SØNDAG

Her hjemme hos meg er det fult hus, med fettere, onkel, tante, mommo og mine foreldre. Så koselig! I dag har vi hatt bollekake, noe som var helt latterlig godt – jeg skal selvfølgelig dele oppskrift med dere om det er ønskelig? Planen min for denne formiddagen var å få til siste finish på leiligheten, men neida – det gikk mildt sagt ikke som håpet. Jeg hadde bestilt åtte bilder med rammer over nett, og endelig skulle de opp på veggen. Og hva skjer når jeg åpner pakkene? Bilderammene var totalt knust og pulverisert av glass, så de må nok ha fått seg en saftig smell i posten. I tillegg hadde jeg kjøpt feil lamper til soverommet, så jeg må dra for å ordne nye. Er det mulig? Så irriterende, jeg blir snart smågal av å ikke få ting ferdig her! Så nå må jeg bestille opp nye, og håpe at ting kan komme seg i løpet av ett par uker. Jeg gleder meg jo så til å vise dere alt!

Har du hatt en fin søndag?

genser 2nd Day – jeans zara – sko aldo – veske ysl – klokke michael kors

18 kommentarer på “SØNDAG

 1. Hege Kristin skriver:

  kjempefint antrekk!
  har regnet i dag, så i dag har jeg bare slappet av og kost meg inne 🙂

 2. Kine skriver:

  Uff, så kjedelig med bildene 🙁 hvor bestilte du fra? Jeg bestilte selv 3 50×70 bilder fra desenio.no for noen uker siden, men kjøpte rammer fra IKEA for 69,- kr i stedet for. De var helt like de sorte de selger på nettsiden, bare en del billigere 🙂 et lite tips hvis ikke du orker å vente på nye rammer.

 3. LisaLDN skriver:

  So innmari kjipt med bilderammene! Men virker som om du har ein fin søndag ellers 🙂
  Eg har berre jobba i helga, men har nettopp bestilt med 2 Lip Kits by Kylie – og er litt i overkant gira for ein 25-åring, haha! 🙂

 4. xplor skriver:

  Fine deg! Jeg gleder meg til å se hele leiligheten når alt er på plass, og jaa! Del gjerne oppskrift på bollekake, det hørtes nydelig ut 🙂

Comments are closed.