UKEN SOM GIKK

UKENS HUMØR:

Glad, glad og glaaad! Det er jo umulig å ikke smile i disse tider. Sola stråler, livet er fint og jeg har ikke så mye som en eneste bekymring som plager meg 🙂 Bare å nyte disse gode tidene, altså!

UKENS KVALITETSTID:

Denne uken har jo vært en fest uten like, det har skjedd morsomme ting hver eneste dag og planene har vært stappet. Jeg har vært i dyreparken med en flott gjeng på tirsdag, og det var altså så gøy. En av de beste dagene så langt i sommer! På onsdag kom tante og mommo til byen, vi koste oss hele dagen med lunsj og shopping. Når kvelden kom hentet Stian meg, vi dro på Audi sin premierevisning sammen med Tom Erik, Hilde og Pøggen – før vi videre dro på nye eventyr. Haha! Ellers har uken gått utelukkende til å være med både venner og familie – så jeg kan absolutt ikke annet enn å smile 🙂

UKENS TRENING:

Tre økter har det blitt denne uken, noe jeg egentlig sier meg fornøyd med 🙂 Når sola steiker ute, så er det mye gøyere å finne på ting med venner – enn å stå inne for å løfte på vekter. Jeg er litt dårlig til å prioritere trening på sommeren, det er mye annet som frister nå.. Hehe! Jeg går for tre økter denne uken også, jeg! Mandag til onsdag skal jeg få trent, mer har jeg ikke tid til. Da kommer nemlig Ida på besøk, og vi har full rulle med kjenne planer hver eneste dag. Som jeg gleder meg!

UKENS SOMMERLÅTER:

Julie Bergan – Arigato The Notorious BIG ft. Ja Rule – Old Thing Back (Matoma Remix) Timeflies – Once In A While Fleur East – Sax Flo Rida – Hello Friday (Feat. Jason Derulo)

UKENS CRAVINGS:

Alle bær som de selger på torvet i Kristiansand. Ååå, for en glede! Spesielt norske jordbær, de er jo så ekstremt gode at det nesten blir som godteri 🙂 Og moreller da, noe av det beste jeg vet om!

UKENS LATTERKRAMPE:

Den får bli av meg selv, da. Altså, jeg var som dere allerede vet i dyreparken på tirsdag – og når jeg får være med på noe skikkelig gøy sammen med folk jeg er så glad i – da bare går det helt rundt for meg og energien bare fyker til himmels. Blir så glad at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Stakkars Frk Borge, det var første gang jeg hilste på kjæresten hennes Daniel – og han må jo seriøst tro at jeg er tidenes galeste kvinnemenneske. Uansett, jeg skulle holde en slange (jeg er virkelig livredd for slanger..) – og først ble jeg så redd at jeg løp rett i en søppelkasse som ramlet i bakken og videre trynte jeg over den. Men så fikk jeg mannet meg opp, og bestemte meg for å bare DO IT FOR THE SNAPCHAT. Så lager jeg film da, og forteller stolt at «nå holder jeg en kongekobra…» Altså, neeei! Det var en pytonslange. HEHE.

UKENS ALENETID:

Denne uken har det blitt lite alenetid, men i går kveld fant jeg endelig roen etter alle var dratt hjem. Da fikk jeg sett tre episoder av min nye favorittserie (innlegg kommer, den er så bra!), koste meg masse her hjemme og bare slappet helt av. Jeg har ikke fått lagt meg før tidligst 02.00 hver eneste kveld denne uken, noe som egentlig er hakket for sent – så i går krøyp jeg til seng klokken elve og fikk en god natt med søvn. Deilig å få sovet skikkelig ut!

20 kommentarer på “UKEN SOM GIKK

Comments are closed.