Q and A

Hvis du kunne bo hvor som helst i hele verden, hvor ville det vært? I USA, uten tvil! Aller helst Los Angeles 🙂 Jeg har i perioder hatt ekstremt lyst å flytte ned dit for noen måneder eller kanskje ett år, men har aldri hatt guts nok til å gjøre det. En liten drøm jeg alltid har hatt, er at jeg bor i USA sammen med alle jeg er glad i. Tenk så deilig det hadde vært! Jeg kunne aldri bodd langt unna familie og venner, jeg har det best når jeg kan være i nærheten av de.

Siste filmen du så? Jeg så Flaskepost Fra P på kino i forrige uke, og WOW – denne filmen burde dere virkelig dra for å se. Anbefales på det sterkeste! Den var så ekstremt bra, faktisk en av de mest oppslukende og spennende filmene jeg noen gang har sett.

Favorittserie på TV? Mange, jeg elsker alt som finnes av tv-serier! Dexter, Sons Of Anarchy, Suits, White Collar, The OC, Frustrerte Fruer, Mistresses, Revenge, The Fosters og selvfølgelig SKAM.

Hva er det første du gjør når du våkner på morgenen? Går på badet hvor jeg dynker iskaldt vann i ansiktet, lager meg en kopp kaffi, sjekker instagram og drar på en liten morgentur med Milo.

Den perfekte vertinnegaven er? En flaske vin og blomster er alltid en sikker vinner! Ellers er jeg veldig glad i å gi bort f.eks håndklær fra Lexington, deilige matprodukter fra Nicholas Vahé eller en kurv med litt snacks i.

Hvor god er du til å shoppe? Jeg er veldig god hvis jeg først bestemmer meg for å ta en solid shoppingrunde, hehe! Ellers er jeg ikke så alt for glad i det faktisk. Elsker å shoppe når jeg er i Cannes f.eks, der er det så utrolig mye fint og butikker vi ikke har her hjemme. Men jo – jeg er jo så absolutt flink på shopping, skal ikke nekte for det 🙂

På søndager gjør du helst? Spiser en god frokost, blogger for dere og tar meg en lang søndagstur med noen jeg er glad i. Bruker dagen til å være med venner eller spiser middag med familie 🙂 Kvelden bruker jeg aller helst i sofakroken, med serie på skjermen og total avslapping.

Hva var ditt første kjæledyr? En kanin, verdens skjønneste lille Pelle. Den døde etter noen år da, så da fikk jeg meg ny kanin. Så jeg kalte den like greit Pelle 2! Dessverre ble den drept av reven, og jeg var totalt sønderknust. Det gikk derfor ikke lang tid før jeg fikk meg enda en kanin, og den het Pelle 3. HAHA, jeg ler meg seriøst ihjel! Snakk om å være kreativ på navnefronten….

Hva slags farge har du på soverommet ditt? Mitt nye soverom skal være i en dyp og fantastisk fin blåfarge.

Samler du på noe? Absolutt ikke! Jeg er en kaster, så langt i fra en samler som det overhodet går ann å bli. Jeg hater å ha en haug av ting liggende, og får helt angst av tanken på at leiligheten er fylt opp med masse tull jeg ikke bruker. Jeg er egentlig helt gal etter å kaste ting, så jeg må prøve å finne en liten middelvei nettopp her.

Hvilken parfyme liker du aller best? Clean sin Fresh Laundry parfyme er min absolutte favoritt!

Din favoritt sommerdrink? Åh, det er jo så masse godt! Jeg har helt dilla på iskald Bulmers med masse isbiter for tiden, det er så latterlig digg. Alle som ikke har smakt Bulmers bare må gjøre det, mmmm! Minner meg litt om en blanding av cider og øl. Men, så var det drink da! Sangeria er det jeg liker aller best på sommeren, det er så friskt og godt!

Hvilket fag likte du minst på skolen? Matte. Jeg har alltid hatt store problemer med å forstå tall, og leste meg ihjel når jeg gikk på skolen for å bli bedre. Men ingen lykke, matte var jeg bare ikke god på uansett hvor hardt jeg prøvde. Norsk derimot, det var et fag jeg virkelig elsket 🙂

Hva spiser du helst på kino? Smågodt, kjærligheter og kanskje popcorn.

Hva er du dårlig på? Jeg er dårlig på å være tålmodig. Jeg har alltid vært en person som ikke liker at enkelte ting tar tid, hehe. Vil jeg noe, så skal det helst skje med en eneste gang. Og hvis ikke det skjer, så blir jeg så utålmodig og rastløs at jeg klarer ikke beskrive det en gang. Håpløst!

Hoppe i strikk eller hoppe i fallskjerm? Fallskjerm! Jeg skulle faktisk gjøre det når vi var i Dubai, men så ble jeg syk med bihulebetennelse og kunne bare glemme å kaste meg ut i fallskjerm. Da hadde jeg vell sprengt hele hodet mitt i fillebiter! Fallskjermhopp skal uansett gjøres en gang, det ser helt vanvittig rått ut. Strikkhopp derimot? Neeeh… Føles av en eller annen grunn som noe veldig risky å gjøre. Og med flaksen jeg ikke er født med, så ryker vel strikken og jeg hopper rett i døden. Mens bilder til bloggen selvfølgelig blir knipset og mitt siste øyeblikk blir foreviget… Haha! Kan ikke risikere det, nei!

Sommerhus på den Franske Riviera eller loftsleilighet i London? Sommerhus på Rivieraen, ingen tvil! Jeg elsker virkelig Frankrike, og savner så mye turen vi hadde dit i fjor. Cannes, Monaco, Nice og Antibes er de fineste stedene jeg vet om! Noe så idyllisk og deilig.. Tenk å ha et hus der da? For en drøm! Håper å få besøkt rivieraen i løpet av sommeren sammen med Ida, det hadde garantert vært den perfekte jentetur 🙂

20 kommentarer på “Q and A

 1. Kristina F skriver:

  Vil bare si at du har en fantastisk blogg, Kristina 🙂 Og du virker som en jordnær og god jente! Elsker bloggen din, har fulgt deg i maange år og du er absolutt min favorittbloger 🙂 Keep up the good work! Ha en fortsatt fin dag 🙂

 2. Silje skriver:

  Hei Kristina! Etter jeg så snappen din der milo løper etter fugler, ble jeg faktisk litt sint! For det første så er det båndtvang, for det andre blir fuglene mega stresset! Er en grunn til at vi har båndtvang i den perioden vi har! Hvis du er så glad i dyr som du skal ha det til, så anbefaler jeg at du holder hunden din i bånd, spesielt hvis du ikke har kontroll på den!

 3. Lotte skriver:

  Hei Kristina. Så fine og utfyllende svar, kjekt å bli så godt «kjent» med deg 🙂 Jeg må bare spørre deg om noe jeg er litt usikker på, da du også bruker elixir produkter. Har hørt at man bør trappe ned på syreprodukter rundt sommerstider. Bruker høy spf daglig, og huden krangler litt for tiden, så spørsmålet mitt er om du fortsatt bruker pads og resterende av rutinen din nå om sommeren. Ønsker deg en kjempefin kveld. Klem Lotte <3

 4. Kristina Andersen skriver:

  Lotte: Jeg bruker fortsatt padsene og syrekremen 🙂 MEN, er veeeldig nøye med å smøre meg med faktor 30 i ansiktet hver dag. Så lenge du er flink med faktor, bør det ikke være et problem <3

 5. Kristina Andersen skriver:

  Kristina F: Tusen takk Kristina, og tusen takk for at du følger meg 😀 Så snill du er! Håper kvelden din er fin <3

 6. Julie skriver:

  Åh, du er den skjønneste jeg vet om, Kristina <3 tusen takk for at du legger ned en så fantastisk innsats med bloggen hver eneste dag! Det er så utrolig gøy å følge deg <3

 7. Anonym skriver:

  Liker kjempegodt slike q&a’s:D Men skjønner ikke helt at du så ofte snakker om uflaksen du liksom har – for meg virker det som om du har ganske så griseflaks her i livet. Som selvsagt er kjempefint, for all del, ikke la meg bli misforstått her <3

 8. Kristina Andersen skriver:

  Anonym: Helt sant det, søta 😀 Men jeg er en klumse og en vimse, som ofte er uheldig i helt latterlige situasjoner.. Men ikke i livet generelt, der er jeg veldig heldig og takknemlig for det 😀

 9. Kristina Andersen skriver:

  Julie: Tusen takk for koselig kommentar Julie!! Og så gøy at du liker å følge meg her inne, det gjør meg skikkelig glad å høre 😀

 10. LisaLDN skriver:

  So mange bra spørsmål! Folk er jo kjempeflinke til å komme på ting å spørre om 🙂 Digger svarene dine og, eg er heilt lik deg når det kjem til å kaste ting! 🙂

 11. Benedikte skriver:

  Leste for stund siden i kommentarfeltet at noen hadde stilt seg spørsmålet om hvorfor hun leste bloggen din, og kom til at det var fordi du sprer så positivitet. Jeg tror det for min del er nettopp derfor jeg leser bloggen din – jeg blir glad av å titte innom her! Keep it up! <3

 12. Maja skriver:

  Hei Kristina, har du noen tips til gode restaurante eller strender på rivieraen. Vi er så heldig å ha sommerhus der, men ender ofte opp med de samme stamplassene. Gøy med litt nye innspill 🙂

 13. Thea skriver:

  Fast leser i mange år, du er veldig flink og har en så sprudlende og god personlighet! Vi har samme seriesmak så tenkte jeg endelig måtte legge igjen en kommentar og tipse deg om the100! Den kommer du til å elske 😀 Og sikker se ferdig på to døgn 😂 God klem❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *