OH SNAP

Da var det jammen nesten en måned siden sist recap fra snapchat! Nå har jeg rundt 17 000 følgere, så jeg regner nesten med at de fleste av dere får sett hva jeg legger ut 🙂 Men, jeg tenkte uansett å dele litt igjen og si at du mer enn gjerne må følge meg. Snap er så gøy! Den siste tiden har det gått mest i filmer, av morsomme ting – ikke av beina mine når jeg er på vei til et møte liksom. Slike ting har jeg totalt nok av på snap, foråsidetsånn! Haha.. I dag skal jeg rydde her hjemme, handle inn til helgen og gjøre alt klart. Ida kommer nemlig med flyet i kveld, og jeg gleder meg ihjel til å hente bestevennen min! Vi skal ha det så gøy disse dagene, og jeg får seriøst ikke sove om nettene for jeg gleder meg bare så utrolig mye. Iiih! Så følg gjerne med på snap hvis du vil se hva vi finner på, der oppdaterer jeg mye hyppigere enn hva jeg gjør på bloggen i disse tider. Jeg må også be om at dere tar meg med en klype salt på nettopp snap denne helgen, vi vet jo alle hva som skjer der når jeg drar ut….. HAHA!

LADYYYKA – FOLLOW ME ON SNAP

23 kommentarer på “OH SNAP

 1. Hanne skriver:

  Så pen du er <3 kan du fortelle litt om hvilken øyesminke du bruker? Hvordan får du vippene så lange? Hva er det dy bruker på våtkanten oppe??trenger sårt litt forandring! Kos deg masse i helgen BABE <3

 2. Kristina Andersen skriver:

  Hanne: Takk søte deg! Skal få til et sminkeinnlegg i nærmeste fremtid 🙂 Klem

 3. Ida Marie skriver:

  Gleeeeeder meg til å se leiligheten ferdig inredet :):) Har akkurat samme stil selv hehe- hvor pleier du å kjøpe lexington interiør?

 4. Marielle skriver:

  Så kjekt med så mange på snapp! skjønner godt at så mange følger deg! 🙂
  Soverommet ditt i den nye leiligheten, viser du snart litt bilder? Og hvilken fargekode har du på veggen? skal selv male soverommet blått! 🙂

 5. Benedikte Deiz skriver:

  Du sprer virkelig glede med snappene dine! Like kjekt å se mystory når du har lagt ut en snutt der! 🙂 Klem

 6. Mona skriver:

  Veldog gøy å følge deg på snap! 🙂 Hvor er snekkerbuksa (eller hva det er) fra? Kos deg i helgen 😀

 7. Yollan skriver:

  Älskar älskar älskar sin blogg! Den enda jag aldrig ttröttnat på! Positiv, söt och härlig tjej! Kram

 8. Marie Vigebo skriver:

  ÅÅh så koselige bilder! Elsker å følge snapstoryen din, så utrolig mye positivitet og motivasjon samlet i en story, skal man lete lenge etter 😀
  Hvordan ser du forressten akkurat hvor mange følgere du har på Snap når man har åpen story? Har aldri forstått det! Ser du bare på hvor mange som har sett den? 🙂

 9. Trude skriver:

  Gleder meg til å se bilder av soverommet ditt 😀 har planer selv om å male det mitt i Deco blue! Hvor er forresten sengesettet ditt og laken fra? 😛 kanskje et rart spm, men synes det var så fint!

Comments are closed.