VENNSKAP, SVIK OG HEMMELIGHETER

Søndag er definitivt nummer en avslappingsdag! Og det er ingen hemmelighet hva jeg liker å gjøre når kvelden kommer snikende, er det vel? Hehe.. Dra dyna ut i sofaen, slappe helt av, kose meg med litt snoperi og selvfølgelig snurre favorittserien min. Eller slik jeg gjør akkurat nå – ligge i senga på dette knøttlille spillerommet og være irritert på Knollen som var på nach til 06.30 i morges. Altså, sånt holder meg våken om nettene ass! Jeg vurderer å låse han inne, kaste nøkkelen og kun slippe han ut for å sende han på søndagsskolen. Flaks at dette er siste helgen min hjemme, min bror sine sprell går meg snart på helsa løs. Uansett, til poenget! Serie. Jeg har en ny en jeg vil tipse dere om!

ONE TO WATCH

Mistresses ble jeg faktisk tipset om av en bloggleser, så tusen takk til deg Kristine! Jeg har allerede kommet til episode 12 på sesong en, så nå føler jeg at jeg har fått et godt nok innblikk til å tipse dere om min nye guilty pleasure. I serien får vi følge livene til fire glamorøse og beintøffe venninner i deres noe uvanlige hverdag, fylt av hemmeligheter, utroskap, løgner, svik, sex og kjærlighet – men fremfor alt et vanvittig sterkt vennskap. Vi møter Savannah, Josslyn, April og Karen – som er fire bestevenninner, men med totalt forskjellige liv. Savannah er karrierekvinnen som jobber som advokat, April har nylig mistet ektemannen sin og er nå alenemor til sin lille datter, Karen som har hatt en solid affære med en rik, gift og uhelbredelig syk mann – samt lillesøster Jossyn, som er den rake motsetning av alle de andre jentene. Her går det i heftige dates, spennende fester og en hel haug av drama. Absolutt en serie som er verdt å sjekke ut, jeg gleder meg til å se hva mer galskap denne jentegjengen finner på. Jeg kjenner meg nesten litt igjen, men bare litt 😉 Haha..

45 kommentarer

 1. Synes egentlig overskriften din minnet om clickbaiting..

 2. Åå hørtes spennende ut! Hvor ser du den? Er den på Netflix eller Viaplay eller noe? 🙂

 3. Kjenner igjen den der, sitter ofte oppe nesten hele natten og er bekymret når broren min er ute. Livredd for at han skal vær slik som jeg brukte! Hahah!

 4. «Godt nok innblikk til å spise oss..»? :O

  Haha, noen skrivefeil blir bare automatisk mer morsomme enn andre.

 5. Anniken

  Jeg anbelfaler serien «Younger» 😀 Fra skaperne av Sex and the city – kan det blir bedre?

 6. Benedicte Hansen

  Går alltid inn på din blogg for å finne gode tips. Fortsett som du gjør Kristina, har fulgt bloggverdenen i mange år nå og du er absolutt en av de bloggene som alltid leverer kvalitet.

 7. isabelle

  Jeg elsker den serien!! Venter bare på at sesong tre ska komme på viaplay 🙂

 8. Anniken

  Åå, det er så bra serie! Venter på at sesong 4 kommer straks 😀

 9. Amalie Haugen

  Om du liker denne, kommer du til å elske Devious Maids! 🙂

 10. Kristina F

  Vil også tipse deg om serien Younger og Devious maids 😀

 11. LisaLDN

  Åh, denne skal eg huske i sommer! Virker kjempebra! 🙂

 12. Helt ærlig, hvordan har du tid til å se så mye serier og filmer? Har du ikke noe annet å bedrive kveldene dine på?

 13. Kristina Andersen

  Lina: HAHA! Gikk litt fort i svingene..

 14. Kristina Andersen

  Benedicte Hansen: Tusen takk for fine ord, Benedicte!! Gjør meg skikkelig glad å høre 😀

 15. Kristina Andersen

  Amalie Haugen: Devious Maids er superbra! 😀

 16. Kristina Andersen

  helle: Vil vel tro det er normalt å se på serie ett par kvelder i uka, Helle? :p Jeg vet ikke med deg, men livet mitt er relativt hektisk, så hvis jeg kan få litt tid alene – digger jeg å koble heeelt ut med serie eller film 😀 Kose seg! 😀

 17. Kristina Andersen

  Oda: Heii Oda! Jeg ser denne på Viaplay 🙂

 18. Kristina Andersen

  Lene: Samme her…. Håper virkelig ikke han er like ille som det jeg var :p

 19. Kristina Andersen

  Eirin: Syns du, Eirin? Må si meg helt uenig 🙂

  Clickbaiting = overdrivelse og bevisst løgn i overskrifter, som ikke står i stil til hva som faktisk står i teksten videre. Overskriften min gjenskaper innholdet om hva serien faktisk handler om, og er 100% faktabassert og står i tråd til hva siste del av innlegget mitt handler om 🙂

 20. Kristin

  Den der er en av mine favoritter! Har du sett devious maids? Så spennende, den blir du å like. Hvis du ikke har sett kyle xy, anbefaler jeg deg den også. Elsker når du kommer med film og serie tips, keep em coming!

 21. Helle: stakkars deg, ikke noe tid til deg selv du a? Kansje du burde prøve en kveld, så du blir mindre bitter på andres liv….

 22. Anonym kritiker

  Ahh, det der er så meg haha! Hele tiden.

 23. «se ett par serier» du har jo rundet ALT som er jo? Du sier selv at du har et hektisk liv, men hvordan har tid til å se SÅ mye serier og filmer da? Jeg er heldig om jeg klarer å se typ 2-3 episoder av en serie på en uke liksom.. Får det ikke til å stemme liksom at du har så mye fritid 🙂

 24. Kristina Andersen

  helle: Har tid til alt jeg vil, Helle 😀 Hvis du hadde brukt litt mindre tid på å slenge negativitet på bloggen min, ville du også kanskje fått hygget deg med en episode eller to ikveld :p

 25. Alt handler om prioriteringer, alt! Det man vil får man tid til. Stå på, Kristina, u go girl!! 😀

 26. Den er så bra. Vet du om sesong 3 også ligger der? Den venter jeg sykt på, håper det er en 3 sesong….

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 27. Hahaha! Dør av kommentarer som Helle sin;p Hjelpes.

 28. Sunniva

  Tusen takk for at du tar deg tid til å anbefale serier du liker! Hjelper meg kjempemasse 😀 nå har jeg en ny serie å se på i kveld også!! <3

 29. Synes du har blitt veldig flink til å svare på kritikk, Kristina.

  Fint at du ikke synker til det samme lave nivået som de som skal forpeste bloggen din med merkelige drittkommentarer om hvor mye/lite du rekker å gjøre på fritiden din. Merkelig at vedkommende ikke har bedre ting å finne på enn å føre regnskap over din fritid 🙂

 30. Hei!

  Kan jeg spørre hvilket hotell du bodde på i våres da du var på Gran Canaria, Amadores? 🙂

 31. Kristina Andersen

  Lene: Riu Vistamar 🙂

 32. Kristina Andersen

  anja: Usikker Anja :// Kanskje noen andre her som vet? Stor klem tilbake, ønsker deg en fin mandag 😀

 33. Helle: om du tar de 30 minuttene du har brukt på å irritere deg over Kristinas fritid og skrive negative kommentarer, så hadde du hatt tid til en epsiode du og. At det går an!

 34. mammaogmillie

  Kjekt med serietips nå 😉 Regnet pisker ned i dag!

  Drop Dead Diva er også en fantastisk serie! Ikke den beste, men absolutt en du kan leve deg inn i 😉

 35. Her er mine favoritt serier! (Tipper du har sett noen av de da)

  Younger

  Jane the virgin (denne må du se viss du ikke har gjort det allerede)

  Life unexpected

  Faking it

  Skam (tihi)

  The girlfriend Experience (takk for anbefalingen!!)

  The carrie diaries

  Modern family

  New girl

 36. Er de noen andre steder man kan se den mistresses serien enn på viaplay?

 37. Kristina Andersen

  Amalie: Jeg er usikker, Amalie.. Tror dessverre ikke NetFlix har den :/

 38. Åh denne må jeg begynne å se på! 🙂

 39. Jeg ELSKER serietipsene dine, Kristina! Haha, tror jeg har sett alt du har anbefalt <3

  Og til Helle; Jeg pleier å ha serier i bakgrunnen mens jeg gjør andre ting, så jeg kan lett se flere episoder hver dag. Ordentlig avslappende! Og ingenting er så digg som å runde en hel sesong på en kveld/natt. Hahah! Dersom du har liten tid i hverdagen din ville jeg revurdert de minuttene du bruker på å kritisere Kristina – de kunne du tross alt brukt på noe annet fornuftig – ja kanskje sett på en serie? Hvis du har fulgt bloggen til Kristina over lengre tid vet du godt hvor flink hun er til å disponere tid, står opp grytidlig hver dag, trener, poster tre innlegg daglig + prioriterer familie og venner. Det er mer jeg kan si om enkelte bloggere på topplisten i dag! Kristina virker for meg som en ordentlig «stå-på» jente, og dersom hun tar seg en hel dag fri til å se på serier så er det VEL FORTJENT. Slutt og kritiser andre, og fokuser på deg selv. Har du ingenting godt å si kan du holde snabla igjen. God klem til deg, vakre Kristina <3

 40. Elsker at du kommer med serie tips! Trenger det jeg også ettersom det er min absolutt største guilty pleasure! Haha 😀

 41. Kristina Andersen

  Anonym: GODE deg, tusen takk for tidenes skjønneste kommentar!! Stor klem rett tilbake til deg <3

 42. Sesong 4 av mistresses har premiere i USA i dag! 😀

  Devious maids kommer 6 juni ❤️

 43. Herlighet! Vi ser alle de samme seriene jo. Kaaan være det er fordi jeg omtrent har sett alt. MEN denne har jeg ikke fått med meg :O GØY! Gleder meg til å se 🙂 Anbefaler Younger forresten. Jeg såg sesong 1 og 2 på 3 dager (pinlig..) haha!

 44. For de av dere som vil se Mistresses en annen plass.. Gå inn på putlocker.is 🙂 Der ligger også sesong 3. ELSKER serien! Og Kristina, du er helt rå! Har fulgt deg så å si siden du startet og blogge og du virker som et utrolig flott menneske 🙂

 45. Åhhh! Den serien er så braa! Har sett hele serien. Elsker den! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *