FROKOSTRUNDSTYKKER

Her startet jeg dagen med hjemmebakte rundstykker, som tok meg cirka fem minutter å lage! Jeg har delt denne oppskriften før, men etter antall screenshots på snapchat – tenkte jeg kanskje at dere ønsket oppskrift igjen? En gammel slager jeg aldri går lei av! Et godt tips kan være å doble oppskriften, så fryser du ned det som er igjen! Perfekt å ha med seg på jobb som ekstra digg nistemat, eller varme opp i ovnen når du har lyst på en skikkelig god og sunn start på dagen 🙂

MINE FAVORITT FROKOSTRUNDSTYKKER

 ÅTTE HJEMMEBAKTE HERLIGHETER

2 egg 250 gr cottage cheese  250 g havregryn  1 ts bakepulver  Salt

Forvarm ovnen til 200 grader. Legg alt av ingredienser i en bakebolle. I stedet for å blande rundt, tar du en stavmikser oppi og moser alt sammen helt til det blir en fast og fin deig. Så ruller du sammen til rundstykker, og plasserer de på et stekebrett. Stek så på midterste rille i ovnen, i cirka 20 minutter. Steketiden kan variere litt, i dag stod mine i 25 minutter, og de ble helt perfekte. Om du ønsker, er det også supergodt å strø litt linfrø og solsikkefrø over rundstykkene, før du steker dem 🙂

 HÅPER DET SMAKER ♥ 

17 kommentarer på “FROKOSTRUNDSTYKKER

 1. LiseBenedi skriver:

  Hei Kristina
  Jeg har bakt de mange ganger etter at du har lagt ut oppskrift tidligere. Kjempegode og virkelig suksess her i huset. Ha en flott helg fortsatt, klem fra meg

 2. Kine skriver:

  Disse har jeg laget mange ganger etter at du delte oppskriften i fjor. Kjempe gode! Jeg pleier også å blande linfrø og solsikkefrø i selve blandingen, anbefales 🙂
  Klem Kine

 3. V skriver:

  Hei:) lurer på om du har noen tips til sommersminke? Spesielt når det er veldig varmt og er på stranden, slik at Mam fremdeles føler seg litt fresh 🙂 ?

 4. Malin skriver:

  De så utrolig gode ut! Er veldig glad i hjemmelagde rundstykker så disse skal jeg prøve 🙂

 5. Marte skriver:

  Du er så utrolig nydelig Kristina!!! leser bloggen din flere ganger om dagen, du er så herlig <3

 6. Maria skriver:

  Laget disse i sta.. men mine bare gikk utover og ble helt flate :/ hahaha 😛 Jajaja uansett kjempe gode 🙂

 7. Anonym skriver:

  Så kjempegode ut! Ja,til flere sunne oppskrifter! Har du peiling på hvor mye kcal det er i ett rundstykke? 🙂

Comments are closed.