SOAP & GLORY

annonse

Noe av det diggeste jeg kan tenke meg, er skikkelig gode produkter i dusjen og på badet. Jeg er en av de som kjøper inn haugevis av deilig kremer og såper – fyller opp dusjen og skummer meg inn til det lukter som et parfymeri inne på badet mitt.. Haha! Ting som dusjsåpe, skrubb og bodylotion er jeg totalt avhenging av – hvis jeg ikke har gode produkter innen denne kategorien – så tørker huden min helt ut. I dag tenkte jeg å vise dere mine nye favoritter, som har fått fast plass hos meg her hjemme. Ikke bare er dette skikkelig digge produkter, men de ser jo helt latterlig søte ut!

Soap & Glory Scrub Of Your Life

En god skrubb er viktig, spesielt om sommeren når man gjerne vil holde på brunfargen! Dette er en rensende og kremet bodyskrubb, med en helt fantastisk duft av det jeg selv mener er madarin, fersken, jordbær og vanilje. En helt nydelig kombinasjon! Den gjør huden myk og deilig, et perfekt grunnlag før man smører seg med fuktighetskrem. Denne bruker jeg to ganger i uken, og blir overrasket hver gang over hvor myk huden faktisk blir.

Soap & Glory Clean On Me Shower Gel

Mmmm, denne store flasken her må jeg bare rose opp i skyene! Det må være den beste showergelen jeg noen gang har luktet på, ever. For meg er fuktighet utrolig viktig, derfor er denne perfekt – den tilfører kroppen en haug med fukt mens man vasker seg. Den har en skikkelig digg og kremet konsistent, og kommer i en fin pumpeflakse på hele 500 ml. Et must have i dusjen!

Soap & Glory Righteous Butter Body Butter

Ta en god håndfull med denne digge kremen etter dusjing, på fuktig hud etter at du har tørket deg litt. Den lukter så godt og friskt – grønneblader, bergamot og mandari. En fryd for både nese og kropp! Denne gjør huden skikkelig fuktig og fin, føler brunfargen min også kommer bedre frem av denne – nettopp fordi den gir så fin glød.

SOAP & GLORY

Alt fra Soap & Glory kan kjøpes hos Boots apotek, eller over nett HER Produktene er virkelig ikke dyre i det hele tatt, i tillegg er de drøye i bruk og varer lenge.

16 kommentarer på “SOAP & GLORY

 1. anja skriver:

  Hørtes veldig gode ut, skal innom et boots apotek imorgen. Har du noen gode forslag til en god fotkrem?
  Det er jo så mye hormon forstyrrende stoffer i hudpleie markedet, hvordan ligger disse an på det?
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Johanne skriver:

  Jeg har også disse, og de er så gode! Men pass litt på nå i sommer, det står på undersiden av bodylotionen at den ikke må brukes innen en uke(!) før du soler deg! 😮

 3. Kristina Andersen skriver:

  anja: Jeg bruker Elixir sin fotkrem akkurat nå, men fruktsyre. Anbefales! 😀

 4. Anonym skriver:

  Haha ler meg ihjel av at det randomly ligger en klokke ved siden av såpene på brettet :’)

 5. Maia Karoline Hansen skriver:

  Elsker Soap & Glory, og the scrub of your life er en storfavoritt her i huset! Vil anbefale orangeasm-såpa 😉

 6. Anonym skriver:

  Du burde virkelig teste ut håndkremen «Hand food» fra Soap&glory, vært avhengig av den siden mars!

Comments are closed.