiden og at bloggingen også blir bedre. Det er som om blogginnleggene dine får enda mer gladhumør i seg, ikke visste jeg at det var mulig, så humørspreder som du er!
  Et lite spørsmål; vurderer dagstur (kjærestetur) til Kristiansand, der vi vil starte dagen med et besøk til Dyreparken og så å avslutte dagen på en herlig restaurant nede i sentrum. Har du noen gode restauranter å anbefale?😊 Gjerne sjømat, men da må det også være annet utvalg, da kjæresten ikke er like begeistret for sjømat som jeg er.
  Ha en flott sommer❤️

 6. Therese skriver:

  Så fint vær og fine bilder. Ser nesten ut som en gate i syden eller et annet fint sted😊 Her er jeg syk for 4 dag på rad nå. Er så forkjølet og sliten nå at eg vet såvidt kor eg skal gjøre av meg. Hehe. Ha en fin uke❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *