TID FOR TRENING

God søndagsmorgen, godtfolk!

Endelig er nettopp søndagen her, og det kjenner jeg meg virkelig glad for 🙂 Denne helgen har vært en galskap uten like – på en god måte selvfølgelig, men hjelpes så hektisk ting har vært! Tolv timer holdt jeg på med rigging til klessalget på fredagen, så når lørdagen faktisk kom var jeg ganske pumpa. Haha! Men gøy har det uten tvil vært, så i dag skal jeg senke skuldrene og gjøre hva jeg vil med den beste samvittighet. Snart tenkte jeg faktisk å powerwalke ned til treningssenteret, det frister veldig med frisk luft kjenner jeg, så da lar jeg bilen stå og joggeskoene vinne i dag. Cardio før styrketrening er uansett gull verdt! Deilig å få inn en styrkeøkt, det to siste dagene har naturlig nok treningen måtte utgå – så da kjører jeg på skikkelig i dag heller. Håper denne søndagen gir dere masse hygge – så sees vi selvfølgelig igjen litt senere ♥ 

jakke + kjole hm / sko adax / veske céline

13 kommentarer

 1. Så utrolig fin du var her.

 2. Kristina Andersen

  Anonym: Tusen takk snille deg!

 3. Kan du ikke ha spørsmålsrunde med knollen? ?

 4. Ragnhild

  Så utrolig fin kjole og flott farge til deg!:) Nydelig som vanlig:)

 5. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg vet ikke helt hva som er galt med Knollen for tiden, men han har sagt opp jobben sin hos meg OG nekter å være med på filmer. Han sier han har gitt seg mens han er på topp! Altså, er det muulig? Haha.. Jeg skal prøve å tvinge han! 😀

 6. Kristina Andersen

  Ragnhild: Tusen takk, Ragnhild <3

 7. Åh her var du skikkelig fin! 🙂

 8. Caroline Maria

  Åh, fine deg ♥ Håper du får en super dag!

 9. Kristina Andersen

  Caroline Maria: Like så fina <3

 10. Har du ny bil? Den var latterlig fin:-)

  Ler meg forresten ihjel av deg og «knollen»! Det er så gøy at du inkluderer han i bloggingen din, selvom det kanskje går litt imot hans vilje 😉 han virker som en skjønn gutt!

  Ha en fin søndag videre 🙂 klem

 11. Kristina Andersen

  Ingrid: Jaa, eller – kjøpte den i september i fjor 😀 Takk for gode ord Ingrid, skikkelig koselig å høre 😀 Håper søndagen din er fin? Kleem <3

 12. Du er feiende flott som alltid, og et sunt forbilde💓

  Keep up the good work💓💓

 13. Therese Birkeland

  så utrolig fint antrekk =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *