UKEN SOM GIKK

UKENS TANKE:

Ingen overraskelse at alle tanker jeg har går til leiligheten min? Hehe, jeg gleder meg altså så! Akkurat nå mens jeg skriver til dere, kom min far løpende ut i stua og bare «nå er det tre dager til flagget går til topps!». HAHA! Alle sammen gleder seg tydeligvis litt for mye til onsdag.. Klokken 12.00 overtar jeg nøklene, og jeg kjenner jeg seriøst må summe meg fem hakk for å ikke skremme livet av han som faktisk skal gi meg leiligheten. Dette blir så deilig! Hele dagen kommer til å gå til flytting, vi må montere seng, gjesteseng, stuebord, spisebord og en haug av stoler – samt male soverommet. Sofaen var det ganske heftig ventetid på, men det skal gå helt fint! Tar uansett litt tid for å få alt i stand, men jeg gleder meg bare så til å få flyttet inn 🙂

UKENS TRENING:

Denne uken er jeg veldig fornøyd med egen innsats! Jeg har fått til fem styrkeøkter, og jeg er superhappy med det. Denne kondisjonstreningen fungerer med andre ord dårlig, men til onsdag vet jeg at alt vil gå tilbake til normalen. Da bor jeg jo to minutter unna byens fineste turløyper, så hver eneste morgen skal startes med powerwalks i skogen! Tror Milo gleder seg like mye til masse fine morgenturer som det jeg gjør! Beste starten på dagen, det.

UKENS SERIE:

SKAM, selvfølgelig. Er det bare jeg som ble smågal av at William ikke ville svare den godeste Noora? Det var like før jeg ville sende han en melding selv og be han høre på hva hun hadde å si! Hehehe.. Helt sykt hvor oppslukte absolutt alle har blitt i denne serien, det tar jo heeeelt av!

UKENS INSTAGRAM:

Min utrolig flinke mamma har endelig fått seg instagram! I løpet av årene jeg har blogget, har jeg ikke tall på hvor mange av dere som har spurt om ikke mamma kan få seg blogg – da hun er ekstremt dyktig på interiør og mat. Vel, noen blogg blir det nok ikke med det første – men jammen har hun lært seg instagram! Og hun syns faktisk det er veldig gøy 🙂 Eneste jeg må lære henne er å svare folk, jeg kreperte av latter når en jente hadde kommentert «:P» på et av bildene hennes og mamsen ble så fornøyd at hun svarte «takk takk!»… Haha, så skjønn! Uansett, hun er superflink og legger ut masse fristende mat og fine interiørbilder. Dere må gjerne følge henne på Tovelillshjem

UKENS SANG:

Nate Dogg – Gangasta Walk.

UKENS GLEDE SEG TIL:

Jeg gleder meg så sykt til 1.juli – da braker det løs med festival her i Kristiansand! Wulff kommer på besøk, og vi skal ha flere fine dager sammen hjemme hos meg 🙂 Iiiih, det kommer garantert til å bli en helg for historiebøkene! Da er jo alt på plass i leiligheten også, så da skal det bli ekstra gøy å få besøk kjenner jeg. Ser virkelig frem til sommeren og alt gøy vi har i møte i tiden fremover. Har på følelsen at sommeren 2016 blir helt magisk!

UKENS HØYDEPUNKT:

Hele helgen har vært helt fantastisk bra, og lørdagen toppet alle forventinger! Jeg er så glad vi fikk til dette klessalget før jeg skulle flytte, slik at jeg slapp å fylle opp hele den nye leiligheten med ting som uansett skulle bort. Det var så gøy at dere likte klærne såpass godt, og så var det så hyggelig å se dere igjen! Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg seriøst har ti gensere og fem bukser igjen – så noen må komme seg en liten tur på shopping. Haha! Givenchy vesken jeg holder på bildet under ble forresten ikke solgt, så om noen av dere er interessert i å kjøpe den – kan dere maile meg på kristinaandersenas@gmail.com 🙂

11 kommentarer på “UKEN SOM GIKK

 1. Maiken skriver:

  Hei – og god mandag til deg Kristina! Gleder meg til å følge bloggen din når du har kommet deg inn i den nye leiligheten. Blir så spennende og inspirerende 🙂 Ha en fin dag videre!

 2. Kristina Andersen skriver:

  Maiken: God mandag, søte Maiken! Så gøy at du gleder deg med meg, det blir jeg skikkelig glad for å høre 😀 Ikke lenge igjen nå!!

 3. Kristina Andersen skriver:

  Tiril: Jeg er cirka 167 høy 🙂 Vekt vil jeg tro sikkert er rett over 70 kilo. Lenge siden jeg har veid meg nå 🙂

 4. LH skriver:

  Med ti gensere og ti bukser har du fortsatt mer klær enn meg, haha! Jeg hater å shoppe klær, men begge jobbene mine krever uniform, så jeg går mest i arbeidsklær, treningstøy og pysj 😉

 5. LH skriver:

  Herlighet, ble visst veldig opphengt i tallet 10, jeg så jo klart og tydelig hvilket tall det egentlig sto, hehe :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *