DETTE GLEDER JEG MEG TIL

SOMMER PÅ BRYGGA: I kveld begynner endelig livekonsertene på Fiskebrygga, og jeg syns det er så innmari koselig! Da kommer det en haug av båter som legger til kai, hele brygga er fylt med glade mennesker og det er bare topp stemning hele veien. Nei, sommer i Kristiansand er virkelig det beste som finnes!

PALMESUS: Nå er det bare 10 dager igjen til min kjære Wulff kommer på besøk, og vi skal danse natten lang på Palmesus. Altså, jeg gleder meg så sykt mye! Ikke nødvendigvis til selve festivalen, men egentlig bare hele settingen. Gode venner alle veier, fest, moro, bra musikk og stemning. Men mest av alt, ser jeg frem til å få Ida på besøk! Nå føles det som en liten evighet siden vi kom hjem fra Gran Canaria, så det skal virkelig bli digg med en skikkelig kvalitetshelg igjen.

HAGEMØBLER: Hagemøblene mine skulle kommet for lengst, men en feil har selvfølgelig skjedd – så jeg tror ikke de kommer før i slutten av måneden. Men så lenge de er her til Palmesus begynner, skal jeg si meg strålende fornøyd! Jeg har store planer om tidenes koseligste ballkong i sommer, og jeg er så glad for at den endelig er stor nok til at jeg kan gjøre det skikkelig 🙂 Rottingmøbler, plante fint og henge opp masse lysslynger. Da blir det koselig å sitte ute på sene sommerkvelder, ja!

BÅTTURER OG VANNSPORT: Vi har jo nettopp fått ny båt, så ingen tvil om at det skal bli mange fine turer i den fremover. Og så vil jeg gjøre mye vannsport, wakeboard, ring eller vannski, you name it – jeg elsker alt! Samt vannscooter da, ingen tvil om at dette skal leies flere ganger i sommer. Det er ingenting som fine dager på sjøen med venner og familie! Men det må bli litt action, hvis ikke kjeder jeg meg selvfølgelig halvt ihjel og blir rastløs.. Haha! JENTETUR: Forhåpentligvis stikker jeg og Ida på ny jentetur allerede i August, og herregud som jeg gleder meg! Jeg kan ikke si så mye enda, men om ting går som vi håper – får vi besøkt alt fra Cannes til Santorini. For en glede! Nøyaktig reiserute og når vi drar er ikke spikret enda, men jeg håper veldig at vi kan få det til slik vi håper!

SOMMER I LEILIGHETEN: Jeg føler seriøst jeg er på en evigvarende ferie i Spania akkurat nå, haha! Jeg kunne virkelig ikke tenkt meg å tilbringe sommeren andre plasser enn hjemme, slik er det vel når man nettopp har flyttet inn i nytt og bare stortrives. Jeg skulle jo egentlig ikke overta før 1.juli, så det at jeg fikk den en måned før tiden – føles bare helt sykt bra! Da får jeg en fin sommer her, hvor ting er på plass og jeg endelig kan invitere på besøk.

WEEKENDTUR: Denne sommerne har jeg planer om ha flere helgeturer til venner 🙂 Trondheim, Bergen og Oslo står på planen. Satser på jeg finner tiden til å gjennomføre alt, det er jo så gøy å ta helgeturer hit og dit!

19 kommentarer

 1. Linn Mette

  Kristiansand høres virkelig ut som en perfekt sommerby, litt sånn sydhavsparadis i grunn. Jeg håper å få tatt turen dit selv engang. Kommer du til Trondheim så håper jeg været er fint og du og dine venner kan nyte god mat og kald rosévin på solsiden.

  Anbefaler deg å ta turen innom Caya, selma’s, Una , søstrene Karlsen eller nyfiken når du er i Trondheim 🙂

  Klem <3

 2. Hvor er settet du har på deg fra? 🙂

  Kjempefint og sommerlig 🙂

 3. Birgitte

  Hvor er dette settet du har på deg fra? Var veldig fint 🙂

 4. Linn Therese

  Så herleg! God sommar til deg, Kristina 🙂 Når kjem forresten svara på spørsmålsrunden?

 5. Hei Kristina! Tenkte kanskje du ville dele denne videoen siden du har vist engasjement for denne saken før 🙂 https://www.nrk.no/kultur/se-kjendisenes-folelsesladde-appell-mot-kinas-hundekjottfestival-1.13007429

  Håper du får en fin dag <3

 6. Marlene Nilsen

  Høres ut som det blir en bra sommer 😀

 7. Åå nå kjente jeg at jeg ble gira selv, haha! Du er så flink til å spre positive vibber 😀

  Skal en liten tur innom Kristiansand til helgen (sover på Clarion hotel Ernst, etter din anbefaling), og det er første gangen jeg er i Kristiansand 🙂 Selv om jeg skulle ønske jeg kunne fått med Palmesus har du klart å gi et godt inntrykk av byen, så jeg gleder meg skikkelig til å sjekke livet på lørdag, og være barnslig i dyreparken på søndag, hoho. Skulle du hatt noen ekstra tips så si ifra, skal være der med kjæresten.

 8. Patrycja

  Nydelig jumpsuit(?) du har på deg! Hvor har du kjøpt den? 🙂

 9. Kristina Andersen

  Patrycja: Vero Moda 🙂

 10. Kristina Andersen

  Linn Mette: Takk for tips, Linn Mette! Klem 😀

 11. Kristina Andersen

  Birgitte og Iselin: Vero Moda <3

 12. Kristina Andersen

  Linn Therese: Spilt inn første video i dag! Så i kveld eller i morgen <3

 13. Kristina Andersen

  Jenny: Masse god tur Jenny! Håper dere får fint vær mens dere er her 😀 Her finner du mer tips om byen <3 http://kristinaandersen.blogg.no/1463146951_den_store_kristiansan.html

 14. Har du hage?

 15. Kristina Andersen

  Anonym: Jepp, to stk 🙂

 16. Ragnhild

  Så herlig!:D Det høres ut som en knall sommer!;) Alle måneder på norsk skrives med liten forbokstav- bare tips til neste gang (min egen ordenssans det er problemer med, ikke bloggen din:p)

 17. LisaLDN

  Skjønner GODT at du er gira! Gleder meg til å lese om Palmesus og eventyr med Ida 🙂

 18. Kamilla Haaland

  Åh, gleder meg skikkelig til palmesus selv 😀

 19. Høres ut som en veldig flott sommer!<3

  Vet ikke om du har hørt det før, men det er et eller annet med deg som minner meg sånn om Demi Lovato, haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *