KLAR FOR TIDENES HELG

Jaaa, endelig er fredagen her! Denne helgen smeller det, og jeg gleder meg helt vilt mye! Fredagen skal brukes sammen med Maren, Nina og Marthe – vi skal forvandle SalongXtend til tidenes klesbutikk. Om du kommer i morgen, så må du bare glede deg! Jeg selger alt i fra billige klær, til designerklær – Givenchy vesker, Céline og Jimmy Choo solbriller og masse klokker fra merker som Michael Kors, Daniel Wellington og Olivia Burton. Alt i garderoben min skal bort, and it’s going to be epic! I går fikk jeg alle gavene til goodiebagsene deres også, bilder kommer senere – men jeg kan si at verdien blir på rett over tusen kroner. Høres ikke det gøy ut? Yeeees! Gleder meg utrolig mye til det braker løs i morgen altså 🙂

Dette er også siste helgen jeg bor hjemme, og jeg må si det er ganske rart å føle på. Tenk, til onsdag har jeg plutselig egen leilighet igjen og 104 kvm jeg kan løpe rundt på? Haha, det føles helt surrealistisk! Jeg var ute for å bestille meg seng i går, men hvorfor har ingen fortalt meg at leveringstiden her er på 4-6 uker? Ble ikke akkurat mindre overgitt når jeg fikk forslag om å bare sove på ei litta madrass i mellomtiden. Uten sofa og seng i en måned? Det kan jo ikke skje! Haha.. Satser på at jeg klarer å finne meg en annen løsning, men det har jeg ikke tid til å begynne med før helgen er over. Nå er det fult fokus på tømming av garderoben og det kommende klessalget i morgen. Dette blir en SÅ bra helg!

H&M: jeans & topp – SAPATOS: sko – MICHAEL KORS: klokke – CELINE: veske & solbriller

29 kommentarer

 1. Ragnhild

  Vet du hva? Jeg synes du er det fineste kvinnemesket i hele landet! 🙂 Rett og slett vakker! I tilegg har du en helt syk utstråling! Ønsker deg alt godt:)

  Klem

 2. Jeg gleder meg faktisk så mye til du flytter inn i den nye leiligheten, at man skulle tro det var meg selv som flytta, haha! Gleder meg så til å se mer. Kos deg i helga!

 3. Kommer vel an på hvor du handler og hva slags seng du skal ha, men jeg fikk min på dagen når jeg kjøpte seng i fjor høst.. 🙂

 4. Kristina Andersen

  Ragnhild: Hei Ragnhild! Vet du hva? Det blir jeg så glad for å høre! Tuuusen takk for en så fin kommentar 😀 Stoor klem <3

 5. Kristina Andersen

  Ict: Haha, så herlig! Blir så glad for å ha sånne gode lesere som deg, Iris 😀 Gøy du gleder deg med meg, nå er det jammen ikke lenge igjen <3

 6. Kristina Andersen

  Emma: Usikker på hvilken seng enda.. Satser på at det løser seg, har sett på litt forskjellig 🙂 Problemet var at fargen jeg ville ha, ikke var lagervare :/

 7. LisaLDN

  So spennende med pop-up butikk! Skulle gjerne ha vore på Sørlandet i helga! 🙂 Og det løser seg nok med kjøp av seng, det gjer det alltid! *tommelopp*

 8. jeanine

  hei. håper du finner en løsnings på sengeproblemet, men det blir nok ikke noe problem skal du se. jeg lurte på, hvordan får du til så mye volum i håret og bare krøller helt nederst. har bursdag i morgen så skulle gjerne fått til noe av det samme. stå på videre 🙂 du er fantastisk !

 9. Trudebr

  bokstavelig talt ALT? Du har jo så masse fint!

  Håper du får ei super helg ❤️ Stoooor klem!

 10. Herrguuud du er så fiiiin! Tidenes forbilde 🙂

  Jeg kommer imorgen, jeg gleder meg MASSE! Kommer dere til å ha vipps ellernoe? Er så vanskelig å vite hvor mye penger jeg skal ta ut osv. Hva vil prisene ca ligge på?

  Ha en fiiin dag!

 11. Hei fine Kristina! Hvor tidlig ute må man være for å få goodiebag? Eller hvor mange gir du ut? Høres ut som det blir skikkelig bra!

 12. God helg, superwoman!

  Åååh, skulle så gjerne vært der, Kristina! <3 Men litt vanskelig når en bor så langt borte, i Bergen. Men veldig interessert i Celine solbrille og klokker. Noe mulighet for at du kan selge over nett? Sende deg en mail?

 13. Maria Olsen

  Hei:-)

  Hvor og når er det denne pop-up butikken er?:-)

 14. Jeg eeeelsker deg!!!

  Men du er såååå gul i fjeset her 😀 hva har skjedd?

 15. Klokka starter salget imorgen? 😀

 16. Gå på Jysk å kjøp deg en høie200 seng 🙂 Supergode! Og nydelig gråfarge.

  Ser ut til å væra på lager i sørlandsparken i 180×200 😉 Kan du få på dagen.

  Woooop

 17. IKEA har alt på lager:)

 18. Kathrine Louise

  Så artig at dere skal ha et lite klesutsalg! Hvilket klokkeslett har dere tenkt dere? 🙂 Kanskje jeg har mulighet til å titte innom! Ha en supergod helg 😀

 19. du kan jo se på finn om det er en som gis bort så kan du ha den mens du venter på ny 🙂

 20. Kanskje du må sove på en madrass en liten stund da. Det går vel bra det, og så får du drømmesengen din etterhvert. Ellers får du ta andre valget. Det blir fint uansett.

  Og det klessalget deres ser så bra ut, og jeg skulle ønske jeg kunne komme innom. Litt langt. Og de goodiebagene, heaven. Send en til meg kanskje??!! Hehe. Masse lykke til imorgen.

  Kos deg med fredagen. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 21. Kristina Andersen

  Maria Olsen: Kirkegata 10 i Kristiansand, dørene åpner 12.00 <3

 22. Kristina Andersen

  T: 12.00 <33

 23. Kristina Andersen

  Kathrine Louise: 12.00 åpner dørene <3

 24. Kristina Andersen

  Celina: Jeg kommer til å godta vipps, ja 🙂 Men helst kontanter. Priser blir fra 50 kroner og oppover. Klem

 25. Kristina Andersen

  Lina: De 20 første som kommer får goodiebags <3

 26. Elisabeth

  Åhh, hadde jeg bare bodd nærmere. Men det er aalt for langt å reise for meg :/ tenker det blir en helt herlig dag! Ønsker meg en slik goodiebag <3 hihi! Lykke til i morgen! Og du klarer nok å finne en løsning uten sofa og seng, du har jo allerede fått drømmeleiligheten 😀

 27. Camilla Acklam

  Du er så pen! 🙂

 28. Se på trademax sine nettsider. Utrolig mange fine senger. Vi fikk vår seng levert på døren etter 7 dager( til Kristiansand). Kan også fortelle at vi er utrolig fornøyde ☺️

 29. Hvor kjøper du celine solbriller?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *