ENDELIG GJENFORENT

God morgen, godtfolk

Nå er det en overlykkelig Andersen som blogger for dere! Min partner in crime, Wulff – har endelig inntatt Kristiansand! Halv ett i går kveld hentet jeg bestevennen min på flyplassen, to timer senere enn hva som egentlig var planen. Forsinkelser ass, dere kan vel bare gjette en gang hvem hun skulle fly med? Hehe.. Men det viktigste er jo at Ida kom frem, og at vi nå skal ha flere fine dager sammen! Dette kommer til å bli tidenes helg, jeg gleder meg så til alt at jeg seriøst ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.. Haha! Anyways, nå skal vi straks avgårde å ta spraytan, slik at vi er brune og fine til helgen begynner! Så får vi se hva vi bruker resten av dagen til, jeg krysser alt jeg har for at det kan bli litt sol! Jeg har så lyst å ta med Ida til Ravnedalen for å spise byens beste burger, men hvis dette uværet ikke gir seg – så kan vi bare glemme utservering… Kose oss skal vi uansett 🙂

vero moda kjole / zara skjorte / converse sko

29 kommentarer på “ENDELIG GJENFORENT

 1. Trudebr skriver:

  FLOTTA!
  Vi reiser i ettermiddag, så tar det 8 timer i bil 😫 Menmen! Håper vi sees, dette blir braaaaaa!! 😀 ❤️ Big hug

 2. Anonym skriver:

  haha ida trenger vel ikke spraytan som har vært to ganger i syden på kort tid. men kos dere. ravnedalen er nydelig

 3. Kari skriver:

  Kanskje du og Ida kan lage et blogginnlegg sammen? Gjerne tips til Palmesus for antrekk!! Det er jo meldt regn og jeg aaner ikke hvordan man bør kle seg.. Hva er standarden? Hehe:)

 4. Emilie skriver:

  gjetter det var Norwegian…..? :p Når vi skulle dra til Alcudia tidligere denne uken, var det kun ét av flyene til Norwegian på avgangstavlen som ikke var forsinket, selvfølgelig var jo vårt over en time for sent :)) Kos dere masse på Palmesus i helgen, kjenner jeg skulle vært der selv! Men håper på masse bilder og innlegg etter helgen fra dere begge 😉

 5. Lill Heidi skriver:

  Du er så utrolig pen! Digger klesstilen din 😀
  Håper dere koser dere masse i helga.
  La forresten merke til, via bloggen til Ida, at dere vurderer en tur til Santorini. Det vil jeg anbefale på det sterkeste! Var der for 9 år siden med foreldrene mine da de skulle gifte seg, og jeg savner det helt sykt 🙂 Men husk strandsko, de har steiner på stranda der nede, og de blir helt forferdelig varme 😛 Skal heldigvis tilbake dit neste år fordi de vil feire 10-års jubileumet sitt der 🙂

 6. Maria skriver:

  Fyyy så flott du e!! Skikkelig lekker i det antrekket og 🙂 kos deg masse, Kristina 😀 håper dåke får supre dager sammen:)

 7. Therese skriver:

  Hei du fine! Kan du ikke sette kategorier på disse serie- og filmanbefalingene dine? Jeg leter meg ihjel hver gang jeg skal finne dem:) (brukes aktivt når jeg trenger noe nytt å se på)
  God sommer!

 8. Elise skriver:

  Hvor tar du spraytan i kr.sand? finner ingen plasser hvor de gir deg en syk brunfarge, bare en gang i solarium farge 🙂

 9. Kristina Andersen skriver:

  Lill Heidi: Santorini er helt magisk, og håper vi får tatt turen dit 😀 Et av de fineste stedene som finnes 🙂

 10. Anonym skriver:

  Du ser helt fantastisk ut for tiden. Du stråler virkelig på bloggen, og det er så gøy å lese.
  Hadde vært gøy med en videosnutt fra helgen med Ida. Det er alltid SÅ morsomt.

 11. ANJA skriver:

  Så koselig, dere får nyte max. Spraytan, dere er vel brune nok fra før?? #misunnelig! Ser at noen har kommentert at dere kanskje skal til santorini, er det er sted du anbefaler for venninne tur på sommeren??! God torsdag videre, og kos deg på pslmesus med gode folk. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 12. Kristina Andersen skriver:

  ANJA: Anbefaler absolutt Santorini, det er helt nydelig der! Men det holder kanskje med ett par dager der, da det ikke er sånn supermye å finne på. Men absolutt er perfekt sted om man vil ha nydelige omgivelser og bare slappe helt av :)) Klem

 13. xplor skriver:

  Såå fin du er!! Jeg håper dere får en topp helg sammen, og at Palmesus blir like bra som alltid! Klem!

 14. Karoline skriver:

  Du var serriøst drit fin i den kjolen!!! Fikk skikkelig lyst på dongrikjole jeg også nå:D også var det så fint med skjorte under, det har jeg aldri tenkt på!!:) (trodde det måtte være en stram genser under, men så feil tok jeg)

Comments are closed.