EN DAG IGJEN

Det er ikke hver dag jeg hopper rundt i skogen påkledd i kjole, men når jeg gjør det – så gjør jeg det for bloggen. Utrolig hva man må igjennom for å få gode bilder altså, ti minutter før disse ble tatt rotet jeg rundt på en åker i full desperasjon for å få knipset dette lille antrekket, men det fungerte mildt sagt ikke. Så da ble det denne plassen da, det fungerte litt bedre enn denne åkeren jeg dummet meg på… Hvordan har dere det, godtfolk? Dere er så gode altså, gleder dere så med meg angående flyttingen og er bare så skjønne mot meg. Verdens snilleste lesere, som betyr så mye for meg! Nå er det bare en dag til overtakelse, og jeg er mildt sagt helt hyperaktiv over hva som venter på meg. Iiiih! Straks skal jeg avgårde til Hilde for å fikse negler og bryn, før ett par møter i byen venter på meg. Måtte denne dagen fly avgårde i rekordfart 😉

kjole hm / sko adax / klokke daniel wellington

11 kommentarer

 1. LisaLDN

  Den kjolen er kjempefin, skjønner godt at du måtte leite etter riktig location for å ta bilde av den! 🙂 Blir so sjukt spennende meg innflytting no!

 2. mammaogmillie

  Den kjolen så veldig deilig ut i sommervarmen 😉

 3. Masse lykke til med ny leilighet! Vi som leser blogger din er nok like spente som deg :-))

 4. Du er flott, Kristina! Ha en fin uke videre <3

 5. Hei! Fin kjole 🙂

  Vurderer kino i kveld.

  Mener å huske at du så pyromanen for litt siden – hva synes du isåfall?

 6. Kristina Andersen

  Carina: Tusen takk Carina! Ha en super tirsdag <3

 7. Kristina Andersen

  Astrid: Jeg syns den var helt OK 🙂 Ikke så veldig bra, men uansett gøy å få med seg da jeg syns historien er veldig interesant 🙂

 8. Vakre deg, du stråler <3 Er så artig å lese bloggen din for tiden, veldig veldig bra! Btw, DIGGER at du ikke bruker overdrevne overskrifter/titler slik som enkelte andre bloggere gjør som ikke har en dritt med innlegget å gjøre … Fortsett med det gode arbeide, og ha en strålende dag! Klem.

 9. Kristina Andersen

  Silje: Tusen takk for gode ord, kjære Silje!! Det blir jeg glad for å høre 😀 Takk for at du leser bloggen min, stor klem <3

 10. Therese Birkeland

  den kjolen var utrolig fin på deg =)

 11. Skal du ta vekk tatoveringen din?:-) Har fulgt bloggen din i alle år, og du og hun som har samme tatovering er vel ikke bestevenner lenger?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *