SOMMERMODUS PÅ BLOGGEN

Jeg føler jeg ikke har gjort annet enn å være med venner, spise skalldyr, drikke bulmers og kose meg denne helgen! Og det betyr vel ikke annet enn at det har vært en alle tiders helg? Som jeg har kost meg! I går hooket jeg opp med Borge, og tok turen til Fiskebrygga for et godt måltid blåskjell. Det ble en haug av skravling om sommerplaner og litt tanker om fremtiden – jeg er i en periode hvor jeg er så sykt motivert, så da måtte jeg mase hull i hodet på Marthe om alt jeg har lyst til å gjøre. Haha! Vi har blant annet lagt morsomme sommerplaner om å leie oss vannscooter, ha en bloggers night out sammen med vår kjære Geir og masse annet spennende jeg håper vi får i boks. En ting er sikkert, sommeren 2016 skal bli en for historiebøkene!

VACAY MODE ON THE BLOG

Nå er helgen omsider over, og jeg tenkte å dele en liten ting med dere! Jeg setter bloggen i sommermodus! Hvordan høres det ut? Jeg har kjøpt meg en mindre versjon av speilreflekskameraet mitt, slik at det skal bli lettere å ta bilder hvor enn jeg er. Så i tiden fremover nå, blir det fokus på sommeren min og hva enn jeg måtte finne på. Litt sommerferie, men uten at det skal gå ut over bloggen selvfølgelig! Fremover vil det derfor komme mellom 1-3 innlegg daglig, alt etter hva jeg har tid til og hvor mye jeg har å dele. Blir godt for meg også å koble av litt, og kanskje dele enda mer fra selve hverdagen. De fleste jeg jobber med nå er i feriemodus selv og går straks ut i fri, sommeren er lavsesong for meg som blogger, så da ser jeg ingen grunn til at jeg skal sitte å stirre på en mailboks som ikke er like aktiv som den pleier eller stresse meg ihjel med ting som ikke er nødvendig. Og med et kamera som kan bli med meg over alt, tror jeg dette skal bli veldig gøy ! Hvordan syns dere det høres ut? Håper dere er like positive som meg, og så gleder jeg meg til å dele MASSE sprell med dere fremover 🙂

25 kommentarer på “SOMMERMODUS PÅ BLOGGEN

 1. Anonym skriver:

  JA, det er jeg veldig positiv til og jeg gleder meg:D Du har bare verdens beste jobb og jeg er bare piiiittelitt sjalu, liksom;D Men så skjøtter du den så bra også, er alltid så koselig å ta turen innom her, takk for det <3

 2. Elise skriver:

  Herregud du er da et menneske du også! Selvom bloggere forventes av omverdenen å være på 24/7, så synes jeg du skal senke skuldrene og ta deg velfortjent fri fra jobben din du også! 🙂 nyt sommeren og livet! 😉 Ha en finfin dag! 😀

 3. Lisa M skriver:

  Såå gøy, Kristina! Gleder meg til fortsettelsen. Du er helt rå, tipper det blir mye sprell – ikke minst mye som kan gi oss en god latter, haha <3
  Heier på deg. Det er helt lov å ta seg litt fri i blant, ferie og avkobling må du også ha.
  Ha en nydelig søndag videre, fina! Fikk dere opp igjen solbrillene dine forresten?

 4. Kristina Andersen skriver:

  Lisa M: Herlige deg, du er så god Lisa 😀 Gleder meg til å dele masse gøy fra sommeren med dere <3 Klem! Og nei, vi fikk ikke opp solbrillene :((

 5. Anonym skriver:

  Så gøy å få et mer personlig innblikk i hverdagen din i sommer 🙂 Gleder meg til fine bilder og god lesing!! <3

 6. Linda skriver:

  Hei!
  Er fast leser av bloggen din, digger deg og alt du deler.
  Jeg er på vei fra Skien til Kr.sand nå as we speak med kjæresten min. Han er med som moralsk støtte da jeg skal på opptak til politihøgskolen. Kommer derfor til å bli her frem til tirsdag. Har du forslag til ting vi bør få med oss mens vi er her? Turområder og god mat feks.. Er ikke så kjempekjent her fra før av. Hilsen Linda og sjåføren ved siden av 😀

 7. Kaja skriver:

  Fint du sier ifra ang lite blogginnlegg fremover. Da trenger jeg ikke gå inn her like ofte fremover:-)

 8. Kristina Andersen skriver:

  Ada: Jeg har ikke planlagt noe veskekjøp med det første 🙂 Nå vil jeg heller kjøpe akkurat det jeg vil ha til leiligheten, og investere i ting som betyr noe. Dyre vesker er ikke i fokus akkurat nå, er så mye annet jeg har lyst på og vil prioritere 😀

 9. Kristina Andersen skriver:

  Kaja: Når ble en til tre oppdateringer lite? Det er jo det jeg alltid har gjort :p

 10. Hanne skriver:

  Spennende!! Blir veldig gøy, du tar jo såå fine bilder. Viktig å slappe av litt for deg også, selv om du kanskje ikke får kjenne heelt på den «ferie» følelsen… Regner med du nyter sommeren for det om, fine deg. Ønsker deg alt det beste, klem<3

Comments are closed.