DET TREDJE ØYET

Det er lenge siden jeg sist fant en serie som var god nok til at jeg ikke kommer meg i seng om nettene. Det var faktisk daddycool som tipset meg om Det Tredje Øyet, og etter første episoden ble jeg hektet. Fy søren, alle barese denne serien! Noe av det absolutt beste jeg har sett, så jeg river meg i håret av at jeg har slukt begge sesongene i rekordfart. Når kommer sesong 3? Jeg trenger at den kommer ! Jeg klarer ikke helt å forklare hvor vanvittig bra jeg syns denne serien er, men alt jeg kan si er at denne må sees – det er umulig å ikke like den! Norsk krimserie på sitt absolutt beste.

Det Tredje Øyet handler om politimannen Viggo Lust, som opplever alle foreldres verste mareritt – datteren hans Christina forsvinner sporløst en varm sommerdag mens de er på sykkeltur. Viggo skulle bare kjøpe is, og var borte fra datteren i nøyaktig 57 sekunder – et øyeblikk langt nok til at hun forsvant utenfor kiosken hvor de stoppet. Fire år senere er Viggo forlatt av kona, han sliter psykisk etter hendelsen, jobben som politimann blir vanskelig og barnerommet står fortsatt urørt. Christina-saken er helangt, men Viggo leter som besatt videre etter datteren sin mellom de andre politisakene. Viggo har ingen spor i saken, men datteren dukker stadig opp i drømmene hans – med hint som leder han videre i etterforskningen.

bilder: tv2

Jeg syns det er helt vanvittig spennende med Viggo Lust, som åpenbart er delvis synsk – noe jeg personlig tror veldig på. Jeg syns det er helt sprøtt å se hvor evnene hans leder han, og gleder meg ihjel til neste sesong! Serien kan streames på TV2 sumo, og tro meg – denne vil du se 🙂

16 kommentarer på “DET TREDJE ØYET

 1. Karoline skriver:

  Ååh, denne må absolutt sees!! 😀 Digger krim!
  Tenkte jeg skulle tipse deg om en annen serie, Thirteen som nylig ble vist på Tv2, tror ikke siste episoden har blitt sendt ennå men alle episodene ligger vel på Sumo, man kan også streame de på Putlocker. Serien handler om en 13 år gammel jente som blir kidnappet og holdt til fange i en kjeller i 13 år, så greier hun å rømme. Bare fem episoder siden det er en kortserie, men sykt spennende fra start til slutt! 😀

 2. Iselin skriver:

  Takk for at du atter en gang gjør livet mitt lettere og bedre, haha! Hver gang jeg prøver og finne en ny god serie har du anbefalt en til, og etter å ha sett en del av de du har anbefalt har vi rimelig lik sans når det gjelder tv 😀 Skal starte på denne nå!!

 3. Martine skriver:

  Hadde gledet meg til du skulle komme med serieanbefaling, jeg blir alltid hektet på de seriene! Men denne har jeg jo allerede sett :p den er så bra!!

 4. Kristina Andersen skriver:

  Karoline: Den har jeg sett 🙂 SUPERbra serie, skulle ønske det var enda flere episoder 🙂

 5. Sunniva skriver:

  Værsåsnill å fortsett å tipse om serier! Jeg har sett alle du har tipset om.. nesten i alle fall! 😀 Sliter sånn med å finne serier jeg liker, så du gjør hverdagen min mye lettere, hehe! Skal begynne å se det tredje øyet nå 🙂 Takktakk

Comments are closed.