FOR EN DAG

ÅRETS STORE KLESSALG

FOR en lørdag det har vært! Klessalget gikk over all forventing, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd enn det jeg er 🙂 Allerede 10.30 stod det herlige jenter klare i kø utenfor, hele 90 minutter før vi faktisk åpnet. Og når klokken slo tolv? Køen gikk jo nedover hele gaten og rundt kvartalet! Så ufattelig gøy at så ekstremt mange av dere tok turen! Det var utrolig koselig å treffe dere skjønne lesere, selv om ting alltid blir litt hektisk på dager som dette – fikk jeg i hvert fall sagt hei til de fleste av dere. Og det var så koselig altså, dere er jo bare en ufattelig herlig gjeng med jenter!

TUSEN TAKK FOR I DAG, JENTER!

Når vi var ferdig var det åtte poser og to store søppelsekker igjen med helt nye klær, og de donerte vi bort til Blå Kors Fint å tenke på at noen som virkelig trenger det kan få glede av tingene våre! Om du var en av de mange som var innom oss i dag, jeg håper du hadde en fin dag? Tusen takk for at du tok turen! Nå gleder jeg meg allerede til neste års klessalg, dette har jo faktisk blitt en liten tradisjon som jeg liker utrolig godt! Nå skal lørdagskvelden nytes på terassen til Nina, iskald drikke og hygge med bestejenta står på planen. Vel fortjent etter en hektisk – men fantastisk fin dag 🙂

16 kommentarer på “FOR EN DAG

 1. Rebecca skriver:

  Flinke dere var idag, og du er jo bare så herlig Kristina! Veldig fornøyd med de nye pumps’a jeg kjøpte av deg, de skal få svingt seg i bryllup neste helg;) ha en fortsatt fin helg:)

 2. Kristine skriver:

  Når dere har disse kles salgene er det slikt at dere beholder alle pengene dere tjener selv eller gir dere de til en organisasjon? Tenker bare at dere tjener jo såpass bra.. og så at en annen blogger hadde kles salg og hun kjøpte jo seg en ny LV veske av pengene.

 3. Kristina Andersen skriver:

  Kristine: Vi donerte bort helt nye klær til en verdi over 20 000 kroner til Blå Kors 🙂

 4. Kristina Andersen skriver:

  Rebecca: Så GØY at du kom innom Rebecca, du er så fin jente du 😀 Og herlig at du passet pumpsene så bra – håper du får en fiin søndag <3

 5. Kristine skriver:

  Så bra og høre at dere donerer til Blå kors !! 🙂 men hva tenker du om at hun andre bloggeren( pilotfrue) ikke gjorde slikt men heller kjøpte seg en LV veske? syntes ikke du det er litt » egoistisk» nå vet jeg jo at man ikke skal snakke stygt om andre Blogg kolleger men tenker at du må vell ha en liten tanke om det 🙂

 6. Kristina Andersen skriver:

  Kristine: Det jeg syns om det, Kristine – er at vi alle skal bruke pengene våre til det vi selv vil, uten at andre skal bry seg om det 🙂 Jeg kan bare snakke for meg selv, og jeg donerer fast til tre forskjellige formål en gang i måneden – fordi jeg kan og har muligheten til det.

 7. R skriver:

  Åhhh jeg blir så provosert av folk som skal bry seg med pengene til andre. Hva andre bruker pengene sine på har man ikkenoe med.
  Jeg har også mange bekjente som uttrykker sterkt at jeg er så «heldig» fordi jeg har råd til så mye. Men bare man jobber og prioritere pengene sine sånn man vil så kan man selv også ha råd til fine ting en gang i blant. Jeg jobber som sykepleier, og det er kjent at vi ikke har all verdens gode lønn, men jeg jobber også ekstra netter, helligdager og helg for å få mer penger. Jeg gir til veldedighet fast hver måned, og jeg sparer penger hver måned. Når jeg har lyst til å kjøpe meg en dyr veske så gjør jeg det med god samvittighet. Jeg velger da heller å ikke gå ut på byen flere ganger i uka, kjøper meg ikke kaffe og salat hver dag på jobb, og hverken røyker eller snuser. Det handler om prioriteringer. Hvis Julianne har lyst til å selge alle tingene sine som hun har kjøpt for sine egne penger, for å kjøpe seg en Louis Vuitton veske så må hun da få lov til det uten at noen skal komme med pekefingeren! Hun gjør sikkert gode gjerninger for andre mennesker hun også. Men hvis ikke: hva så? Hva alle og enhver ønsker å gjøre med SINE penger og SITT liv har vi ingenting med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *